|
Zobacz wyniki ankiety: Co wolisz???
|
|
Kocham wszystkie błyszczyki świata!
|

|
59 |
74.68% |
|
Uwielbiam pomadki!
|

|
20 |
25.32% |

26-10-09, 20:35
|
|
|
|
Błyszczyk kontra szminka!
Kto co woli? Dlaczego błyszczyk jest lepszy, a szminka gorsza, a może jest zupełnie odwrotnie
|

26-10-09, 20:38
|
|
|
Właśnie zagłosowałam w ankiecie i... kocham błyszczyki
|

26-10-09, 21:34
|
|
Banned
|
|
|
|
Również wolę błyszczyki do ust
|

27-10-09, 00:24
|
|
Ekspert iBeauty.pl
|
|
|
|
Błyszczyki...
Witam ibeautki !
Błyszczyki,jak najbardziej, popieram i polecam.Można je nakładac bezpośrednio na usta lub na pomadkę.Nawilżają, natłuszczają no i dodają nam kobiecej kokieteryjności.Transparentne są wygodne,bo w każdej sytuacji i BEZ LUSTERKA można je użyc.Sprawdzają się wszędzie:w pracy,na spacerze,w klubie,na imprezie,na plaży,na nartach...
Firmy kosmetyczne prześcigają się w ofertach błyszczyków.W pudełeczkach i z aplikatorami,delikatne i z brokatem,zwykłe i powiększające usta.Każda znajdzie coś dla siebie.Dla pań w każdym wieku.
Pozdrawiam!
|

27-10-09, 16:48
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
ja też zdecydowanie wolę błyszczyki
|

27-10-09, 18:51
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Błyszczyki górą!
|

27-10-09, 19:02
|
|
|
Niczym się chyba tu nie wyróżnię, również uwielbiam błyszczyki, zresztą nasza pani ekspert pięknie to opisała
|

27-10-09, 19:19
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Hm, a ja ani jedno ani drugie, a może raczej tak pół na pół - na co dzień zdecydowanie pomadka ochronna perłowa lub bezbarwna, a na wyjście błyszczyk - to, co mnie strasznie wkurza w błyszczykach i dlaczego tak rzadko ich używam, to to, że włosy mi się do ust przyklejają
|

30-10-09, 00:28
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Na co dzień wolę bezbarwne lub delikatnie koloryzujące błyszczyki, z prostego powodu- ciężko o precyzję "w biegu", a jeżeli wyjadę poza linię ust, łatwo to zetrzeć. Ale mam też ogromną slabość do szminek, zwłaszcza czerwonych lub fuksjowych, są bardzo zmysłowe i kobiece. Jednak ze względu na wymagane poprawki w torebce mam obecnie 2 błyszczyki i perłową pomadkę ochronną.
|

30-10-09, 11:30
|
|
|
to znaczy ogólnie jestem za błyszczykiem i stosuje go codziennie, jednak jak wybieram się na imprezę czy do klubu to pod błyszczyk stosuję jeszcze pomadkę mniej więcej w tym samym kolorze co błyszczyk, tylko po to żeby nie latać co chwilka do toalety by poprawiać usta
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|