26-08-10, 15:19
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Evelline też uzywałam - i polecam.
Miałam kilka podejść do wygranego Vichy - i trwały jeden dzień i juz mi się nie chciało. Lecz teraz chce zacząć na serio badac sytuacje :-).
i może tutaj sie podziele wszelakimi informacjami. z tego testowania, bo niby jeszcze jest wyszczuplający - oj tak,to by mi sie przydało.
|

28-08-10, 22:42
|
|
|
|
locherbera ma świetny krem antycellulitowy stosuje go widzę że skóra pomarańczowa robi się coraz mniej widoczna.
|

29-08-10, 09:53
|
|
|
Dziewczyny, ja też walczę....... Z różnymi skutkami. Cellulitu mam niewiele, z racji tego, że dbam o dietę, jednak jest trochę widoczny ;/ co mogę polecić to seria eris. jest droga... kosztuje ponad stówkę i wystarcza na ok. tydzień - dwa, jednak daje widoczne efekty.
Ogólnie jestem zwolenniczką tych tańszych rozwiązań, dlatego też przychylam się bardziej do serii evelline... no i myślę, że na cellulit to jednak najlepszymi gadżetami są skakanka i dobre buty do biegania  )
|

29-08-10, 23:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Ja bym jeszcze do tego dopisała silną wolę, konsekwencję, systematyczność...
I tego mi brakuje! Walka z tym okropnym cellulitem jest dla mnie męcząca  Są jakieś grupy wsparcia dla kobiet walczących z cellulitem? A jak nie ma to może chce ktoś ze mną taką grupę założyć
|

30-08-10, 00:31
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Angela
Ja bym jeszcze do tego dopisała silną wolę, konsekwencję, systematyczność...
I tego mi brakuje! Walka z tym okropnym cellulitem jest dla mnie męcząca  Są jakieś grupy wsparcia dla kobiet walczących z cellulitem? A jak nie ma to może chce ktoś ze mną taką grupę założyć 
|
pisz śmiało  a nóż widelec się jakaś chętna dołączy
|

30-08-10, 09:13
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Ja sie chętnie przyłacze :-) co prawda nie mam go wiele, ale.. sie zaczyna i jak sie nie zajmę nim to moze byc ciężko, brr
|

30-08-10, 10:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Ok  To są nas już dwie osoby  Ja też nie mam jeszcze strasznego, ale już jest i w tym roku nie czułam się zbyt komfortowo na plaży.. A krótkim spodenkom powiedziałam na razie PA PA ;(
|

30-08-10, 10:15
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Nie, to ja bardziej wcześniejsza opcje c. Bo u mnie widać go jak sie mocno przycisnie uda i poślady.
Ale zaczne od kremu Vichy zmniejszajacego uda o kilka centymetrów. Tylko muszę ta miarkę poszukać i zmierzyć :-)
|

30-08-10, 10:54
|
 |
Member
|
|
|
|
A ile taki krem kosztuje? I czy tylko sam krem będziesz używać? Powiem Ci szczerze, że znajomi mówią, że cellulit mam chyba w mózgu, bo oni nic nie widzą. Ja go widzę właśnie jak siadam i zakładam, że go pewnie widać zawsze:/ ale niestety nie mam z tyłu oczu  I czuję się z tym strasznie niekomfortowo :/
|

30-08-10, 11:08
|
|
Banned
|
|
|
|
|
nie wiem ile.
Na allegro zobacz :-). Ja wygrałam 3 opakowania :-) to zdąże zobaczyc czy cos daje czy nie. Na masaze nie mam zbytnio co liczyc bo mój wypływa na 4 mce, no chyba, ze jakoś dam rade sama je robic. Chce odstawić przez ten czas słodycze i wody koloorwe. Jedynie niegazowana pić. No i troche spacerków.
Bo przede wszystkim trzeba oczyscić organizm z wszelakich toksyn - i dodatkowo spalić tłuszcz. ciezka robota przed nami
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|