ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 08-10-11, 16:55
nice nice jest nieaktywny
Junior Member

ja uważam, że nie ma innej metody niż powiększenie biustu, ale nie musi to być powiekszanie implantami, może to być kwas hialuronowy, albo własny tłuszcza, żadne tabletki, i kremy nie pomoga, można też ćwiczyć mięśnie klatki piersiowej, żeby bardziej wypchnąć biust do przodu, ale to też nie daje takich wielkich efektów
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-10-11, 14:42
justyna93 justyna93 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Cytat:
Napisał kleo Zobacz post
moze to, ze banany sa podobno tuczace? i zamiast w tylek ( jak to u mnie bywa ) ma wchodzi w biust tłuszczyk :P

Oj to u mnie też w tyłek idzie, niestety szkoda, że nie można "zarządzić" gdzie ten tłuszczyk się ma odkładać
A co do operacji, to już wole mój mały, naturalny biust, niż jakiś sztuczny i nie mój
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-01-12, 00:45
olexandra olexandra jest nieaktywny
Member

Cytat:
Napisał olaaa Zobacz post
Trochę niezręcznie mi o tym pisać. Mam kompleksy. Niestety, ale ciężko mi zaakceptować swój mały rozmiar. Wiem, że to infantylne pytanie, ale co zrobić żeby bez operacji powiększyć swoje piersi?
zamień się ze mną, nawet jak urosną Ci piersi to i tak z czegoś nie będziesz zadwolona, ciesz się tym jaka jesteś ot tak
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-03-12, 14:28
karagaw karagaw jest nieaktywny
Member

Też jestem mało biuściasta Ale coraz mniej mi to przeszkadza - dzięki pojemu chłopakowi A tak abstrahując od tego to życie kobiety pod tym względem jest nie fair. U facetów nie widać wszystkiego na pierwszy rzut oka. Dopiero czy coś tam mają lub nie ma można się przekonać jak są w samych majtkach, a nie na ulicy! Uważam,że ci którzy mówią, że jakaś dziewczyna ma za małe sami nie mają za wiele i chcą się pocieszyć. To po prostu palanci. Ale w sumie czasem wolałabym być chłopakiem - mogłabym sikać na stojaco pod byle krzakiem ;p
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-03-12, 17:18
Senior Member

Cytat:
Napisał karagaw Zobacz post
A tak abstrahując od tego to życie kobiety pod tym względem jest nie fair. U facetów nie widać wszystkiego na pierwszy rzut oka. Dopiero czy coś tam mają lub nie ma można się przekonać jak są w samych majtkach, a nie na ulicy!
Dobrze dobrany stanik potrafi doskonale zamaskować nasze niedostatki, więc to nie do końca prawda, że widać już na "ulicy", że kobieta ma mały biust.
No chyba, że w grę wchodzą bluzki z ogromnymi dekoltami.
Osobiście i to przestało mi przeszkadzać, ponieważ ostatnio zakupiłam idealny biustonosz w którym piersi wyglądają na o wiele większe, są ładnie ułożone.
Nie odczuwam już na tym punkcie takich kompleksów jak zdarzało się to wcześniej.
Nie wstydzę się już nawet ubierać dość "odsłoniętych" bluzek, czy stroju kąpielowego.
Moje piersi zaczeły mi się podobać! Mogę powiedzieć, że zaprzyjażniłam się z nimi
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-03-12, 19:52
karagaw karagaw jest nieaktywny
Member

Justyna93 - Jakiej firmy jest ten stanik?
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-03-12, 14:54
Senior Member

Kupiłam go w sklepie Triumph
Podstawa tkwi w tym (o czym się nie dawno przekonałam), żeby dokładnie się zmierzyć i ustalić swój rozmiar biustonosza. Pisałyśmy o tym dużo w innym wątku.
Kształt miseczki też jest ważny, dlatego nie polecam kupowania biustonosza na oko.
Odpowiedź z Cytatem
stare 22-03-12, 23:21
Natka13 Natka13 jest nieaktywny
Member

Ja mam jakieś C i uważam, że jest w sam raz. Nie wali po oczach, ale ja uwielbiam ruch i biust mi w nim nie przeszkadza, co jest dla mnie najważniejsze. No i da się go wyeksponować odpowiednio :P Kiedy brałam pigułki antykoncepcyjne to piersi mi urosły, pytanie czy jest sens dla biustu sie faszerować.
Odpowiedź z Cytatem
stare 05-04-12, 13:40
trycja13 trycja13 jest nieaktywny
Senior Member

he he nie ma niestety złotego srodka by urosły nam piersi. Mamy to genentycznie uwarunkowane i zależy tez od naszego ciałka. Tak samo nie mozna schudnać tylko z brzucha czy tylko z nóg.

wracajac do tematu mozesz kupić sobie bieliznę push up
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-05-12, 18:40
Herma Herma jest nieaktywny
Junior Member

Ja nie mam zupełnie piersi, poważnie. Musiałabym chyba nosić te tanie staniczki dla jedenastolatek... Mam 17 lat, w zasadzie 16, myślę, że to już za późno, aby zaczęły rosnąć... Czy hormony mogą coś zadziałać?
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania