ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 30-09-11, 16:59
Insomnia Insomnia jest nieaktywny
Junior Member

Oglądałam już dawno temu programy naukowe np na National Geographic czy Discovery, że feromony faktycznie działają. Było przeprowadzanych wiele badań nad skutecznością feromonów, poczytajcie sobie o tym w internecie, zwłaszcza na anglojęzycznych stronach (rzetelne, bogate w informacje artykuły potwierdzone dowodami).
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto. Cóż może powiedzieć mężczyzna, któremu się trafia kobieta piękna, inteligentna i wykształcona?
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-01-12, 17:30
Norah Norah jest nieaktywny
Junior Member

Tak, działają, ale twoje naturalne a nie jakieś z butelki. Działają na danego faceta przyciągająco albo odpychająco, w zależności od tego czy jesteście dobrze dopasowani i moglibyście mieć zdrowe potomstwo albo wręcz przeciwnie- dziecko byłoby chore- więc przyciągania nie ma.
W sumie to nasze kulturowe ukrywanie naszego zapachu (mycie, dezodoranty) w tym kontekście takie dobre nie jest , bo można się nie dobrać za dobrze. Ale to chyba potem wyjdzie- tzn. jak relacja stanie się bardziej intymna- może się okazać że zapach partnera nas odpycha...
Odpowiedź z Cytatem
stare 23-01-12, 15:19
jola jola jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Cytat:
Napisał Norah Zobacz post
Tak, działają, ale twoje naturalne a nie jakieś z butelki. Działają na danego faceta przyciągająco albo odpychająco, w zależności od tego czy jesteście dobrze dopasowani i moglibyście mieć zdrowe potomstwo albo wręcz przeciwnie- dziecko byłoby chore- więc przyciągania nie ma.
W sumie to nasze kulturowe ukrywanie naszego zapachu (mycie, dezodoranty) w tym kontekście takie dobre nie jest , bo można się nie dobrać za dobrze. Ale to chyba potem wyjdzie- tzn. jak relacja stanie się bardziej intymna- może się okazać że zapach partnera nas odpycha...
Podzielam Twoje zdanie w 100%, ja bym nie ryzykowała, bo po co mam się potem męczyć z kims całe życie
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-02-12, 22:25
malvina malvina jest nieaktywny
Senior Member

Nie polecam - osobiście - kupna feromonów "upakowanych" w buteleczkę... Mam taki flakonik, nie wiem czy na szczęście, czy niestety, ale to prezent, nietrafiony zresztą. Szkoda, że kosztowny, jak sprawdzałam - ok. rok temu kosztowały 183 zł. Leży sobie butelka na dnie komody, szczelnie owinięta celofanem i flanelową ściereczką - powód - szczególny zapach - ażeby mi się tylko nie ulotnił gdziekolwiek... to po prostu śmierdzi!!! Tak - zapach ostrego zatęchłego POTU... i to nie tylko moja opinia. Wszystkim, którym dałam powąchać i użyć przysłowiowych kilku kropli - twierdzą od razu, iż także smrodek jest niezły i pot przypomina, a raczej go doskonale naśladuje. I to "coś" zapachowe ma przyciągać ludzi do siebie? Chyba przeciwnie. Może któraś z Was ma inne zdanie, ja też miałam, dopóki nie otrzymałam owego prezentu... Nie warto... Zamiast tego trzeba wierzyć w siebie! A to się zawsze sprawdza!
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania