07-07-10, 16:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Od paru dni jestem fanką balsamu Soraya z serii spa na cellulit  Ślicznie pachnie, wygładza skórę, a do tego nawilża ciało, co w przypadku suchej skóry jest bardzo ważne. Kosztuje ok.17zł i ma bardzo dużą butelkę z pompką, bo aż 400ml. Warto spróbować. Polecam
|

07-07-10, 17:37
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Kasia_83
Od paru dni jestem fanką balsamu Soraya z serii spa na cellulit  Ślicznie pachnie, wygładza skórę, a do tego nawilża ciało, co w przypadku suchej skóry jest bardzo ważne. Kosztuje ok.17zł i ma bardzo dużą butelkę z pompką, bo aż 400ml. Warto spróbować. Polecam 
|
Kasiu, jakoś nie mam przekonania do balsamów tej firmy. Jakiś czas temu kupiłam ich mleczko ujędrniające w takiej ciemno różowej butelce (też 400 ml) i miało tak intensywny zapach, że nie mogłam go używać.
Ja niezmiennie jestem wierna Dove - najchętniej przeze mnie kupowany.
|

07-07-10, 18:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał migotka
Kasiu, jakoś nie mam przekonania do balsamów tej firmy. Jakiś czas temu kupiłam ich mleczko ujędrniające w takiej ciemno różowej butelce (też 400 ml) i miało tak intensywny zapach, że nie mogłam go używać.
Ja niezmiennie jestem wierna Dove - najchętniej przeze mnie kupowany.
|
Tego, to akurat nie miałam. Przyznam się szczerze, że to pierwszy produkt tej firmy jaki kupiłam. Co do zapachu, to ten jest delikatny. Mnie np. drażnią zapachy kremów antycellulitowych Avonu. W kwestii skuteczności są bardzo dobre, ale właśnie przez zapach musiałam je odstawić, więc wiem co masz na myśli 
|

07-07-10, 20:31
|
|
Banned
|
|
|
|
Cytat:
Napisał migotka
Ja obecnie używam kremu ujędrniającego shape up Dove - udało mi się go wygrać 
Jest świetny - szczerze polecam. Skóra dobrze nawilżona, fajnie napięta i bardziej jędrna. Początkowo zapach wydawał mi się troszkę za mocny (przedtem miałam ujędrniający Dove i był delikatniejszy, może to dlatego), ale teraz już się przyzwyczaiłam.
Kilka dni temu kupiłam drugie opakowanie.
Z powodzeniem stosuję na całe ciało, więc może Ci się spodoba Koleżanko 
|
Też posiadam Shape Up, ale nie zauważyłam, żeby jakoś szczególnie wpływał na pojędrnienie skóry. Jasne, jest wygładzona i nawilżona, ale liczyłam na coś więcej  . No i ten zapach, dość specyficzny.
|

08-07-10, 07:08
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Z Avonu osobiście nie używałam basamu antycellulitowego, za to siostra kupiła ostatnio i również narzekała na brzydki zapach.
Mi Dove Shape Up pasuje idealnie - koleżanka również jest zadowolona.
Wiadomo, nie wszystko służy każdemu.
|

08-07-10, 22:36
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
DOVE Shape up nie jest najgorsze  używam i nie narzekam.
|

08-07-10, 22:46
|
|
|
Cytat:
Napisał taras
DOVE Shape up nie jest najgorsze  używam i nie narzekam.
|
Również używam właśnie Shape up Dove  , zapach mi się podoba i ogólnie jest ok, choć cudów po nim nie widzę
|

08-07-10, 23:03
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Zaraz będziemy miały klub Dove Shape up
|

10-07-10, 08:59
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Hihihi  Ale faktycznie ja najczęściej używam balsamow Dove - chyba najlepiej mi służą. Szkoda, że czasami ciężko wycisnąć je z butelki.
|

10-07-10, 15:19
|
|
Banned
|
|
|
|
Kiedyś miałam intensywnie nawilżające masło do ciała z Dove, było świetne! Chyba muszę je sobie ponownie zakupić  .
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|