ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 08-10-10, 15:29
ona12345 ona12345 jest nieaktywny
Banned

Teraz to bardziej popularny jest żel no i wydaje mi się,że lepiej wygląda na paznokciach niestety nie jestem z Warszawy i dobrej kosmetyczki nie polecę,ale w internecie jest pewnie pełno takich sprawdzonych gabinetów
Odpowiedź z Cytatem
stare 27-10-10, 10:13
kasienkaaa kasienkaaa jest nieaktywny
Junior Member

słuchajcie z w katowicach znacie jakiś dobry salon gdzie można zrobić pazurki? Podoba mi się pomysł kładzenia żelu na paznokcie naturalne, ale nie wiem czy na paznokcie cienkie, łamliwe i rozdwajające można taki żel położyć. co sądzicie?
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-10-10, 22:57
Tosia Tosia jest nieaktywny
Junior Member

Niestety muszę zgodzić się z Moon. Paznokcie po zdjęciu akrylu lub żelu wygladają przerażająco jeszcze przez bardzo długi czas. Jak czasem wspominam to jeszcze boli Najgorsze, że takie śliczne długie i kolorowe paznokcie uzależniają
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-11-10, 21:22
kosmetyka89 kosmetyka89 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 6
Tosia a może przepiłował Ci ktoś płytkę??

Właśnie na allepaznokciach znalazłam produkt który używa się po ściągnięciu żeli lub po prostu na nasze naturalki aby paznokcie były twardsze. Wygląda jak lakier i kosztuje ok 8zł. Czaję się na to aby przetestować więc jak coś dowiem się więcej o działaniu sprawdzając go osobiście to wam napiszę Może któraś z was takie coś stosowała?
stare 25-11-10, 21:27
weronika.o-ca
Guest

Cytat:
Napisał Tosia Zobacz post
Niestety muszę zgodzić się z Moon. Paznokcie po zdjęciu akrylu lub żelu wygladają przerażająco jeszcze przez bardzo długi czas. Jak czasem wspominam to jeszcze boli Najgorsze, że takie śliczne długie i kolorowe paznokcie uzależniają
Trafiłaś albo do rzeźnika albo sama zdejmowałas materiał, skoro paznokcie były w opłakanym stanie!
To niemożliwe, żeby profesjonalistka zrobiła krzywdę swojej klientce z tym, że póki co takie "stylistki" ciagle jeszcze pracuja na naszym rynku
Odpowiedź z Cytatem
stare 26-09-11, 12:54
LidiaO LidiaO jest nieaktywny
Junior Member

nie powinny aż tak długo wyglądać źle, albo u mnie to szybko znika, jednak jak się zwraca uwagę to dłużej "boli" :P ale może to też kwestia tego kto nakłada/zdejmuje akryl. Trzeba iść do sprawdzonej, nawet jak zapłacimy ciut wiecej w porządnym salonie to potem się to zwraca, skoro okazuje, się że dziewczyny nie są zadowolone z efektu. Zgadzam się tutaj z wypowiedzą "weroniki". Ja chodzę do do cmk denique na wrocławskiej i polecam tam panią anię, która właśnie specjalizuje się w akrylu. Dobra specjalista nigdy szkód paznokciom nie wyrządzi
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania