ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 14-12-11, 12:30
olololo olololo jest nieaktywny
Junior Member

Cytat:
Napisał dakota Zobacz post
Jakiś czas temu kupiłam sobie palete Sleek pt Oh So Special - świetne są! Bardzo ładnie wyglądają na oku, są trwałe, i co ważne - mogłabym zabrać TYLKO ta paletkę a mieć makijaż i dzienny i wieczorowy.
też ją niedawno zakupiłam i jestem totalnie zakochana! kolory śliczne, jestem początkująca w makijażu i ta paletka się naprawdę nieźle sprawdza
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-12-11, 16:04
Luna_89 Luna_89 jest nieaktywny
Senior Member

Kolorki rzeczywiście śliczne i można nimi wykonać naprawdę sporo kombinacji Jak słusznie zauważyła dakota-nadają się zarówno na dzień jak i na wieczór np. w wersji smoky Poza tym ich faktura przypomina mi... WAFELEK!! heh

"Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero ZAKUPY!" ~ Marilyn Monroe
Odpowiedź z Cytatem
stare 03-01-12, 08:58
olexandra olexandra jest nieaktywny
Member

Wiecie co?? Kiedyś na jakimś bazarze wpadly mi do ręki cienie ruby rose była to paletka 48 kolorów, zapłaciłam za nie 25,00 zł ale to chyba z 4 lata temu było, kolory super trwałość i efekt też, niestety nie mogę nigdzie znaleźć bo bym znów kupiła

zapomniałam dodać, że ilość cienia w tych pojemniczkach też była imponująca a nie jak w niektórych markach, że się dwa razy pomalujesz i dno już widać tak mało jest a płaci się przecież całkiem spore pieniążki

Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 03-01-12 o 12:18 Powód: post pod postem
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-02-12, 13:16
BozenaM BozenaM jest nieaktywny
Junior Member

Smile

Czy któraś z Was słyszała o cieniach z Artdeco? Znajoma mi ostatnio polecała ale chciałam się upewnić.
Odpowiedź z Cytatem
stare 01-02-12, 20:26
LadyGlen LadyGlen jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Bozeno, ArtDeco to bardzo porządna i ceniona firma, w jej przypadku cena idzie z jakoscia-napewno nie zawiedziesz sie na cieniach
Odpowiedź z Cytatem
stare 05-02-12, 11:20
rozowaszminka rozowaszminka jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Bożeno, ja co prawda nie mam paletki artdeco, jednak byłam ich kosmetykami malowana na jakąś okazję - uważam że są fantastyczne warto zainwestować w taką paletkę.

co do paletek, ja mam teraz paletkę cieni w kremie, firmy Revlon - DNO! nie polecam, utrzymują się na powiece jakieś yy 5 minut! strasznie się rolują, po chwili wyglądają okropnie

ja jestem wierna cieniom Loreal, poza tym baaardzo lubię pojedyncze cienie rimmel, w kolorze brązu/ złota... są przepiękne, a kosztują niecałe 20 zł
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-02-12, 19:40
trycja13 trycja13 jest nieaktywny
Senior Member

ja uwielbiam cienie z astora szczególnie ta nowa paletkę eye artist, poczwórna paletkę maybelline new york i wszelakie cienie loreala i max factora. Jestem tej zasady, że warto dać więcej pieniążków na konkretne, firmowe cienie za to utworzy się trwały i śliczny makijaż. Te "bazarowe cienie po 5-8 zł raczej są do niczego.
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-02-12, 23:12
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Zdjęcia: 32
Cytat:
Napisał BozenaM Zobacz post
Czy któraś z Was słyszała o cieniach z Artdeco? Znajoma mi ostatnio polecała ale chciałam się upewnić.
nawet wiem która znajoma, szkoda, że dzielicie razem IP!!!

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-02-12, 21:12
weronika.o-ca weronika.o-ca jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał rozowaszminka Zobacz post
Bożeno, ja co prawda nie mam paletki artdeco, jednak byłam ich kosmetykami malowana na jakąś okazję - uważam że są fantastyczne warto zainwestować w taką paletkę.

co do paletek, ja mam teraz paletkę cieni w kremie, firmy Revlon - DNO! nie polecam, utrzymują się na powiece jakieś yy 5 minut! strasznie się rolują, po chwili wyglądają okropnie
A ja mam REVLONa z serii Colorstay i uwazam, ze sa genialne!!! Klientki tez je chwalą!
Na sobie sprawdziłam ich wytrzymałośc, pomalowałam się rano dosc mocno w sylwestra, nie wiedziałam, ze później nie będę miała nawet jak zrobić poprawki! Poszło bez zadnej bazy, ani utrwalaczy! Cienie pieknie się trzymały jakies 15 godzin! Naprawde! Zero rolowania, zbijania się... przy najblizszej okazji planuje powiększyc kolekcje
A jakie Ty konkretnie masz te cienie? Z jakiej serii?
stare 19-02-12, 12:28
trycja13 trycja13 jest nieaktywny
Senior Member

był taki okres w moim zyciu, ze malowalam sie dosc mocno, niekoniecznie na moja korzysc, pozniej zaprzestalam i tylko tusz +czarna kredka a teraz znów sie maluje. uwielbiam cienie maybelline new york, astor, max factor, loreal ateraz zakupilam boska paletke primark atmosphere z czterema cieniami roz, fiolet braz i zielen dobrze czuje sie w tym kolorkach właśnie.
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania