09-02-12, 09:43
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Widzę, że balsam Miód+Wanilia Isany robi furorę  Chyba się też skuszę po waszych opiniach  No i ta niska cena to jest wielki plus!
anxiety_explosion a jakie jeszcze polecasz kosmetyki z Isan? idę jutro do Rossmana i tak chciałam wiedzieć za czym się rozejrzeć by warto
Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 09-02-12 o 19:23
Powód: post pod postem
|

09-02-12, 19:30
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Och, Isana to jedna z moich ulubionych marek!  Szczególnie Isana MED.
Polecam szampony z tej serii (ja uzywam Jeden-Tag Shampoo, włosy są po nim jak po myciu w górskim strumyku, miękkie i jedwabiste!) i wszystko do mycia - Waschlotion (niesamowity, delikatny i z wieloma naturalnymi ekstraktami z ziół!!), Olejek do mycia (objawienie!!!), kremowy żel pod prysznic. Jeszcze cudowny krem do rąk! Widziałam że jakiś czas temu Migotka go chwaliła
Z "normalnej" Isany uwielbiam kremy do rąk (mój ulubiony to z rumiankiem, nie w tubce a w okrągłym pudełeczku z zielonym wieczkiem), balsamy do ciała, mam też płyn do kąpieli (czekoladowy zdaje się) - jak już wcześniej mówiłam, jestem ciekawa, kiedy jakiś produkt tej marki mnie rozczaruje...!  do tej pory to się nie zdarzyło 
(no chyba że wziąć pod uwagę to ostatnie masło do ciała, które jednak mnie przypadło do gustu raczej średnio, jeśli chodzi o wrażenia po użyciu)
|

09-02-12, 19:35
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Olejek do mycia jest naprawdę bardzo porządny, zgadzam się. I w niczym nie ustępuje o wiele droższemu olejkowi z Nivei. Ale zapach mi nie odpowiada za bardzo, choć to chyba jego jedyny minus.
|

09-02-12, 19:40
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Dzięki serdeczne
|

09-02-12, 19:52
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
Ale zapach mi nie odpowiada za bardzo, choć to chyba jego jedyny minus.
|
Z początku też musiałam się do niego przekonać... ale teraz uważam, że ten oryginalny, kojarzący się z naturalnymi tkaninami (świeżym lnem itp.) zapach to jednak może być zaleta tego olejku
|

20-02-12, 12:09
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Mój ulubiony balsamik do ciała to milk&honey Oriflame. Czyli mleko i miód, po aplikacji czuję się wspaniale, a skóra jest bardzo dobrze nawilżona.
|

21-02-12, 16:33
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja wczoraj wykończyłam masło z Isany mleko+orzech włoski. Byłam z niego zadowolona, nawet bardzo. Zapach bardzo ładny, delikatny, nie drażnił nosa. Masło szybko się wchłania, czasami miałam wrażenie, że za szybko  Prawie zawsze nakładałam dodatkową warstwę. Skóra była po nim odczuwalnie gładsza i taka jaby bardziej jędrna. Z pewnością jeszcze do niego wrócę i kupię kolejne opakowanie.
Teraz stosuję również Isanę, ale mleczko do ciała Miód+Wanilia. Na zmianę z kremem Nivea Soft (muszę je wykończyć, zostało niewiele).
|

21-02-12, 17:02
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ja chyba jeszcze nie trafiłam na swój ulubiony balsam  Isany mleko+orzech włoski nie było ostatnio w Rossmannie, a może ja na złą półkę patrzyłam  no nic zobaczymy jutro a póki co Ziaja mi musi wystarczyć.
|

21-02-12, 17:10
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Odella, ale ja też chyba nie mam swojego ulubionego. I w zasadzie nawet nie szukam. Jest tak ogromny wybór na rynku kosmetycznym, że nie ma się czym przejmować. Fajne jest to, że za każdym razem można kupić i wypróbować coś innego
|

22-02-12, 09:29
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał migotka
Fajne jest to, że za każdym razem można kupić i wypróbować coś innego 
|
Dokładnie!  Zastanawiałam się nad tym jakiś czas temu, że dobrze by było mieć PO JEDNYM potrzebnym kosmetyku, a nie dziesięć kremów, piętnaście balsamów, osiem tuszy do rzęs itd... ale ostatnio doszłam do wniosku, że właśnie wskazane jest używać na zmianę różnych kosmetyków - raz jeden balsam, raz inny. Wydaje mi się, że wtedy skóra bardziej "aktywnie" na niego reaguje, nie "przyzwyczaja się"  Ja sobie chwalę posiadanie całej półki balsamów ostatnio
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|