30-08-10, 11:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Ok! W takim razie ja też zaczynam - od jutra. A powiedz mi proszę, czy do słodyczy zaliczasz też jakieś jogurty owocowe? Bo ciężko mi żyć bez czegoś słodkiego, więc takie jogurciki mogłyby być  Wodę piję w dużych ilościach  Mam psa  Więc spacery też będą.
Najgorzej z tym wklepywaniem kosmetyków  Ale damy radę
|

30-08-10, 12:02
|
|
Banned
|
|
|
|
|
A nie wiem, czasem tez musze je podjeść i ostatnio zachorowałam na twarozki z brzoskwinią ;-).
To zaczynamy dzieło od jutra :-)
Ja mysle o wprowadzeniu do tego Areobicznej 6 Weidera :-) lub o ile znajde jakieś dobre, fajne ćwiczenia na nogi lub posladki. Moze masz jakieś :-)?
|

30-08-10, 12:23
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
cellulit
cellulit to chyba jedna z nielicznych wątpliwych przyjemności ,których los mi oszczędził,ale i tak profilaktycznie codziennie wcieram odpowiednie balsamy lub żele
|

30-08-10, 12:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał kruufka
Ja mysle o wprowadzeniu do tego Areobicznej 6 Weidera :-) lub o ile znajde jakieś dobre, fajne ćwiczenia na nogi lub posladki. Moze masz jakieś :-)?
|
Robiłam tą 6.. Wytrzymałam tydzień. To na prawdę przynosi efekty, ale jest monotonne. Może i ja ją zacznę?
A na nogi i pośladki to skakanka i przysiady
|

30-08-10, 14:53
|
|
Banned
|
|
|
|
Używał ktoś gąbki antycellulitowej Syrenka?
Ja też szybko się nudzę ćwiczeniami. Musiałabym chyba uczestniczyć w jakichś zajęciach, ale niestety, narazie jest to niemożliwe. Piękne, jędrne ciało ma moja koleżanka, która od kilku lat chodzi na jogę
|

30-08-10, 16:30
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ach te nogi, bioderka i pupa. Nie umiem pokonać paskudy. Pragnę dołączyć do Waszej grupy!
|

30-08-10, 16:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Hurrra! W takim razie witaj! I pisz jakie masz pomysły na walkę z naszym wspólnym wrogiem
Cytat:
Napisał nelka83
Używał ktoś gąbki antycellulitowej Syrenka?
Ja też szybko się nudzę ćwiczeniami. Musiałabym chyba uczestniczyć w jakichś zajęciach, ale niestety, narazie jest to niemożliwe. Piękne, jędrne ciało ma moja koleżanka, która od kilku lat chodzi na jogę 
|
Tak, tak, regularne ćwiczenia to jest to!
Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 30-08-10 o 17:38
Powód: post pod postem
|

30-08-10, 19:29
|
|
|
|
Chyba powinnam się cieszyć, bo u mnie "0" cellulitu, no chyba, że jest a go nie widzę, ale nie sądzę, jednak wierzę Wam, że stanowi to pewien niedyskomfort zwłaszcza na plaży.
Gdy byłam miesiąc temu w Sopocie to właśnie na plaży widziałam kilka osób z cellulitem i dopiero wtedy zdałam sobie sprawę jakie to może być uciążliwe.
Ale myślę, że teraz jest bardzo dużo dostępnych kosmetyków i innych specifików, które pomogą Wam zwalczyć cellulit, dlatego życzę Wam powodzenia i skutecznej walki.
|

30-08-10, 21:25
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Milusienka
Chyba powinnam się cieszyć, bo u mnie "0" cellulitu, no chyba, że jest a go nie widzę..
|
pozazdrościć.. Milusienka gdybyś go miała, z pewnością byś o tym wiedziała, taki jest cudny, że nie sposób go przeoczyć
|

31-08-10, 09:02
|
|
Banned
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Angela
Robiłam tą 6.. Wytrzymałam tydzień. To na prawdę przynosi efekty, ale jest monotonne. Może i ja ją zacznę?
A na nogi i pośladki to skakanka i przysiady 
|
ja chyba do 30stego dnia wytrzymałam - ale to było rok temu ;-).
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|