28-11-09, 16:07
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
!
codziennie myje głowe ,bo jak mozna wyjsc ze smierdzacymi, przetłuszczonymi kluchami do pracy
|

28-11-09, 16:29
|
|
Junior Member
|
|
|
|
codziennie ...nie wyobrazam sobie by wyjsc do pracy z nieumyta rano głowa
|

29-12-09, 16:14
|
|
|
|
Kasiu spróbuj świeżo po ułożeniu włosów polakierować je od nasady (tylko od nasady ) na drugi dzień końce nie będą obciążone a od skóry lakier nie przepuści łoju i pochodzisz jeszcze drugi dzień (lakier musi być mocny i najlepiej w sprayu a nie w aerozolu) proponuję FIX Loreal .
|

05-01-10, 14:37
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Od ogólniaka myłam codziennie, ale znalazłam dobry szampon na przetłuszczające się włosy, do tego jest odżywka- |Subrina Recept dla przetłuszczających się włosów i teraz myje co 2 dni i nie mam potrzeby częściej! Cieszę się z tego mojego \Kosmetycznego odkrycia\
|

11-01-10, 20:59
|
|
Member
|
|
|
|
Ja też myję codziennie. Kiedyś słyszałam teorię, że jak się kilka dni nie umyje włosów, to się zregenerują i wtedy będzie lepiej. I gdy bylam chora wykorzystałam ten patent. Ale niestety nie zadziałał  i nie tylko o przetłuszczanie chodzi w moim przypadku - choć mam krótkie włosy, wstaję z totalnym kipiszem na głowie, który tylko po umyciu znika  Modelowanie opanowałam do perfekcji, zajmuje mi max 5 minut  10 lat praktyki!
|

12-01-10, 17:25
|
|
|
Cytat:
Napisał bronka
Ja też myję codziennie. Kiedyś słyszałam teorię, że jak się kilka dni nie umyje włosów, to się zregenerują i wtedy będzie lepiej. I gdy bylam chora wykorzystałam ten patent. Ale niestety nie zadziałał  i nie tylko o przetłuszczanie chodzi w moim przypadku - choć mam krótkie włosy, wstaję z totalnym kipiszem na głowie, który tylko po umyciu znika  Modelowanie opanowałam do perfekcji, zajmuje mi max 5 minut  10 lat praktyki!
|
Też tak próbowałam, bo również słyszałam, że trzeba dać im się "przetłuścić" i wtedy będą normalnie funkcjonować, ale to chyba był taki chłyt maketingowy  bo co do czego to nie było tak jak trzeba. Jedynie zauważyłam, że jak dwa razy myje szamponem głowę, a niestety z braku czasu nie zdarza mi się to zbyt często, to mogę spokojnie co drugi dzień myć. Ciekawe czy bym mogła myć co trzeci dzień jakbym myła trzy razem szamponem
|

13-01-10, 00:32
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał justbe
Też tak próbowałam, bo również słyszałam, że trzeba dać im się "przetłuścić" i wtedy będą normalnie funkcjonować, ale to chyba był taki chłyt maketingowy  bo co do czego to nie było tak jak trzeba. Jedynie zauważyłam, że jak dwa razy myje szamponem głowę, a niestety z braku czasu nie zdarza mi się to zbyt często, to mogę spokojnie co drugi dzień myć. Ciekawe czy bym mogła myć co trzeci dzień jakbym myła trzy razem szamponem 
|
hehe... albo cztery razy i co 4 dzień.
ja myję codziennie, niestety... kiedyś myłam raz w tygodniu a teraz muszę często
|

15-01-10, 17:48
|
|
|
hej
3 razy w tygodniu niestety
|

27-01-10, 00:20
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Myję codziennie. Też próbowałam je przetłuścić ale to się zupełnie nie sprawdza. U mnie ewidentnie na przetłuszczanie włosów mają wpływ hormony. Jak byłam w ciąży miałam piękne włosy i mogłam ich nie myć przez kilka dni. Po porodzie czasem wieczorem są już fatalne...a pielęgnuję je tak samo jak wtedy kiedy byłam w ciąży.
|

02-02-10, 00:00
|
|
|
|
dziewczyny spróbujcie myc szamponem do "częstego mycia" one spowalniają proces przetłuszczania się skóry głowy
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|