07-06-11, 10:22
|
|
Member
|
|
|
|
|
Coś dla Mężczyzn
iBeauty.pl to portal o pięknie, kosmetykach, nowościach kosmetycznych, urodzie, testowaniu kosmetyków... tworzony zarówno przez kobiety, jak i mężczyzn... Długo szukałem w internecie portali z taką tematyką tylko dla mężczyzn i przyznam, że nie znalazłem tego, co spełniło by moje oczekiwania. Większość skupia się na motoryzacji, kobietach (czyli tym z czym nas się utożsamia  a przecież już dawno minęły czasy, kiedy faceci w ramach dbania o urodę jedynie się myli, golili i używali kremu nivea. Dzisiejszy facet to facet zadbany, który coraz częściej korzysta z zabiegów, z których korzystały tylko kobiety. Pociesza mnie fakt, że coraz więcej firm kosmetycznych liczy się z naszymi potrzebami i na rynku jest coraz więcej kosmetyków tylko dla nas. Miło by było o nich czytać na portalu.Odkąd poleciła mi go przyjaciółka, zastanawiam się ilu mężczyzn zarejestrowanych jest na forum?
Redakcjo!
Wysunę dziś w tym wątku swoją propozycję, aby wprowadzić na strony iBeauty więcej kosmetycznych nowości i tematów właśnie dla nas. Miło by było również, aby pomyślano o nas w kwestii konkursów czy testów kosmetyków dla mężczyzn. Z chęcią sam bym się też podzielił moimi spostrzeżeniami na temat męskich kosmetyków, z którymi staram się być na bieżąco i oprócz swoich ulubionych, zakupuję pojawiające się nowości.
Jestem też ciekaw, co na ten temat sądzą forumowiczki iBeauty?
|

07-06-11, 10:24
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Forumowiczki nie mają nic przeciwko, tylko musiałoby się tu pojawić chyba jeszcze kilku mężczyzn, żeby był sens robić takie konkursy
|

07-06-11, 10:26
|
|
Member
|
|
|
|
|
Dzięki. Masz rację, dlatego stąd moje pytanie ilu nas tutaj jest?
|

07-06-11, 10:31
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ja kojarzę, że gdzieś tam chyba kiedyś jeden mignął, ale był i znikł... Chyba trzeba po prostu panów zaktywizować, ja jestem pozytywnie nastawiona do pomysłu, myślę, że inne forumowiczki też 
Ale myślę, że w kilku konkursach też możesz wziąć udział, np tych które dotyczą pielegnacji... Przecież kosmetyk ma być dostosowany do skóry a nie płci
|

07-06-11, 10:40
|
|
Member
|
|
|
|
Może ten co był nie miał kompanów do dyskusji  ale zawsze można przyciągnąć innych, którzy lubią o siebie zadbać.
Wiesz powiem Ci, że przydaje mi się też czytanie portalu, bo na przykład kiedyś zobaczyłem ten lakier pękający i kupiłem żonie to była w szoku bo Ona nawet jeszcze nie wiedziała, że takie coś jest
A jeśli chodzi o te Wasze konkursy to nie miałbym z Wami szans  więc nawet nie próbuje. To tak jak na wysprzedaży-kobiet nikt nie przebije-stratują, podepczą, ogołocą sklep zanim facet zdąży jedna rzecz do reki wziąć
|

07-06-11, 10:52
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
Ci co są to biorą udziały w konkursach, nie dyskutują tu na forum...
|

07-06-11, 10:52
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Hehehe, o mamo, aż takie okropne jesteśmy? 
Miło, że dowiadujesz się takich nowinek i potrafisz żonę zaskoczyć  mój co prawda z kosmetykami jest na bieżąco, ale dlatego, że ja mu ciągle o nich opowiadam. Potem zadziwia swoją wiedzą dziewczyny i narzeczone kolegów  choć raz mi przyszedł zrozpaczony, że w końcu go czymś przyszpiliły: czym się różni fluid od podkładu. Ale musiałam mu potem wyprostować myślenie, bo mu naopowiadały głupot. Same się nie znają, a myslą, że mojego D. mogą pouczać no
|

07-06-11, 11:03
|
|
Member
|
|
|
|
RudaGrazyna Czyli jednak jacyś mężczyźni tutaj są. Szkoda, że nie interesują ich dyskusje tylko konkursy dla kobiet.
ayame No widzisz jak się Twojemu mężczyźnie takie wiadomości przydają  Może powinnaś go też zachęcić do czytania portalu to będzie miał jeszcze większa wiedzę
|

07-06-11, 11:05
|
|
Senior Member
|
|
|
|
On się nie da, jedynie co jest w stanie wytrzymać to moje ględzenie o kosmetykach. I tak go podziwiam, bo 2,5 roku temu, zanim zaczęliśmy być ze sobą, nie wiedział czym są cienie i nie lubił u kobiet makijażu
|

07-06-11, 11:08
|
|
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
On się nie da, jedynie co jest w stanie wytrzymać to moje ględzenie o kosmetykach. I tak go podziwiam, bo 2,5 roku temu, zanim zaczęliśmy być ze sobą, nie wiedział czym są cienie i nie lubił u kobiet makijażu 
|
Ha ha, widocznie Jesteś fantastyczną kobieta, skoro jest w stanie znieść takie wykłady  pewnie zniósł by dla Ciebie i o wiele cięższe rzeczy
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|