31-01-12, 20:56
|
|
Member
|
|
|
|
A ja polecem Fenjal Intensiv w kulce. Bardzo fajny bo nie brudzi ubrań, nie zostawia śladów na czarnych ciuchach, a do tego ślicznie pachnie - świeżo, nie mdło, kwiatowo  Chociaż na minus jest szklana buteleczka - strasznie ciężka;p
|

31-01-12, 21:20
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Ja mam teraz Fa w sztyfcie, taki sobie, może być. Nienawidzę kulek zimą, brrr!
|

31-01-12, 22:05
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Witajcie! 
Ja korzystam ostatnimi czasy z dezodorantu w kulce firmy avon.
Pur Blanca, dobrze chroni i ma miły perfumowany zapach.
Z fa również miałam kiedyś, o zapachu białej herbaty ( w kulce)
|

01-02-12, 12:31
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja strasznie tęsknię za STARĄ Rexoną Aloe Vera - od kiedy wprowadzili "ulepszenia" (tzn. kiedyś był 24h, teraz jest 48h) moim zdaniem ten antyperspirant wiele stracił. Zapach może jest podobny, dlatego spodziewam się, że większość osób nawet nie zauważyła subtelnych zmian, ale chemia zrobiła się w tej Rexonie o wiele, wiele gorsza i wyraźnie to czuję na swojej skórze
Swoją drogą nie rozumiem, po co pisać na opakowaniu 48h - dla tych, którzy zakładają, że nie będą się myć przez dwie doby???? Tak długo ma niby działać ten antyperspirant? Cóż, zresztą to chyba oczywiste, że przy większym poceniu (np. na treningach albo w ciężkiej sytuacji stresowej) i tak będziemy czuć wilgoć pod pachami...
|

01-02-12, 17:35
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Mnie też te określenia rozwalają, a jeszcze bardziej - był kiedyś taki podkład 25h. No matko, ktoś nosi podkład na twarzy 25h?!
|

15-02-12, 21:35
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
z takich normalnych to dobrze mi służy Fa Active Pearls w sztyfcie, z takich na noc na nadpotliwość latem stosowałam Antidral - dość dobry, ale alkoholowy, wysusza i podrażnia nieco za bardzo. dobry jest raczej Etiaxil. Mam jeszcze Rillo - w SuperPharmie jest - bez szału ale tanio kupiłam w promocji 2 szt za 15 zł(normalnie 1 ok. 30 zł). Ciekawa jestem Super Deo Reutter
|

17-02-12, 10:49
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja używam antyperspirantu w kulce Garnier Invisimineral. Skuteczny dla mnie. Nie mam problemów z nadmierną potliwością, ale lubię czuć świezość pod pachami  Bardzo!
Plusem jest świeżutki zapach.
|

17-02-12, 13:14
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Właśnie oglądałam gazetkę z Rossmanna i zauważyłam, że mają tam antyperspirant w kulce Soraya Roll-on Ultra Pure, jest tani ale ciekawa jestem czy jest też tak skuteczny jak go piszą. Jeżeli ktoś go ma, albo go używał to proszę o opinie, mnie najbardziej interesuje ten fioletowy przeciw nadmiernemu poceniu.
|

19-02-12, 17:41
|
|
Senior Member
|
|
|
|
moimi faworytami jest marka nivea, lady spped stick oraz rexonka
|

19-02-12, 17:49
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Ja używam i polecam Garnier Mineral Active Dry w kulce. Naprawdę dobrze chroni i do tego jest bardzo wydajny
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|