Z męskich dezodorantów najbardziej podoba mi się złoty adidas, no i podobno jest skuteczny, sama nie sprawdzałam , ale zawsze go kupuję tacie m.in. na imieniny
Właśnie kupiłam ostatnio fioletowy-sliczny świeży zapach
Wy tutaj gadu gadu a ja jadę ostatnio autobusem, koło mnie całkiem przystojny chłopak włos uczesany wszystko ładnie pięknie, ale burak... bo śmierdzi od niego... naprawdę szok... Po prostu jestem zażenowana. Rozumiem starsi ludzie, ale młody człowiek :/
Ja używam kulki z Avonu różne zapachy by się nie znudziły I tak raczej dla odświeżenia po umyciu bo nie mam problemów z nadmiernym poceniem wiec nie wiem czy na osobników bardziej potliwych zadziała, ale na pewno mocno pachnie.
U mnie normalny dezodorant w aerozolu to bardzo rzadko, nigdy nie mam pojęcia jak go stosować czy jak perfumy na cale cialo czy pod pachy i czy faktycznie sa one skuteczne aby sie nie pocic? więc jak wyzej napisalem pod pachy stosuje kulki z Avonu różne lub sztyfty między innymi Old Spice, Nivea, Adidas, niestety Loreal (ale to mój juz ostatni bo nie bedę sie przyczyniał do męczenia zwierząt) i firmowe perfumy i starczy, by zawsze ładnie pachniec i sie nie pocic.
Ostatnio furorę robi dezodorant Old Spice na rynku. Mówię o tym bo niedawno byłam w sklepie i przyszedł pan których chciał poznań zapach tego dezodorantu bo razem z kolegami w pracy się zastanawiali czy on faktycznie jest taki ładny czy to tylko reklama
Przekonałam się wtedy że faceci też plotkują i interesują się chociaż w minimalnym stopniu kosmetykami