INNOWACYJNE MAKARONY AGNESI

INNOWACYJNE MAKARONY AGNESI

774
0
PODZIEL SIĘ

Wszystkie fanki włoskich makaronów pokochają innowacyjną nowość od Agnesi – bogaty w smak makaron Legumi & Cereali, łączący warzywa strączkowe i zboża. Wykorzystaj go do tworzenia swoich ulubionych jesiennych potraw! 

Historia Agnesi rozpoczyna się w 1824 roku w Pontedassio i opowiada o prawie dwustu latach doświadczenia i miłości do makaronów. Agnesi łączy tradycję z nowoczesną technologią, dbając o najwyższą jakość pszenicy. Unikalna receptura i długi proces suszenia sprawiają, że makaron, podczas gotowania, zachowuje swoje wartości odżywcze, doskonały smak i sprężystość.

makaron AgnesiInnowacją Agnesi jest makaron Legumi & Cereali (warzywa strączkowe i zboża), czyli połączenie mąki z żółtej soczewicy (50%) z pszenicą durum (50%).

Makaron jest świetnym źródłem błonnika i białka, doskonały w diecie wegetariańskiej i wegańskiej. Zawiera 61 g węglowodanów na 100 g (podczas gdy tradycyjny makaron ma ok. 72 g węglowodanów w 100 g produktu).

Dostępny w dwóch formach: grubej rurki Tortiglioni i świderka Fusilli.
Cena: 400 g, ok. 10,99-11,99 zł.

makaron Agnesi

PODZIEL SIĘ
Poprzedni artykułPOCZUJ SMAK DOJRZAŁYCH POMIDORÓW!
Następny artykułNivea Urban Skin
Anna Kondratowicz
O urodzie piszę od ponad 15 lat (byłam wicenaczelną magazynu URODA, pisałam dla dwutygodnika VIVA!, prowadzę wydania specjalne PARTY Medycyna Estetyczna). iBeauty.pl powstało z potrzeby „bycia na swoim” i robienia tego, co kocham, czyli… pisania o urodzie :-) Uwielbiam testować kosmetyki! Jestem też współzałożycielką i redaktor naczelną portalu www.WirtualnaKlinika.pl o medycynie estetycznej. Można się ze mną skontaktować mailowo: redakcja@ibeauty.pl.