ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 28-07-11, 06:45
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Z Oriflame uwielbiam tusz do rzęs WONDER, jak dla mnie zdecydowany nr 1. Często też kupuję balsam nawilżający - ten w malutkim słoiczku. Stosuję na przesuszone miejsca, faktycznie pomaga. Pamiętam też, że kiedyś namiętnie kupowałam i stosowałam balsam SILK, bardzo go lubiłam ze względu na zapach. Po jakimś czasie jednak mi się znudził.
Miałam też balsamy, kremy do rąk, maseczki, jakieś cienie do oczu, ale w sumie nic nie zapadło mi jakościowo w pamięć.

Z Avonu natomiast uwielbiam kosmetyki do pielęgnacji stóp. Zdecydowanie najlepsze. Zapachy tych kosmetyków są po prostu boskie, a pielęgnacyjnie również świetnie sobie radzą. Mam od nich również puder brązujący i rozświetlający w kuleczkach, tak samo dobry jeden i drugi.
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-08-11, 22:40
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Ja ostatnio mam mały szał na kosmetyki Oriflame. Z Avonem nie mam w ogóle styczności, więc nie wiem, jak obecnie ich katalog wygląda. A tak btw, trafiłam na profil na YT, na którym dwie kobiety przedstawiają nowości katalogowe(http://www.youtube.com/user/Oriflameteam1). Chyba nie mogę ich oglądać, bo potem wszystko chcę
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-11-11, 10:43
Senior Member

Kupiłam z katalogu 15 nowy podkład Studio Artist, najjaśniejszy odcień. Z wcześniejszych katalogów żel antycellulitowy Swedish Spa, szminkę Wonder kolor nude, kredkę do oczu City Oasis, szminkę w płynie Very me kolor czerwony, krem do rąk z zapachu pomarańczy z wyprzedaży (cudo). I ślinię się na parę produktów z 16
www.dajjesc.pl

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-11-11, 10:48
Senior Member

Cytat:
Napisał ayame Zobacz post
Kupiłam z katalogu 15 nowy podkład Studio Artist, najjaśniejszy odcień. Z wcześniejszych katalogów żel antycellulitowy Swedish Spa, szminkę Wonder kolor nude, kredkę do oczu City Oasis, szminkę w płynie Very me kolor czerwony, krem do rąk z zapachu pomarańczy z wyprzedaży (cudo). I ślinię się na parę produktów z 16
Daj mi potem znać jak się sprawuje ta szminka nude! Szukam jakiejś fajnej dla siebie, ale cięzko mi coś znaleźć w drogerii.

Moja siostra kupiła już jakiś czas temu lakiery do paznokci z Oriflame - takie niewielkie buteleczki. Trwałość średnia, ale kolory cudowne! Czasami jej podbieram.

Z Avonu ja natomiast mam lakier w kolorze granatowym speed dry. Rewelacja!

No i cały czas kupuję tusz do rzęs WONDER (ten w granatowym opakowaniu) jest najlepszy! Uwielbiam go.

Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 14-11-11 o 12:27 Powód: post pod postem
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-11-11, 11:12
tymka1989 tymka1989 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 8
Cytat:
Napisał ayame Zobacz post
Ja ostatnio mam mały szał na kosmetyki Oriflame. Z Avonem nie mam w ogóle styczności, więc nie wiem, jak obecnie ich katalog wygląda. A tak btw, trafiłam na profil na YT, na którym dwie kobiety przedstawiają nowości katalogowe(http://www.youtube.com/user/Oriflameteam1). Chyba nie mogę ich oglądać, bo potem wszystko chcę
weszłam - akurat jest katalog świąteczny... kuszą cenami, promocjami. Muszę zgłosić się do konsultantki... ojjj avon pewnie też będzie kusił... chyba zostanę bankrutem
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-11-11, 11:15
Senior Member

Kolor total nude jest naprawdę jasny, aż się zdziwiłam, jednakże pasuje mi do smokey eyes na dzień na pewno bym jej nie używała. Nie wysusza, trzyma się ok 3h, co dla mnie jest bardzo długim czasem. Jest kremowa, jak się przyjrzeć, to ma malusieńkie drobinki, chyba mikę, przez co lekko się błyszczy (ale te drobinki są widoczne tylko jak trzymam usta 5cm od lustra). Także polecam, ale na wieczór. Z tej serii są jeszcze inne kolory w stylu nude, beżowe, jak kiedyś się skuszę, to opiszę efekt
Jeśli szukasz koloru nude na dzień, to z Ori polecałabym Pure colour kolor Vintage nude (kiepska trwałość, ale wybaczam za odcień i efekt na ustach) lub Triple core kolor seductive nude, ma co prawda drobinki, ale nadaje się na dzień

Też lubię Wondera, ale wolę ten zielony tusz, Revelation, naprawdę dla mnie idealny
www.dajjesc.pl

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-11-11, 12:05
Senior Member

Przejrzę katalog - siostra zamawia od konsultatntki, czasami i ja dorzucę jakieś zamówienie Pomadka nude to mój aktualny "must have" Dzięki ayame
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-11-11, 12:51
Senior Member

Jakby co, na stronie mają katalog online. Wkleję Ci też link do katalogu 17: http://pl.oriflame.com/products/cata...tml?pStartPg=1
Ja zawsze porównuję oferty z katalogu bieżącego i następnego, żeby zobaczyć, co mi się bardziej opłaca
W 16 na pewno kupię czekoladowy miodek i podoba mi się opaska i naszyjnik z tej młodzieżowej serii. I piernikowy żel pod prysznic dla dzieci mnie kusi
www.dajjesc.pl

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-11-11, 13:09
Senior Member

Dziękuję, kolejny raz! ))
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-01-12, 16:59
Senior Member

Mama mojego partnera bardzo dużo produków zamawia w jednej i drugiej firmie. W łazience króluje jednak Oriflame. Zauważyłam, że uwielbia ich żele pod prysznic, mydła w płynie i kremy do rąk, balsamy i kremy do twarzy. Ma tego naprawdę mnóstwo. Zawsze wącham, gdy jestem w łazience
Ostatnio dostałam od niej krem do rąk i maseczkę, właśnie z Oriflame.

Sama od siebie dodam, że lubię balsam do ust z Orifame (taki w bialym opakowaniu).
Zamówiłam sobie ostatnio też krem do rąk o zapachu truskawek ze śmietanką ))
Z Avonu natomiast przepadam za kosmetykami do stóp. Bardzo czesto mają takie fajne zapachowo kosmetyki. Miałam już czekoladę + granat i teraz mam cynamom+pomarańcza. Są po prostu świetne!
Na próbę zamówiłam sobie też pomadkę z Avon - odcień blady róż Palest Pink. Zobaczymy jak się sprawdzi.

Kilka dni temu 'przyszło' do mnie zamówienie z Oriflame.
Jestem zachwycona lakierem do paznokci Floral nail polish - kolor Soft Pink. Delikatny fiolet. Kolor jest prześliczny. Wcześniej kupowałam bardzo podobny odcień z Rimmel PRO - ale ten kosztował ok. 20 zł. Ten z Oriflame tylko 8. Naprawdę jest super. Zobaczymy jaka będzie trwałość. Chociaż u mnie lakier na pazurkach (dłonie) wytrzymuje bez odprysków góra 3 dni - i nie ma znaczenia jaka to marka.

Nie jestem natomiast zadowolona z żelu pod prysznic z Oriflame Kenya. Żel bardzo rzadki. Słabo się pieni (a ja uwielbiam pianę!). Kupiłam go ze względu na zapach - spodobał się mojemu partnerowi
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania