09-08-11, 13:30
|
|
Senior Member
|
|
|
|
moje włoski zawsze noszę rozpuszczone i wyprostowane, taką siebie lubię najbardziej... ostatnio, z rzadka, ale jednak, lekko je upinam- jestem w trakcie zapuszczania, ale coraz częściej dochodzę do wniosku, że najlepiej jest mi w krótszych fryzurkach, także po urlopie kto wie, kto wie... moze jakas zmiana

09-08-11, 13:46
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja lubię prostotę - rozpuszczone, gładkie, równe - to mój cel na co dzień
|

09-08-11, 17:26
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Ja w domu - koczek  nie lubię jak pracuje, sprzątam a włosy lecą mi na twarz  w innych przypadkach kucyk, dobierany.
|

22-08-11, 17:02
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Teraz, w lato, kiedy jest gorąco, często wiążę włosy w kucyk na czubku głowy, grzywkę zbieram do kucyka, bo jest dość długa. Koczek na czubku głowy również często gości w moim codziennym katalogu fryzur.
Kiedy jest chłodniej noszę rozpuszczone włosy z grzywką na bok, lub przedziałkiem na środku.
|

24-08-11, 16:15
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
|
Mam bardzo "kosmate" tzn. wymagające albo całkowitego wyprostowania albo zakręcenia. Moim sposobem na szybką fryzurę jest modny w tym sezonie koczek na czubku głowy. Polecam, stylowo.
Do Cleo
Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 24-08-11 o 17:41
Powód: post pod postem
|

24-08-11, 16:35
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
a na allegro, wpisz magiczne loki czy jakoś tak. myślę, że znajdziesz bez problemu ;]
|

19-09-11, 15:43
|
|
Junior Member
|
|
|
|
ja wlosy zwykle mam spięte. grzywka na czolo, a z tylu natapirowane.
|

29-09-11, 22:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Noszę rozpuszczone i wyprostowane. W domu kucyk:-)
|

18-12-11, 17:05
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Szybko :)
Mam długie włosy i nienawidzę zbyt długo sterczeć rano przed lustrem.
Zwykle zamiast tapirowania, wcieram we włosy niezbyt mocną piankę i suszę je głową w dół (by nabrały objętości). Można je wtedy związać na karku i jeszcze wzruszyć palcami. Do retro makijażu takie włosy wyglądają świetnie
Ach, chciałam wspomnieć, że ja też zapuszczam grzywkę i opaski są tu niezastąpione. Ostatnio znów skusiłam się na taką z błękitnymi kamykami:  Pięknie podkreśla moje niebieskie oczka  Może nie według wszystkich na co dzień, ale co mi tam
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|