ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 06-07-10, 11:13
jantarek jantarek jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 10
Ja zawsze sceptycznie odnoszę się do tabletek. Pot to naturalny sposób wydalania z organizmu. Nie wiem, czy chcę się tak całkiem zablokować... Jeśli ogranicza do minimum-fajnie, ale nie mam pewności,że niczego nie zaburza w organizmie. Zresztą nadmierna potliwość to często objaw choroby, jeśli ją się wyleczy- problem zniknie. Tabletki nie są obojętne dla układu pokarmowego, wolę dbać o wątrobę- wybieram kosmetyki
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-07-10, 10:22
dezorganizacja dezorganizacja jest nieaktywny
Member

u mnie najwięcej dove i nivea)
i niezmienie)
aaa i jeszcze czasem dulgon ale rzadko
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-07-10, 10:48
daria_zet daria_zet jest nieaktywny
Junior Member

Ja na razie pozostaje wierna Rexonie. Ostatnio kupiłam BioActiv bodajże i jest całkiem całkiem. Planuję wypróbować Crystal w koncu
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-07-10, 20:35
Izabelcia_30 Izabelcia_30 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Mam teraz i jestem nawet zadowolona z Lady Speed Stick Aloe Sensitive
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-08-10, 21:55
tośka
Guest

Te Garniera są całkiem niezłe, ale gdy robi się upał to już tylko Etiaxil lub Antidral...
Odpowiedź z Cytatem
stare 24-08-10, 22:06
miki24 miki24 jest nieaktywny
Senior Member

a ja przekonałam się do Dove w sztyfcie do tej pory używałam tylko kulek ale te w sztyfcie teraz wydają mi się lepsze
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-08-10, 08:29
Izabelcia_30 Izabelcia_30 jest nieaktywny
Senior Member

Teraz moim ulubionym antyperspirantem jest nowość (w atomizerze)Dove original Deo Vapo no Gas o pojemności 75 ml-mogę go używać tuż po depilacji,bo nie powoduje podrażnień i dodatkowo subtelnie pachnie
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-08-10, 10:54
Żmijka Żmijka jest nieaktywny
Senior Member

Stosowałam wiele antyperspirantów różnych marek, ale dopiero ETIAXIL okazał się skuteczny w 100%. Wcześniej z podobnych produktów miałam Antidral, ale niestety nie sprawdził się na mojej skórze. Zwykłe antyperspiranty w aerozolu czy sztyfcie odpadają w zupełności - miałam ich wiele i żaden nie radził sobie dobrze z nadmierną potliwością. Antidral i Etiaxil to raczej silne preparaty i trzeba uważnie przeczytać dołączoną ulotkę i stosować się to tych zaleceń! Ja posmarowałam tym kiedyś paszki po depilacji i myślałam, że umrę z bólu - piekło, swędziało, nie dało się tego w żaden sposób już zmyć i w rezultacie przez jakieś 2 tygodnie miałam zaczerwienioną (poparzoną) skórę :/. Niemniej był to mój błąd i teraz bardziej uważam na to, co jest w ulotce. Etiaxil w moim przypadku sprawdza się w 100% i nie szukam już innego produktu. Niweluje całkowicie pocenie pod pachami - większość innych produktów tylko ograniczała na jakiś czas, a mnie to nie zadowalało. Minusem jest to, że na początku, kiedy zaczynałam go używać, pojawiało się nieznośne swędzenie (preparatu jednak nie da się zmyć!!!) i tak jest też w przypadku dłuższej przerwy w jego stosowaniu (ja zimą nie stosuję). Plus, że nie trzeba go używać codziennie, a przy regularnym stosowaniu, częstotliwość się zmniejsza . Ja z czasem mogłam go użyć raz na miesiąc i zero potu przez ten czas, co latem jest po prostu cudem . Nie ma problemu z brudzeniem ubrań, nie zostawia białych plam, nalotu itp. Stosuje się go na noc, więc można jakoś znieść to swędzenie . Niestety cena w aptekach to 50zł i więcej, więc warto zajrzeć np. na Allegro, gdzie jest prawie o połowę taniej za ten sam produkt (nawet z przesyłką).
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-08-10, 13:31
nelka83 nelka83 jest nieaktywny
Banned

Kurcze, a mnie Etiaxil strasznie podrażnił. Na szczęście nie ma już takich upałów i praktycznie każdy antyperspirant się sprawdza

Teraz z nowymi antyperspirantami wystartowała Ziaja. Bardzo jestem ich ciekawa, bo w ofercie tej firmy nigdy nie było tego typu kosmetyków.
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-08-10, 17:26
Luna_89 Luna_89 jest nieaktywny
Senior Member

Nivea Double Effect White Senses,Pearl & Beauty i inne, Garnier Mineral Extra Care, Rexona-rózne rodzaje-takich używam

"Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero ZAKUPY!" ~ Marilyn Monroe
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania