08-01-11, 21:25
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Do i od redakcji
|

08-01-11, 21:28
|
 |
Administrator
|
|
|
|
I od razu zacznę od przeprosin za przerwę*w działaniu serwera - sprawy techniczne, niestety nieprzewidziane.
Ale już wszystko działa i mam nadzieję, że działać będzie, nasz informatyk - zamiast na sobotniej imprezie, spędza czas przy komputerze, dzięki, Sebastian
A Wam, drogie Forumowiczki, dziękuję za wyrozumiałość   
A.
|

08-01-11, 21:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Super, że już wszystko działa
To forum chyba uzależnia bo odświeżałam je chyba co 5 min
Chciałam również pochwalić za pomysł założenia takiego podforum- na pewno będzie przydatne.
I od razu wyskoczę z pytaniem, które wcześniej nie wiedziałam za bardzo gdzie mogę zadać.
Kiedy można spodziewać się wyników konkursów: KONKURS GWIAZDKOWY - WYGRAJ STOLIK POD LAPTOPA COMFORTABLE! i KONKURS - WYGRAJ KREM DO POWIEK PALPEBRAL SVR!
Pytam ponieważ wyniki wg regulaminu miały być najpóźniej do 6.
Na jednym z tych konkursów baardzo mi zależy dlatego tak strasznie nie mogę się doczekać
|

08-01-11, 21:58
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
świetnie że już wszystko działa! Ja też chyba z 10 razy probowałam i nic... :-(
No i podziękujmy Sebastianowi że dla Nas poświęca swój cenny czas i swoją osobę :-))
|

08-01-11, 22:40
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Witajcie, dzięki za zrozumienie.
Konkurs Comfortable rozwiązany, SVR - też wyniki powinny być jeszcze dzisiaj.
Przepraszam za opóźnienia (obiecaliśmy sobie, że od nowego roku ich nie będzie, ale świąteczna przerwa i trudności z wyborem lauretaów  znowu spowodowały obsuwę. Mam nadzieję, że ostatnią w tym roku;-)
Pzdr.
A.
|

09-01-11, 10:59
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
W regulaminie jest napisane, że do 9 stycznia jury podejmię decyzję o wyborze laureatów w konkursie z metamorfozą  czyli dzisiaj jakby wyniki i tego tak?))
|

09-01-11, 12:59
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Ewa, w zakładce o metamorfozach podane jest, że zgłoszenia można wysyłać do dzisiaj.
|

09-01-11, 13:30
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Zobaczcie same... coś nie tak? Albo nie rozumie... W opisie metamorfozy pisze że do 9 można wysyłać zgłoszenia, a regulamin mówi tak: pkt. 4 regulaminu:
Konkurs „Metamorfozy” jest przeprowadzany na serwisie www.iBeauty.pl w terminie od 13 grudnia 2010 do 9 stycznia 2011 r. Ogłoszenie wyników nastąpi 12 stycznia, a metamorfoza i profesjonalna sesja z udziałem laureatek w dn. 23 stycznia 2011.
Dalej pkt. 7 zasad przeprowadzania:
Wszelkie nieprawidłowości, łamiące zasady tego konkursu, można zgłaszać na bieżąco na adres: metamorfozy@ibeauty.pl w trakcie trwania akcji, najpóźniej do dnia zakończenia konkursu mającego wyłonić laureatki, tj. 12 stycznia 2011.
i następne: pkt. 2 przyznawanie nagród:
Jury podejmie decyzję dotyczącą zwycięzców najpóźniej do 9 stycznia 2011 r. i prześle informacje do osób nagrodzonych na adres mailowy, z którego zostało wysłane zgłoszenie.
także tak to jest... namieszane czyli do 12 czy 9??
|

09-01-11, 13:31
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
2"Jury podejmie decyzję dotyczącą zwycięzców najpóźniej do 9 stycznia 2011 r. i prześle informacje do osób nagrodzonych na adres mailowy, z którego zostało wysłane zgłoszenie." no i do 13 się wysyła dane itp 
no własnie  i już sie pogubiłam i już sama nie wiem  )
|

09-01-11, 14:43
|
 |
Administrator
|
|
|
|
I słusznie, że się pogubiłyście  
Nasza wina, w pierwszej wersji miało być do 6.01, a wyniki 9.01, a potem zmieniliśmy, że konkurs do 9.01, wyniki 12.01, ale zapomnieliśmy zmienić w regulaminie (co też już uczyniłam). Zbieramy głosy jeszcze dzisiaj, wyniki będą w środę, ale pewnie wieczorem, bo planujemy naradę ze wszystkimi specjalistami.
Dziękuję za wszystkie zgłoszenia!
A.
ps Jeśli wszystko wyjdzie super  , planujemy tego typu akcje robić cyklicznie, bo zainteresowanie jest naprawdę spore.
Miłej niedzieli!
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|