27-01-11, 13:45
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Właśnie nivea, ma całkiem sporo interesujących produktów, ale jest to jedna z nielicznych firm, na które reaguję uczuleniem. A przynajmniej na kremy ;/
|

01-02-11, 19:08
|
|
Senior Member
|
|
|
|
A ja zamierzam wypróbować NARESZCIE dezodorant Fenjal. Wiele dobrego o nim czytałam, ale poza Allegro był ostatnio zupełnie niedostępny, a ja jednak wolę powąchać, zanim kupię  . Jeśli ktoś szukał, tak jak ja, to podpowiem, że pojawił się w Rossmanie, a przynajmniej w gazetce. Jak tylko dostanę go w swoje ręce, to przetestuję i zdam relację
|

02-02-11, 00:54
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał tymka1989
ja juz od kilku lat jestem wierna w kwesti antyperspirantu - kulce pearl & beauty z nivea uwielbiam ja i za nic od niej nie odejde! No chyba że straci swoją wartość (mam nadzieję że tak się nie stanie) 
|
Też jej używam  I kocham za ten piękny, subtelny zapach....

15-02-11, 17:09
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Dziewczyny a używałyście nowego antyperspirantu Ziaja Bloker?to cudo kosztuje 5 zł,a działa jak żaden inny antyperspirant
|

18-02-11, 11:06
|
|
Banned
|
|
|
|
Tak jest! Również dołączam się do zachwytów nad Blokerem z Ziaji. Jest o niebo lepszy od agresywnego Etiaxilu czy Antidralu. Działa znakomicie, już dawno nie czułam się tak komfortowo
|

18-02-11, 19:06
|
|
Senior Member
|
|
|
|
No to ja chyba też zaszaleję i kupię ten Bloker Ziaji  . A co do Fenjala. o którym niedawno wspominałam, to owszem, niezły jest, ale to nie antyperspirant, tylko dezodorant, więc tylko napiszę, że dobry jest, ale nie hamuje pocenia  .
|

18-02-11, 19:41
|
|
Banned
|
|
|
|
Cytat:
Napisał summer
No to ja chyba też zaszaleję i kupię ten Bloker Ziaji  . A co do Fenjala. o którym niedawno wspominałam, to owszem, niezły jest, ale to nie antyperspirant, tylko dezodorant, więc tylko napiszę, że dobry jest, ale nie hamuje pocenia  .
|
Tylko niestety dość ciężko go w drogerii dostać,ale spróbuj w aptece,albo w drogerii internetowej ja,właśnie zamawiałam przez internet,na allegro też pewnie można go dostać
|

18-02-11, 20:12
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
ja go widzialam w kilku kioskach
|

19-02-11, 10:57
|
 |
Member
|
|
|
|
A ja muszę przyznać, że pierwszy raz spotykam się z takim preparatem. Nigdy nie słyszałam tej nazwy  Ale skoro to tylko dezodorant, to się chyba jednak nie skuszę ;/
|

01-03-11, 12:52
|
|
Member
|
|
|
|
Ja chyba najbardziej przywykłam do rexony w spray'u, najdłużej utrzymuje według mnie "świeży efekt"
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|