30-03-11, 13:52
|
|
Member
|
|
|
|
|
Jak zapuścić włosy?
Moją "stylistką" jest moja żona  wyszukuje mi w gazetach fryzury i "wygania" do fryzjera, ostatnio wpadła na pomysł, aby dla odmiany zapuścić mi włosy. Moje pytanie czy mam im pozwolić swobodnie rosnąć czy muszę chodzić do fryzjera by mi je jakoś kształtował, podcinał, podgalał itp.???
|

30-03-11, 14:03
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Ja proponuję to drugie wyjście, fryzjer i dbanie o nie. Jak widzę młodych chłopaków z długimi, tłustymi i pokręconymi włosami robi mi się niedobrze...
|

30-03-11, 15:33
|
|
Banned
|
|
|
|
Słuchaj żony - idź do fryzjera
|

30-03-11, 17:14
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
tak, tak. też uwazam, że lepiej udać się co jakiś czas do fryzjera
|

30-03-11, 23:44
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał tymka1989
Jak widzę młodych chłopaków z długimi, tłustymi i pokręconymi włosami robi mi się niedobrze...
|
Heehhehe  Czasami to ja nawet mam problem, żeby odróżnić czy to chłopak czy może dziewczyna... 

01-04-11, 12:32
|
|
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał tymka1989
Ja proponuję to drugie wyjście, fryzjer i dbanie o nie. Jak widzę młodych chłopaków z długimi, tłustymi i pokręconymi włosami robi mi się niedobrze...
|
Ok  Ja nie mam aż tak długich i nigdy nie mam tłustych, myję główkę codziennie  przecież inaczej żona by mnie do sypialni nie wpuściła. Nie myślałem też o zapuszczeniu włosów jak dziewczyna, ale takich jak np. Beckham coś w tym stylu tak bardziej eleganckim Dziewczyny
|

01-04-11, 12:51
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Luna_89
Heehhehe  Czasami to ja nawet mam problem, żeby odróżnić czy to chłopak czy może dziewczyna...  
|
hahaha ale się uśmiałam  Ale czasem tak jest...
HeliopolisKing- czekaj zerknę jak ten Beckham tam ścięty i napiszę co o tym sądzę...
A więc chodzi Ci o 1 czy 2 fryz?
|

03-04-11, 17:21
|
|
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał tymka1989
hahaha ale się uśmiałam  Ale czasem tak jest...
HeliopolisKing- czekaj zerknę jak ten Beckham tam ścięty i napiszę co o tym sądzę...
|
 O ten pierwszy fryz bo drugi to za długie włosy.
|

15-04-11, 09:35
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
no całkiem, całkiem też mi się podoba.... taki na czasie i ogólnie ładnie wygląda  Tak w ogóle to nie przepadam za Beckhamem ale fryzura całkiem spoko. Myślę, że takiego Cię żona nie wypuści napewno z sypialni ;D  A jeszcze latem muśniesz się lekko słoneczkiem (on pewnie po solarium i chyba ma pasemka blond) i będzie świetnie!
|

15-04-11, 14:28
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał tymka1989
|
jakbyś miał takie włosy jak na drugim zdjęciu to zaczaiłabym się gdzieś a Ciebie z maszynką i 'doprowadziła do ładu"
pierwsze zdjęcie - hmm.. niczego sobie nawet  tylko z tyłu bym mu je trochę ścieła :P
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|