06-10-11, 16:20
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Jak uzyskać taki efekt - fryzura ?
Witam,
zastanawiam się, jak uzyskać taki efekt? Lokówka czy może wałki? Kilka razy na wałki próbowałam nakręcić włosy, ale kompletnie nic! albo jakieś wygniecione wychodzą, albo wgl jak komunijne mocne loczki.. Długość włosów mam taką samą jak na zdjęciu.
Pozdrawiam i dziękuję,
Jutina
1.
2.
|

07-02-12, 14:24
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
po zrobieniu lokow dobrze je jest roztrzepac palcami.. mysle, ze raczej lokowka ale zeby delikatnie ja nawijac a nie tak mocno to wtedy cos podobnego moze wyjsc..
|

07-02-12, 18:35
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Tak, to raczej musi być wykonane lokówką. Miałam raz taką fryzurę robioną właśnie lokówkę, efekt piękny, ale niestety nie zbyt długo się utrzymała. Takie już są moje włosy dziwne
|

07-02-12, 18:39
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Też mam delikatne włosy które nie są podatne na stylizacje;/
Ale przedłużyć trwałość takich loków pomaga mi pianka lub żel do włosów i duuuużo lakieru
|

01-03-12, 18:38
|
|
Member
|
|
|
|
|
piekne, ale jak mialam dlugie to probowalam na lokowce i nic, nie wygladalo tak pieknie, ale teraz jest taka suszarka w programie "pani gadzet" widzialam i testowala. wklada sie do sroska wlosy to nimi kreci i byly takie naturalne.
|

01-03-12, 19:22
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
Widziałam tą suszarkę u Pani Gadzet, tam efekt był świetny, nawet sama się na nią napaliłam. Poszukałam na necie, szczególnie na YT i to, co dziewczyny pokazywały, było nieco inne :/ I tak mi się odechciało.
Taki efekt można uzyskać tez prostownicą.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|