13-06-11, 13:12
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał migotka
Zazwyczaj na moich pazurkach króluje french, jest delikatny i pasuje do wszystkiego. Latem jednak pozwalam sobie na odstępstwa od tej reguły. Pokochałam żywą czerwień (mimo, że koloru czerwonego nie znoszę), mietowy, cytrynowy, turkus, błękit, fuksja. Świetnie komponują się te kolory z letnią opalenizną! Jesienią pewnie znowu wrócę do francuskiego 
|
To tak jak u mnie  ,chociaż tego lata to pozwalam sobie nawet na żółty i zielony-w końcu mamy lato
|

07-12-11, 20:44
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
|
ja mam z ciemnymi lakierami taki problem:
mam w domu trzy granatowe lakiery, i ktorym nie pomaluje, to zaczyna odpryskiwac juz na drugi dzien. tryb zycia prowadze normalny, nie za bardzo zmywam bo mam zmywarke, czyli nie mam gdzie zniszczyc tych paznokci... a kazdy z tych lakierow odpryskuje jak mowie juz na drugi dzien ://// i to nie kwestia firmy chyba, bo np mam lakier granatowy jakiejs tam firmy i rozowy z dokladnie tej samej linii, a rozowy sie trzyma.
czy to kwestia koloru??
|

16-02-12, 17:20
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
typowe ciemne omijam, czarny, granatowy, brązowy odpadają. Jedyny jaki mi pasuje to zgaszona czerwień:> mam akurta taki jeden artdeco, nie odryska i dobrze kryje.
|

17-02-12, 19:04
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ja ma bardzo dużo ciemny lakierów w domu oprócz jednego-czarnego. Jeszcze w życiu nie miałam paznokci pomalowanych na czarno hmmm muszę spróbować! Po prostu ja ciemne lakiery lubię bo mi takie pasują, najlepiej z Avon, granatowy, ciemna czekolada,ciemny fiolet itp.  Ale mam też jasne np.różowy, taki "biszkoptowy",liliowy  wogóle te lakiery z Avon mi się podobają bo długo trzymają
|

17-02-12, 20:10
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Odella
Ja ma bardzo dużo ciemny lakierów w domu oprócz jednego-czarnego. Jeszcze w życiu nie miałam paznokci pomalowanych na czarno hmmm muszę spróbować! Po prostu ja ciemne lakiery lubię bo mi takie pasują, najlepiej z Avon, granatowy, ciemna czekolada,ciemny fiolet itp.  Ale mam też jasne np.różowy, taki "biszkoptowy",liliowy  wogóle te lakiery z Avon mi się podobają bo długo trzymają 
|
Ja tez uwielbiam ciemne lakiery, czarne czesto też miewałam, ale teraz wydaje mi sie , że chyba jestem za stara, choć pewnie kiedys kupię - znając życie.
Czarny jest piękny
|

19-02-12, 17:46
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
ja z takich ciemniejszych to lubie czerwien i niebieski ale ciemny lakier trudno zmyc czesto zostaja pozostalosci, z ktorymi trzeba sie troszke nameczyc;p
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|