14-12-11, 12:30
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał dakota
Jakiś czas temu kupiłam sobie palete Sleek pt Oh So Special - świetne są! Bardzo ładnie wyglądają na oku, są trwałe, i co ważne - mogłabym zabrać TYLKO ta paletkę a mieć makijaż i dzienny i wieczorowy.

|
też ją niedawno zakupiłam i jestem totalnie zakochana! kolory śliczne, jestem początkująca w makijażu i ta paletka się naprawdę nieźle sprawdza
|

14-12-11, 16:04
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Kolorki rzeczywiście śliczne i można nimi wykonać naprawdę sporo kombinacji  Jak słusznie zauważyła dakota-nadają się zarówno na dzień jak i na wieczór np. w wersji smoky  Poza tym ich faktura przypomina mi... WAFELEK!! heh

03-01-12, 08:58
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Wiecie co?? Kiedyś na jakimś bazarze wpadly mi do ręki cienie ruby rose była to paletka 48 kolorów, zapłaciłam za nie 25,00 zł ale to chyba z 4 lata temu było, kolory super trwałość i efekt też, niestety nie mogę nigdzie znaleźć bo bym znów kupiła
zapomniałam dodać, że ilość cienia w tych pojemniczkach też była imponująca a nie jak w niektórych markach, że się dwa razy pomalujesz i dno już widać tak mało jest a płaci się przecież całkiem spore pieniążki
Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 03-01-12 o 12:18
Powód: post pod postem
|

01-02-12, 13:16
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Czy któraś z Was słyszała o cieniach z Artdeco? Znajoma mi ostatnio polecała ale chciałam się upewnić.
|

01-02-12, 20:26
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Bozeno, ArtDeco to bardzo porządna i ceniona firma, w jej przypadku cena idzie z jakoscia-napewno nie zawiedziesz sie na cieniach
|

05-02-12, 11:20
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Bożeno, ja co prawda nie mam paletki artdeco, jednak byłam ich kosmetykami malowana na jakąś okazję - uważam że są fantastyczne  warto zainwestować w taką paletkę.
co do paletek, ja mam teraz paletkę cieni w kremie, firmy Revlon - DNO! nie polecam, utrzymują się na powiece jakieś yy 5 minut! strasznie się rolują, po chwili wyglądają okropnie
ja jestem wierna cieniom Loreal, poza tym baaardzo lubię pojedyncze cienie rimmel, w kolorze brązu/ złota... są przepiękne, a kosztują niecałe 20 zł
|

12-02-12, 19:40
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
ja uwielbiam cienie z astora szczególnie ta nowa paletkę eye artist, poczwórna paletkę maybelline new york i wszelakie cienie loreala i max factora. Jestem tej zasady, że warto dać więcej pieniążków na konkretne, firmowe cienie za to utworzy się trwały i śliczny makijaż. Te "bazarowe cienie po 5-8 zł raczej są do niczego.
|

16-02-12, 23:12
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał BozenaM
Czy któraś z Was słyszała o cieniach z Artdeco? Znajoma mi ostatnio polecała ale chciałam się upewnić.
|
nawet wiem która znajoma, szkoda, że dzielicie razem IP!!!
|

17-02-12, 21:12
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał rozowaszminka
Bożeno, ja co prawda nie mam paletki artdeco, jednak byłam ich kosmetykami malowana na jakąś okazję - uważam że są fantastyczne  warto zainwestować w taką paletkę.
co do paletek, ja mam teraz paletkę cieni w kremie, firmy Revlon - DNO! nie polecam, utrzymują się na powiece jakieś yy 5 minut! strasznie się rolują, po chwili wyglądają okropnie 
|
A ja mam REVLONa z serii Colorstay i uwazam, ze sa genialne!!! Klientki tez je chwalą!
Na sobie sprawdziłam ich wytrzymałośc, pomalowałam się rano dosc mocno w sylwestra, nie wiedziałam, ze później nie będę miała nawet jak zrobić poprawki! Poszło bez zadnej bazy, ani utrwalaczy! Cienie pieknie się trzymały jakies 15 godzin! Naprawde! Zero rolowania, zbijania się... przy najblizszej okazji planuje powiększyc kolekcje 
A jakie Ty konkretnie masz te cienie? Z jakiej serii?

19-02-12, 12:28
|
|
Senior Member
|
|
|
|
był taki okres w moim zyciu, ze malowalam sie dosc mocno, niekoniecznie na moja korzysc, pozniej zaprzestalam i tylko tusz +czarna kredka a teraz znów sie maluje. uwielbiam cienie maybelline new york, astor, max factor, loreal ateraz zakupilam boska paletke primark atmosphere z czterema cieniami roz, fiolet braz i zielen  dobrze czuje sie w tym kolorkach właśnie.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|