ZAREJESTRUJ SIÊ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 23-03-11, 21:43
malaczarna malaczarna jest nieaktywny
Junior Member

jak ³adnie spi±æ w³osy...

...na wa¿ne wyj¶cie, bez pomocy fryzjera i dodatkowej pary r±k? interesuj± mnie fryzury proste, z klas±. proszê o instrukcje albo zdjêcia
stare 28-03-11, 16:03
aniatry aniatry jest nieaktywny
Member

Hm...teraz modne s± warkocze, tak¿e te na boku i k³osy.Prezentuj± siê niesamowicie.Widzia³am.A instrukcne znajdziesz na you tube
stare 10-04-11, 19:03
weronika.o-ca weronika.o-ca jest nieaktywny
Senior Member

sk±d: Wroc³aw/Ole¶nica
a mi bardzo podobaj± siê w³osy upiête na bok, jeden boczek g³adko zaczesany, a w³oski przerzucone na drug± stronê.... moga byæ proste, albo lekko pokrêcone... fryzura lekka, prosta, a zarazem elegancka i kobieca
stare 11-04-11, 00:16
Luna_89 Luna_89 jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisa³ aniatry Zobacz post
Hm...teraz modne s± warkocze, tak¿e te na boku i k³osy.Prezentuj± siê niesamowicie.Widzia³am.A instrukcne znajdziesz na you tube
O tak, przeró¿ne warkocze s± modne, poza tym zawsze prezentuj± siê dziewczêco i subtelnie, zarówno w wersji na co dzieñ jak i tej bardziej eleganckiej. Nawet gwiazdy je polubi³y:

"Pieni±dze szczê¶cia nie daj± - dopiero ZAKUPY!" ~ Marilyn Monroe
stare 11-04-11, 15:03
kleo kleo jest teraz aktywny
Senior Member

sk±d: Warszawa
Wpisy: 1
Zdjêcia: 4
mi siê strasznie podobaj± k³osy. jednak mam wycieniowane w³osy wiêc nie mogê siê w nie jeszcze uczesaæ, musz± sie zrównaæ biedactwa a bêdê tak uczesana na okr±g³o. : )
stare 11-04-11, 20:26
Izabelcia_30 Izabelcia_30 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjêcia: 6
Uwielbiam warkocze,kojarz± mi siê ze szkolnymi czasamiPamiêtam,jak mama czesa³a mnie w tzw.koronê,albo plot³a dwa d³ugie warkocze.
stare 12-04-11, 23:26
NekropolisQueen
Guest

Bardzo mi siê podobaj± te fryzurki na zdjêciach Niestety jedyne co sama jestem w stanie zrobiæ na swoich d³ugich w³osach to warkocz lub warkoczyki, k³osa i nic wiêcej Szkoda, ¿e nie potrafiê tych koszyczków bo ciê¿ko tak sobie samej zaple¶æ i to s± w³a¶nie te chwile, kiedy fajnie by by³o jakbym mog³a sobie ¶ci±gn±æ g³owê i tak siê uczesaæ a pó¼niej za³o¿yæ j± oczywi¶cie na miejsce.
stare 26-04-11, 10:38
zainspirowana zainspirowana jest nieaktywny
Junior Member

Te¿ mi siê podobaj± te warkocze z boku, ale sama nigdy nie mogê sobie zrobiæ takiego, bo co¶ mi nie wychodzi.
stare 26-04-11, 10:41
kleo kleo jest teraz aktywny
Senior Member

sk±d: Warszawa
Wpisy: 1
Zdjêcia: 4
Cytat:
Napisa³ zainspirowana Zobacz post
Te¿ mi siê podobaj± te warkocze z boku, ale sama nigdy nie mogê sobie zrobiæ takiego, bo co¶ mi nie wychodzi.
praktyka czyni mistrza. ;>
zamiast czesaæ siê tylko przed wyj¶ciem popróbuj sama dla siebie, przed lustrem - nawet jak ca³y dzieñ bêdziesz siedzieæ w domu
stare 04-05-11, 13:17
lucy27 lucy27 jest nieaktywny
Senior Member

Ja siê dzi¶ zabieram za æwiczenia w uplataniu w³osów z boku g³owy-¶wietne fryzurki

Tagi
fryzura, kok, upiêcie, w³osy

Narzêdzia w±tku
Wygl±d

Zasady postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest W³±czony
EmotikonyW³±czony
[IMG] kod jest W³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do forum

Podobne w±tki
Temat Autor w±tku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Przet³uszczaj±ce siê w³osy rafalmagdajankowiak W³osy - forum z ekspertem iBeauty.pl 18 16-09-11 21:31
Jak dobrze wyprostowaæ w³osy... cooki_monster W³osy - forum z ekspertem iBeauty.pl 6 09-04-11 11:04
Sposoby, aby w³osy ros³y szybciej Piranha122 W³osy - forum z ekspertem iBeauty.pl 14 08-04-11 16:30
Ma³a , okr±g³a twarz - DU¯O I GRUBE W£OSY biedronka172 W³osy - forum z ekspertem iBeauty.pl 10 10-02-11 12:17
III etap - pa¼dziernik/listopad 2010 admin TESTUJ Z NAMI KOSMETYKI DELIA (ZAKOÑCZONY) 48 06-11-10 23:28

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41.

Popieram Internet Bez Chamstwa

© iBeauty programowanie Conor s.c.