ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 10-10-11, 17:49
ptyska ptyska jest nieaktywny
Member

A to coś podobnego jak ta bielizna do szybszego spalania tłuszczu chyba, nie?
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-10-11, 11:37
nice nice jest nieaktywny
Junior Member

mnie znajoma mówiła , że bardzo dobrze działają na cellulit wszelkiego rodzaju masaże limfatyczne, które pobudzają limfę w naszych udach i powodują, że szybciej spalany jest tluszcz, ona jak była na wakacjach w primavera spa to tam robiła sobie takie zabiegi i mówi, że rzeczywiście efekty były widoczne, także może zacząć się masować dziewczyny
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-11-11, 16:08
Filantropka Filantropka jest nieaktywny
Junior Member

Dzeiwczyny skorzystajcie z portali znizkowych. Tam sa codziennie nowe sposoby z walki z celulitem i modelenie sylwetki. W tej chwili jest ich tak sporo.
Odpowiedź z Cytatem
stare 30-12-11, 22:20
olexandra olexandra jest nieaktywny
Member

Cytat:
Napisał dezorganizacja Zobacz post
na cellulit seria eveline - jak dla mnie najlepsza i nic jej nie podbije)
Ja używałam i jakoś nie bardzo efektów znaleźć nie mogłam, ale ja mam taki cellulit po ciąży, że nawet walec by go nie wygładził
Odpowiedź z Cytatem
stare 05-02-12, 15:41
jaszczurka jaszczurka jest nieaktywny
Senior Member

mialam zel pod prysznic jakis troche pomogl.. obecnie udalo mi sie go pozbyc prawie do zera)
ale niestety to jest chyba wpisane w kobiety ten celluit, wiele osob ma niedowage, chude , zgrabne i mimo to jest ten celluit.. mysle ze grunt to zeby cialo bylo jedrne i nie latalo jak garaleta i to juz bedzie sukces
Odpowiedź z Cytatem
stare 05-02-12, 16:48
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Ja też lubię kometyki antycellulitowe Evelline. Praktycznie (w związku z tym problemem) tylko ich używam. Mam serum ujędrniające, krem wyszczuplający i serum do biustu. Stosuję regularnie. Skóra jest jędrna i zadbana. Wiadomo, że na 100% się tego nie pozbędziemy, ale dobrze trzymać rękę na pulsie i zapobiegać. Do tego oczywiście gimnastyka.

U mnie jest on niewidoczny, ale wiem, ze jest - na udach troszkę - gdy ścisnę. Już się jednak tak bardzo tym nie przejmuję.
Odpowiedź z Cytatem
stare 05-02-12, 18:04
justyna93 justyna93 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Też lubie kosmetyki Eveline, mi pomaga ich regularne stosowanie. Również polecam kosmetyki Perfecta do walki z cellulitem u mnie jest tak, że jest on niewidoczny na pierwszy rzut oka, ale kiedy ścisnę skórę widać go niestety
Odpowiedź z Cytatem
stare 06-02-12, 14:12
girl_ka girl_ka jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 4
nie wierzę w takie wynalazki jak bielizna usuwająca cellulit...
Może najwyżej zmniejszyć jego widoczność
Odpowiedź z Cytatem
stare 07-02-12, 10:34
trycja13 trycja13 jest nieaktywny
Senior Member

dla mnie najlepsza seria eveline serum termoaktywne, peeling tez z tej serii oraz z drozszych niestety juz wycofany z produkcji Vichy lipometric lub aqua destock vichy.

wazne jest w walce z cellulitem by uprawiac sport (głównie biegac i jezdzic na rowerku), zdrowo sie odzywiac miec poprostu zbilansowana diete i posiłki o stałych porach. Dużo to nas, kobiet kosztuje ale która z nas nie chce wyskoczyc latem w mini badz bikini?
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-12, 19:53
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał trycja13 Zobacz post
dla mnie najlepsza seria eveline serum termoaktywne, peeling tez z tej serii oraz z drozszych niestety juz wycofany z produkcji Vichy lipometric lub aqua destock vichy.

wazne jest w walce z cellulitem by uprawiac sport (głównie biegac i jezdzic na rowerku), zdrowo sie odzywiac miec poprostu zbilansowana diete i posiłki o stałych porach. Dużo to nas, kobiet kosztuje ale która z nas nie chce wyskoczyc latem w mini badz bikini?
Widziałaś jakieś efekty po Lipometric? Ja słyszałam i nim mnóstwo złych opinii...
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania