30-04-10, 13:04
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Antyperspiranty
Wasze ulubione?
Ja od dawna już używam Rexony - ostatnio Crystal, ale też Shiny/Sexy - zapachowe. I nigdy się nie zawiodłam.
A propo - co myślicie o kampanii w Łodzi?
|

01-05-10, 11:54
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
ostatnio za namowa koleżanki dałam się skusić na nivea calm&care - użyłam ze 4 razy i więcej tego do ręki nie wezmę, nie dość że zapach mnie drażni to jeszcze wcale nie chroni przed nieprzyjemnymi zapachami, musiałabym ciągle się nim psikać, żeby spełniał swoje zadanie, jedyny plus to taki, ze nie zostawia plam na ubraniach...
przeprosiłam się z vichy i nadal jestem z niego zadowolona, wystarczy że raz dziennie posmaruję pachy i chroni mnie przez cały dzień, nawet podczas intensywnych wysiłków - bez mrugnięcia okiem mogę go polecić wszystkim, poza tym jest bezzapachowy, więc można spokojnie używać swoich ulubionych perfum, nie obawiając się ze zapachy się zaczną gryźć...
z reszta nigdy nie przepadałam za dezodorantami, zawsze wolałam kulki
|

08-05-10, 19:34
|
|
|
|
Od lat używam używam Rexony Crystal . Jest bardzo skuteczna, ma delikatny zapach i co najważniejsze nie zostawia białych śladów.
|

15-05-10, 19:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
przeprosiłam się z vichy i nadal jestem z niego zadowolona, wystarczy że raz dziennie posmaruję pachy i chroni mnie przez cały dzień, nawet podczas intensywnych wysiłków - bez mrugnięcia okiem mogę go polecić wszystkim, poza tym jest bezzapachowy, więc można spokojnie używać swoich ulubionych perfum, nie obawiając się ze zapachy się zaczną gryźć...
|
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad vichy i chyba w końcu się skusze. Myślałam też o tej nowej Nivei, ale już wiem, ze nici z zakupu. Jestem strasznie czuła na zapachy pod tym względem, iż prawie każdy antyperspirant jak dla mnie śmierdzi. Lekko jest to chore, ale każdy ma swoje odchyły
|

17-05-10, 22:39
|
|
Banned
|
|
|
|
Niestety, gdy za oknem żar leje się z nieba, to żaden antyperspirant nie jest w stanie zahamować potliwości. Nie pomagają mi nawet takie specjalistyczne produkty jak Etiaxil  . Jednym z lepszych jest seria antyperspirantów w kulce firmy AA, pomimo, że nie chronią w 100% przed poceniem, to niwelują przykry zapach...
|

18-05-10, 14:49
|
|
Member
|
|
|
|
Rexona i jeszcze raz rexona  )
|

18-05-10, 16:58
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
ja sie zgadzam z nelką  )
ale jak juz to rexona i dove
|

18-05-10, 22:11
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
rexona cristal chodź ostatnio ja zdradziłam i żałuję - zachciało mi się wypróbować tego garnier mineral-moze i tam trzyma ten pocik w ryzach ale nie tak jak rexona! nio i te białe slady ....  mam za swoje!!!!
|

19-05-10, 19:33
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
ja używam kulkowych i najlepsze to Rexona,Avon oraz Adidas
Dove troszkę za słaby
|

20-05-10, 08:58
|
|
Member
|
|
|
|
|
A propo Dove - słyszałyście o Dove Hair MInimising ? podobno opóznia porost włosków po goleniu, a jak odrastają, to są bardziej miękkie i cieńsze.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|