28-03-11, 11:55
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Facet i jego " nie potrzebne mi"
Ech dziewczyny nie wiem czy wy też macie takie coś jak na przykład idziemy na zakupy no to wiadomo kobieta szpera szuka coś dla siebie zawsze wychaczy. Jak chodzę z moim facetem i mówię mu " o może byś sobie nowe spodnie kupił?" a on mi na to " a po co mi mam spodnie ". I tak jest ze wszystkim co bym mu chciala kupić.
|

28-03-11, 14:57
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
ja z małżem rzadko chodzę na zakupy, przeważnie ja mu kupuje ciuchy, a on ma tylko w tym chodzić. Podejrzewam, ze jakbym miała z nim iść i słuchać stękań to po pierwszych 2 minutach odgryzłabym mu krtań 
najgorzej to mnie denerwuje, jak jeszcze czegoś nie przymierzy a już marudzi, ze źle będzie w tym wyglądał - oczywiście jak zwykle nie ma racji  - dlatego ja mam na niego sposób, że mu kupuję, a on chce czy nie chce musi nosić 
poza tym w domu to ja jestem główną praczką  , więc wiem co zrobić aby "udoskonalić" jego ulubioną a moją np. nielubianą koszulkę  - może to wredne, ale jakże skuteczne
|

29-03-11, 09:26
|
|
Senior Member
|
|
|
|
heh ja kiedyś tak udoskonaliłam jego sweterek od mamusi   pranie w 90 stopniach dało mu popalić.
|

29-03-11, 13:17
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Ufff moj na szczescie lubi chodzic na zakupy ze mna, wybieramy razem ciuchy dla mnie i dla niego, a on nawet ostatnio zaczal sam prawidlowo je łączyć! Jestem dumna :P
|

29-03-11, 14:04
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Karinka
Ufff moj na szczescie lubi chodzic na zakupy ze mna, wybieramy razem ciuchy dla mnie i dla niego, a on nawet ostatnio zaczal sam prawidlowo je łączyć! Jestem dumna :P
|
no to masz fajnie 
mój jakby się sam ubierał miałby "żałobną szafę" - wychodzi z założenia, że dobrze mu w czarnym...
ja ostatnio mu udowodniłam, że równie dobrze wygląda w niebieskim, zieleni czy też fuksji  nie wspominając o różu
|

29-03-11, 16:52
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał angelika1989
Ech dziewczyny nie wiem czy wy też macie takie coś jak na przykład idziemy na zakupy no to wiadomo kobieta szpera szuka coś dla siebie zawsze wychaczy. Jak chodzę z moim facetem i mówię mu " o może byś sobie nowe spodnie kupił?" a on mi na to " a po co mi mam spodnie ". I tak jest ze wszystkim co bym mu chciala kupić.
|
buhahah mój tato do niedawna miał jeszcze w posiadaniu koszulę z młodości ja mam 22 lata to ona ponad... ubierał ją do grzebania przy aucie. Swoją drogą wytrzymała jakaś była;D
|

29-03-11, 17:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
no to masz fajnie 
mój jakby się sam ubierał miałby "żałobną szafę" - wychodzi z założenia, że dobrze mu w czarnym...
ja ostatnio mu udowodniłam, że równie dobrze wygląda w niebieskim, zieleni czy też fuksji  nie wspominając o różu 
|
musisz mieć dar przekonywania, nie wyobrażam sobie jak można faceta namówić na niebieski i fuksję  u mnie reakcja na wszystkie takie kolory jest jedna i ta sama: "niemęskie". Co do zakupów... nie uważa, że "nie potrzebuje" ale nie potrafi dostrzec, że np jakaś koszulka nie jest już do noszenia bo już się wyciągnęła, zmechaciła itp :P ale motyw z praniem w 90ciu stopniach jest rewelacyjny
|

29-03-11, 19:03
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Karinka
|
U mnie jest podobnie  Choć mój luby dla siebie wybiera klasykę, czyli ten sam model jeansów, podobne buty, kosztule, podkoszulki:P Ale jak na faceta to i tak jest całkiem nieźle
|

29-03-11, 19:39
|
|
Senior Member
|
|
|
|
heh widzę, że niektóre dziewczyny maja łatwiej 
Mi pozostaje wymyślić jakiś chytry plan heh może troszkę mniej inwazyjny niż ten sweterek.
Trzeba ruszyć głową
|

29-03-11, 22:22
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał puchiko
musisz mieć dar przekonywania, nie wyobrażam sobie jak można faceta namówić na niebieski i fuksję 
|
Aniu ale wiesz jak super w nich wygląda - ten sweterek jest cudny
a niebieski to chyba standardowy kolor dla faceta  , więc tu mniejszy problem 
W załączniku fotka sweterka - oczywiście pod spód zakłada np. różową polówkę (brudny róż) - oczywiście na żywo (na moim modelu  ) wygląda to lepiej niż w wyobraźni
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|