02-09-11, 10:00
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Czar produktów w saszetkach & cały produkt.
Cześć dziewczyny,od jakiegoś czasu zastanawia mnie temat produktów w saszetkach i obok stojących pełnych opakowań.Nie wiem czemu ale ja zawsze sięgam po ....saszetkę.Choć jednego produktu używam bez zmian.Kupuję jednak saszetkę nawet x 3-4, ale całego produktu coś nie. Jak to u was jest? Saszetka czy cały produkt? Opiszcie swoje przygody z zakupami mini-max
Zastanawiał się z czego ją stworzyć. I rzekł: Nie stworzę jej z głowy mężczyzny, żeby nie zadzierała głowy, ani z oka, żeby nie była zbyt ciekawa, ani z ucha, żeby nie podsłuchiwała, ani z serca, żeby nie była zazdrośnicą, ani z ręki, żeby nie dotykała wszystkiego, ani z nogi, żeby nie była latawicą, ale z żebra - miejsca męskiej skromności
|

28-09-11, 17:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Nie oszukujcie,przecież każda z nas zaliczyła przygodę z produktem w saszetce
Zastanawiał się z czego ją stworzyć. I rzekł: Nie stworzę jej z głowy mężczyzny, żeby nie zadzierała głowy, ani z oka, żeby nie była zbyt ciekawa, ani z ucha, żeby nie podsłuchiwała, ani z serca, żeby nie była zazdrośnicą, ani z ręki, żeby nie dotykała wszystkiego, ani z nogi, żeby nie była latawicą, ale z żebra - miejsca męskiej skromności
|

28-09-11, 18:09
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
osobiście uważam, ze jest to niezłe rozwiązanie - zwłaszcza jak się gdzieś jedzie i każdy cm walizki jest ważny...
mimo, iż mam mnóstwo próbek/ mini produktów w domu to osobiście wole pełnowartościowe produkty i to chyba głownie dlatego, ze najzwyczajniej w świecie zapominam ich zabrać np. pod prysznic... ostatnio nabyłam podkład peggy sage w saszetkach, ale to tylko i wyłącznie dlatego, ze nie mogłam go nigdzie dostać w normalnym opakowaniu
|

28-09-11, 18:26
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
A ja nie lubię produktów w saszetkach. Może jakaś dziwna jestem. Wolę pełnowartościowy produkt. Gdy jestem w łazience denerwuje mnie gdy mam coś rozcinać a tak niestety jest w przypadku saszetek.
|

28-09-11, 19:03
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Kosmetyki w saszetkach znam tylko z gazet (tzn. jako dodatek do prasy) lub ewentualnie, gdy robię większe zakupy w drogerii to panie dorzucają jakąś saszetkę kosmetyku (krem, szampon, serum etc.). Ja jednak nie przepadam za tą formą. Saszetka zazwyczaj wystarcza na conajmniej 2 stosowania, a po otwarciu niestety nie mozna już jej wystarczająco szczelnie zamknąć - brudzi półki np.
Jeżeli już mam wybierać to wolę mini produkt (np. buteleczka lub roletka).
|

29-09-11, 08:48
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Ja lubię saszetki gdy gdzieś wyjeżdżam lub gdy produkt jest drogi i dzięki próbce mogę go wypróbować.
|

29-09-11, 19:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Problem z rozerwaniem opakowania gdy dłonie mokre-też to znam.Zaliczyłam tez tzw.próbki w czasopismach,choć teraz już w ogóle tego typu saszetek nie doświadczam 
A co powiecie o peelingach i maseczkach w saszetkach? Nie mam na myśli tu próbek w Rossmannie są np. produkty w saszetkach płatne.
|

29-09-11, 22:24
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał magnolia
Problem z rozerwaniem opakowania gdy dłonie mokre-też to znam.Zaliczyłam tez tzw.próbki w czasopismach,choć teraz już w ogóle tego typu saszetek nie doświadczam 
A co powiecie o peelingach i maseczkach w saszetkach? Nie mam na myśli tu próbek w Rossmannie są np. produkty w saszetkach płatne.
|
A to są peelingi w saszetkach? Jakaś zacofana chyba jestem. Wiek już nie ten  Maseczek używałam kiedyś i bardzo je sobie ceniłam. Plusem ich na pewno jest to ,że gdy się je otwiera to zużywa się do końca. Dodatkowo nie jesteśmy skazane na jedną maseczkę przez dłuższy czas. Gdy nam nie odpowiada bez bólu serca kupujemy nową.
|

30-09-11, 08:05
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał magnolia
|
ja osobiście mogę polecić z Dermiki Spa Manicure - rewelacyjny peeling w saszetkach + krem koszt około 5zł, miałam też z Dax'a ale Dermika lepsza
|

30-09-11, 14:35
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja wolę jednak pełnowymiarowe kosmetyki  , ewentualnie wersje mini na wyjazd.W saszetkach kupuję głównie maseczki  Plusem jest właśnie to, że kiedy się jedną otworzy trzeba zużyć na raz. Czasem jak saszetka ma większą poj. i produktu jest naprawdę sporo - stosuję na 2-3 razy, ale to rzadko się zdarza  Dbam wtedy o dobre zabezpieczenie pozostałej części kosmetyku - zwijam od góry pustą część saszetki i spinam spinaczem, wsuwką czy czymś co mam akurat pod ręką  , i staram się potem w miarę szybko po otwarciu 2 raz ją użyć
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|