Hej ! Stosowałam już różne środki zwalczające trądzik. Ostatnio nawet zaczęłam eksperymentować. Mama doradziła mi, ze powinnam zacząć się smarować liściem aloesu.
Trochę złagodził, to fakt. Jednak chciałabym pozbyć się go na stałe.
Na forum jest już kilka wątków poruszających temat trądziku- przejrzyj je, a może znajdziesz coś dla siebie Wszystkie znajdują się w dziale "PIELĘGNACJA I KOSMETOLOGIA" oraz "Pielęgnacja-forum z ekspertem Ibeauty.pl".
__________________ {)i(} PIĘKNO jest w nas, trzeba je tylko umieć wydobyć... {)i(}
♥ "Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero ZAKUPY!" ~ Marilyn Monroe ♥
Moja młodsza siostra używa kremu teen derm K i do demakijażu wody micelarnej z tej serii i mówi, że jest ok. A wygląda faktycznie lepiej. Pilnuję jej, by sama nie dłubała w twarzy.
mi pomogło mycie buźki mydłem siarkowym albo antybakteryjnym Protex.
Używam ich na przemian (jak skończe jedno kupuje drugie, czyli wymieniam co ok trzy mies ;-))
nadal cery nie mam super, ale jest na prawdę o "siedem nieb" lepiej ;-)
mi pomogło mycie buźki mydłem siarkowym albo antybakteryjnym Protex.
Używam ich na przemian (jak skończe jedno kupuje drugie, czyli wymieniam co ok trzy mies ;-))
nadal cery nie mam super, ale jest na prawdę o "siedem nieb" lepiej ;-)
A mydło siarkowe nie wysusza ci skóry dużo osób się skarży na wysuszenie po tym właśnie mydle
mydło siarkowe to wysuszacz, sama je stosowałam w przypadku problematycznej skóry na placach czy na dekolcie, na twarz-sporadycznie.
Teraz twarz myję co drugie dzień Białym Wielbłądem
mydło siarkowe to wysuszacz, sama je stosowałam w przypadku problematycznej skóry na placach czy na dekolcie, na twarz-sporadycznie.
Teraz twarz myję co drugie dzień Białym Wielbłądem
Aguś a czy bratek z łopianem kupujesz w aptece czy w internecie ? Co ja się nachodziłam po różnych aptekach i nigdzie nie ma