ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 09-02-12, 09:43
Odella Odella jest nieaktywny
Senior Member

Widzę, że balsam Miód+Wanilia Isany robi furorę Chyba się też skuszę po waszych opiniach No i ta niska cena to jest wielki plus!

anxiety_explosion a jakie jeszcze polecasz kosmetyki z Isan? idę jutro do Rossmana i tak chciałam wiedzieć za czym się rozejrzeć by warto

Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 09-02-12 o 19:23 Powód: post pod postem
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-02-12, 19:30
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Och, Isana to jedna z moich ulubionych marek! Szczególnie Isana MED.
Polecam szampony z tej serii (ja uzywam Jeden-Tag Shampoo, włosy są po nim jak po myciu w górskim strumyku, miękkie i jedwabiste!) i wszystko do mycia - Waschlotion (niesamowity, delikatny i z wieloma naturalnymi ekstraktami z ziół!!), Olejek do mycia (objawienie!!!), kremowy żel pod prysznic. Jeszcze cudowny krem do rąk! Widziałam że jakiś czas temu Migotka go chwaliła

Z "normalnej" Isany uwielbiam kremy do rąk (mój ulubiony to z rumiankiem, nie w tubce a w okrągłym pudełeczku z zielonym wieczkiem), balsamy do ciała, mam też płyn do kąpieli (czekoladowy zdaje się) - jak już wcześniej mówiłam, jestem ciekawa, kiedy jakiś produkt tej marki mnie rozczaruje...! do tej pory to się nie zdarzyło
(no chyba że wziąć pod uwagę to ostatnie masło do ciała, które jednak mnie przypadło do gustu raczej średnio, jeśli chodzi o wrażenia po użyciu)
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-02-12, 19:35
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Olejek do mycia jest naprawdę bardzo porządny, zgadzam się. I w niczym nie ustępuje o wiele droższemu olejkowi z Nivei. Ale zapach mi nie odpowiada za bardzo, choć to chyba jego jedyny minus.
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-02-12, 19:40
Senior Member

Dzięki serdeczne
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-02-12, 19:52
Senior Member

Cytat:
Napisał ayame Zobacz post
Ale zapach mi nie odpowiada za bardzo, choć to chyba jego jedyny minus.
Z początku też musiałam się do niego przekonać... ale teraz uważam, że ten oryginalny, kojarzący się z naturalnymi tkaninami (świeżym lnem itp.) zapach to jednak może być zaleta tego olejku
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-12, 12:09
trycja13 trycja13 jest nieaktywny
Senior Member

Mój ulubiony balsamik do ciała to milk&honey Oriflame. Czyli mleko i miód, po aplikacji czuję się wspaniale, a skóra jest bardzo dobrze nawilżona.
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-02-12, 16:33
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Ja wczoraj wykończyłam masło z Isany mleko+orzech włoski. Byłam z niego zadowolona, nawet bardzo. Zapach bardzo ładny, delikatny, nie drażnił nosa. Masło szybko się wchłania, czasami miałam wrażenie, że za szybko Prawie zawsze nakładałam dodatkową warstwę. Skóra była po nim odczuwalnie gładsza i taka jaby bardziej jędrna. Z pewnością jeszcze do niego wrócę i kupię kolejne opakowanie.

Teraz stosuję również Isanę, ale mleczko do ciała Miód+Wanilia. Na zmianę z kremem Nivea Soft (muszę je wykończyć, zostało niewiele).
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-02-12, 17:02
Senior Member

Ja chyba jeszcze nie trafiłam na swój ulubiony balsam Isany mleko+orzech włoski nie było ostatnio w Rossmannie, a może ja na złą półkę patrzyłam no nic zobaczymy jutro a póki co Ziaja mi musi wystarczyć.
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-02-12, 17:10
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Odella, ale ja też chyba nie mam swojego ulubionego. I w zasadzie nawet nie szukam. Jest tak ogromny wybór na rynku kosmetycznym, że nie ma się czym przejmować. Fajne jest to, że za każdym razem można kupić i wypróbować coś innego
Odpowiedź z Cytatem
stare 22-02-12, 09:29
Senior Member

Cytat:
Napisał migotka Zobacz post
Fajne jest to, że za każdym razem można kupić i wypróbować coś innego
Dokładnie! Zastanawiałam się nad tym jakiś czas temu, że dobrze by było mieć PO JEDNYM potrzebnym kosmetyku, a nie dziesięć kremów, piętnaście balsamów, osiem tuszy do rzęs itd... ale ostatnio doszłam do wniosku, że właśnie wskazane jest używać na zmianę różnych kosmetyków - raz jeden balsam, raz inny. Wydaje mi się, że wtedy skóra bardziej "aktywnie" na niego reaguje, nie "przyzwyczaja się" Ja sobie chwalę posiadanie całej półki balsamów ostatnio
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania