ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 14-03-10, 17:32
mysiunia mysiunia jest nieaktywny
Junior Member

Balsamy brązujące

Zbliża się wiosna i chciałabym się trochę opalić, tylko nie wiem który balsam brązujący wybrać. Przede wszystkim nie mogę się zdecydować między Dove a Nivea. Napiszcie, który według Was jest lepszy.
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-03-10, 18:00
elektricgirl elektricgirl jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 32
Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do elektricgirl
hmmm-tych akurat nie probowałam. ale dla mnie garnier był ok. z tego co słyszałam i widziałam po znajomych to na ta balsamowa opalenizne strasznie długo trzeba czekac. uzywalam jeszcze sopotu-opalenizna szybka ale zolta i potem brzydko schodzi...
stare 14-03-10, 18:11
taras taras jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 22
O, Elektryczna mamy podobne doswiadczenie - juz nigdy nikt mnie na namówi na kremy brązujace SOPOT wyleczył mnie całkowicie
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-03-10, 18:29
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
dziewczyny jeśli boicie się balsamów, to może spróbujcie chusteczek samoopalających, ja osobiście polecam z Vichy lub z Dax'a (tez są dobre, aczkolwiek mniej wydajne). Chusteczki nawet lepiej niż airbrush wyglądają, bardziej naturalnie - wiadomo z opalaniem natryskowym też bywa różnie. Jeśli chodzi o chusteczki to wystarczy kupić 3-4 na całe ciało, dax kosztuje około 2zł - 3zł, natomiast vichy nawet i do 5zł. Jesli chcecie uzyskać ciemniejszy odcień, to wiadomo, ze trzeba "zabieg" powtórzyć

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-03-10, 19:00
elektricgirl elektricgirl jest nieaktywny
Senior Member

Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do elektricgirl
a ta opalenizna chusteczkowa podobnie sie utrzymuje jak ta balsamowa? trzeba sprobowac
stare 14-03-10, 21:00
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
tak podobnie się utrzymuje, oczywiście jakbyś chciała efekt utrzymywać musiałbyś się na bieżąco smarować, ale to tak jak z balsamami
z reszta podobnie jak Wy mam bardzo niemiłe wspomnienia z sopotem, jak dla mnie porażka wielka, jak sobie przypomnę ten marchewkowy kolor i te smugi ... łeeee okropności

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-03-10, 21:46
Rubylips
Guest

Tak chusteczki są fajne ))
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-03-10, 22:56
taras taras jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 22
A ja nie będę już sie niczym smarowała i chusteczkami tez nie - kolor pomarańczowo - marchewkowy,zmywa sie "łatami" w zgięciach wyglada ja niedomyty wałek brudu - szok. Poczekam na słoneczko
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-03-10, 23:46
Milusienka
Guest

Zgodzę się z Justyną chusteczki są super - w ubiegłym roku latem używałam, ale wyłącznie takich do twarzy na szyję i dekolt, bo opaliło mnie całą słoneczko a buźkę coś nie bardzo, dlatego też je stosowałam i miałam całe lato buzinkę opaloną - zapewniam nie była marchewkowa ,
tylko nie pamiętam już z jakiej miałam firmy .
Natomiast z balsamów do ciała miałam już Dove, Nivea i Johnson&Johnson - najlepszy z tych trzech to moim zdaniem DOVE.
Nivea i Johnson mają jak dla mnie nieprzyjemne zapachy, Johnson ma rzadką konsystencję i brzydki odcień koloru i ogólnie coś mi w nich po prostu nie pasowało . Piszą też często na innych forach, że nivea czy też dove pozostawiają smugi, ale to nie prawda, bo smugi powstają wtedy, jeśli nieumiejętnie lub niedokładnie się go nałoży, więc radzę tylko aby się ładnie do tej czynności przyłożyć a smug nie będzie po żadnym balsamie samoopalającym .
A teraz zanim zacznie się lato chcę kupić balsam samoopalający z firmy Loreal - z tego co słyszałam jest znakomity
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-03-10, 00:45
Rubylips
Guest

Cytat:
Napisał mysiunia Zobacz post
Zbliża się wiosna i chciałabym się trochę opalić, tylko nie wiem który balsam brązujący wybrać. Przede wszystkim nie mogę się zdecydować między Dove a Nivea. Napiszcie, który według Was jest lepszy.
Nivea nie jest zły i da się go równomiernie nałożyć (wcześniej obowiązkowo peeling i użycie nawilżającego balsamu ) ale zapach, choć początkowo znośny w dłuższym okresie czasu odrobinę wkurza. Dove nie używałam.
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania