ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 28-11-09, 16:07
henryka henryka jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 3
!

codziennie myje głowe ,bo jak mozna wyjsc ze smierdzacymi, przetłuszczonymi kluchami do pracy
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-11-09, 16:29
basia43 basia43 jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 7
codziennie ...nie wyobrazam sobie by wyjsc do pracy z nieumyta rano głowa
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-12-09, 16:14
Monika Wolińska
Guest

Kasiu spróbuj świeżo po ułożeniu włosów polakierować je od nasady (tylko od nasady ) na drugi dzień końce nie będą obciążone a od skóry lakier nie przepuści łoju i pochodzisz jeszcze drugi dzień (lakier musi być mocny i najlepiej w sprayu a nie w aerozolu) proponuję FIX Loreal .
Odpowiedź z Cytatem
stare 05-01-10, 14:37
kryspek kryspek jest nieaktywny
Junior Member

Od ogólniaka myłam codziennie, ale znalazłam dobry szampon na przetłuszczające się włosy, do tego jest odżywka- |Subrina Recept dla przetłuszczających się włosów i teraz myje co 2 dni i nie mam potrzeby częściej! Cieszę się z tego mojego \Kosmetycznego odkrycia\
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-01-10, 20:59
bronka bronka jest nieaktywny
Member

Ja też myję codziennie. Kiedyś słyszałam teorię, że jak się kilka dni nie umyje włosów, to się zregenerują i wtedy będzie lepiej. I gdy bylam chora wykorzystałam ten patent. Ale niestety nie zadziałał i nie tylko o przetłuszczanie chodzi w moim przypadku - choć mam krótkie włosy, wstaję z totalnym kipiszem na głowie, który tylko po umyciu znika Modelowanie opanowałam do perfekcji, zajmuje mi max 5 minut 10 lat praktyki!
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-01-10, 17:25
justbe
Guest

Cytat:
Napisał bronka Zobacz post
Ja też myję codziennie. Kiedyś słyszałam teorię, że jak się kilka dni nie umyje włosów, to się zregenerują i wtedy będzie lepiej. I gdy bylam chora wykorzystałam ten patent. Ale niestety nie zadziałał i nie tylko o przetłuszczanie chodzi w moim przypadku - choć mam krótkie włosy, wstaję z totalnym kipiszem na głowie, który tylko po umyciu znika Modelowanie opanowałam do perfekcji, zajmuje mi max 5 minut 10 lat praktyki!

Też tak próbowałam, bo również słyszałam, że trzeba dać im się "przetłuścić" i wtedy będą normalnie funkcjonować, ale to chyba był taki chłyt maketingowy bo co do czego to nie było tak jak trzeba. Jedynie zauważyłam, że jak dwa razy myje szamponem głowę, a niestety z braku czasu nie zdarza mi się to zbyt często, to mogę spokojnie co drugi dzień myć. Ciekawe czy bym mogła myć co trzeci dzień jakbym myła trzy razem szamponem
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-01-10, 00:32
AnUcHnA18 AnUcHnA18 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 55
Cytat:
Napisał justbe Zobacz post
Też tak próbowałam, bo również słyszałam, że trzeba dać im się "przetłuścić" i wtedy będą normalnie funkcjonować, ale to chyba był taki chłyt maketingowy bo co do czego to nie było tak jak trzeba. Jedynie zauważyłam, że jak dwa razy myje szamponem głowę, a niestety z braku czasu nie zdarza mi się to zbyt często, to mogę spokojnie co drugi dzień myć. Ciekawe czy bym mogła myć co trzeci dzień jakbym myła trzy razem szamponem
hehe... albo cztery razy i co 4 dzień.

ja myję codziennie, niestety... kiedyś myłam raz w tygodniu a teraz muszę często
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-01-10, 17:48
rafalmagdajankowiak
Guest

Cool hej

3 razy w tygodniu niestety
Odpowiedź z Cytatem
stare 27-01-10, 00:20
talula talula jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 1
Myję codziennie. Też próbowałam je przetłuścić ale to się zupełnie nie sprawdza. U mnie ewidentnie na przetłuszczanie włosów mają wpływ hormony. Jak byłam w ciąży miałam piękne włosy i mogłam ich nie myć przez kilka dni. Po porodzie czasem wieczorem są już fatalne...a pielęgnuję je tak samo jak wtedy kiedy byłam w ciąży.
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-02-10, 00:00
Monika Wolińska
Guest

dziewczyny spróbujcie myc szamponem do "częstego mycia" one spowalniają proces przetłuszczania się skóry głowy
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania