ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 05-02-12, 20:38
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Cytat:
Napisał migotka Zobacz post
Tymka, a jak nakładasz podkład na granice twarzy i szyi ? Nie masz z tym problemu ? Mnie to sprawia największy kłopot, niestety.
Co prawda nie jestem Kasią, ale może coś pomogę
Jak masz dobrze dobrany podkład, to nie będzie różnicy, jeśli zatrzesz ładnie granicę, malując troszkę na boki żuchwy, podbródek i delikatnie na szyję i rozcierając. Spróbuj najpierw tym podkładem w płynie.

Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-12, 14:43
Odella Odella jest nieaktywny
Senior Member

Wczoraj byłam we wszystkich drogeriach w moim mieście i jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się, że nie mają podkładów Bourjois,a najbardziej ten które mi iBeautki polecały tj.BioDetox. Znalazłam tę markę w Rossmanie i wszystko byłoby ok gdyby nie to, że oprócz pustych testerów mieli tylko kilka sztuk i to niestety kolory ciemne, a ja jednak potrzebuję jasnego.Poszukałam więc na allegro i kupiłam próbki tego podkładu i teraz czekam na paczkę.
W jednej drogerii chciałam prosić o próbkę,obejrzenie podkładu Revlon Colorstay, jednakże ekspedientka koniecznie chciała abym kupiła podkład firmy Lumene.Nie zdecydowałam się z 3 powodów, jeden to za wysoka cena jak dla mnie (70 zł), a po drugie "nachalność" pani, a po trzecie po prostu konsystencja i kolor mi nie pasował.
Myślę, że jak podkład Bourjois BioDetox nr 52 będzie mi pasował to kupie go przez internet
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-12, 15:04
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Cytat:
Napisał Odella Zobacz post
Myślę, że jak podkład Bourjois BioDetox nr 52 będzie mi pasował to kupie go przez internet
Odella, myślę, że będziesz nim zachwycona! Tak jak ja
Musisz tylko uważać przy nakładaniu - wymaga szybkiego tempa i nakładania w maleńkich porcyjkach, które szybko należy rozprowadzić. Ja np. wcześniej nakładałam podkład zupełnie inną techniką, ale ten jest dość specyficzny Trzeba po prostu się do niego przyzwyczaić, a później się go już kocha!

Właściwie możesz zamiast tradycyjnego podkładu kupić ten sam podkład, ten sam odcień, tylko w kompakcie - jest dużo wygodniejszy (ja testuję go dzieki naszemu kochanemu iBeauty ) Nakłada się znakomicie, można mieć w torebce, w każdej chwili idealnie poprawić, w ogóle nie czuje się obciążenia na skórze, wygląda znakomicie, aksamitnie! I takie śliczne ma pudełko z lusterkiem

Widziałam że czasami się zdarza, że jest w promocji - np. w SuperPharmie raz ten w buteleczce, raz w kompakcie. Można trafić ok 1/3 ceny taniej.
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-12, 15:21
Senior Member

Szczęściara z Ciebie, że możesz testować taki kosmetyk. Ja do tej pory nie wygrałam żadnego kosmetyku do testowania,może temu że za krótko tu jestem
Fakt faktem, ten podkład trzeba szybko rozprowadzać.Testowałam go w Rossmanie, ale tylko odrobinkę bo wszystkie testery były puste i zaschnięte.Jenak wygrzebałam coś z tego patyczka i niestety nie zdążyłam go rozprowadzić
Niestety u nas nie ma SuperPharma a myślałam,że mieszkam w dużym mieście hmm...
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-12, 17:45
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Cytat:
Napisał dakota Zobacz post
Co prawda nie jestem Kasią, ale może coś pomogę
Jak masz dobrze dobrany podkład, to nie będzie różnicy, jeśli zatrzesz ładnie granicę, malując troszkę na boki żuchwy, podbródek i delikatnie na szyję i rozcierając. Spróbuj najpierw tym podkładem w płynie.

Dziękuję Dakota
Poradziłam sobie. Faktycznie, ten w płynie badzo dobrze 'leży' na mojej twarzy.
Teraz makijaż codzienny nie jest problemem
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-02-12, 23:13
Senior Member

Dziewczyny mam do Was pytanie.Dostałam pocztą podkład Revlon colorstay kolor buff i wszystko było by ok gdyby nie to że ten podkład ma strasznie "chemiczny zapach". Wiedziałam wcześniej, że nie ma żadnej pompki itp, ale ten zapach jest strasznie dziwny i stąd moje pytanie do użytkowniczek Revlon czy one też tak mają?Nie wiem czy dostałam jakiś stary podkład bo na opakowaniu nie ma napisanej daty ważności...
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-02-12, 23:29
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Zdjęcia: 32
Cytat:
Nie wiem czy dostałam jakiś stary podkład bo na opakowaniu nie ma napisanej daty ważności...
na podkładzie powinien być kod, ciąg cyfr i liter - podaj go postaram Ci się pomóc w miarę możliwości

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-02-12, 23:36
Senior Member

nie wiem czy akurat o ten kod chodzi ale innego nie ma 3 0997-5410-02 0

znalazłam jeszcze coś takiego NPN 80001994 oraz na samym dole 1.0 FL.0z/0z.Lig./30 ml więcej nie ma

Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 11-02-12 o 00:31 Powód: post pod postem
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-02-12, 00:36
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Zdjęcia: 32
Cytat:
nie wiem czy akurat o ten kod chodzi ale innego nie ma 3 0997-5410-02 0

znalazłam jeszcze coś takiego NPN 80001994 oraz na samym dole 1.0 FL.0z/0z.Lig./30 ml więcej nie ma
hmmmmmm to dziwne
data ważności powinna być wybita na opakowaniu:

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-02-12, 09:49
LadyGlen LadyGlen jest teraz aktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
jakby co jestem uzytkowniczka Revlonowskiego podkladu i potwierdzam,ze on okrutnie smierdzi!alkoholowo-chemicznie wlasnie,na twarzy sie ten smrodek nie utrzymuje,potem przy kazdej kolejnej aplikacji tez tak go nie czuc..jesli kupowalas w jakims sparwdzonym internetowym sklepie to raczej nie ma strachu ze cos z nim jest nie tak,on po prostu capi sam z siebie fabrycznie
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania