15-04-11, 21:22
|
 |
Senior Member
|
|
|
|

17-04-11, 13:28
|
|
Member
|
|
|
|
 bez obaw, obiecuję, że kokardek nie będę zakładał, ani nikt nie będzie musiał się z maszynką na mnie zaczajać  mnie interesuje ta 1 fryzura tylko zanim włosy z przodu urosną na tyle by się dały do tyłu zaczesywać i tak się trzymały to nie wiem co na razie robić? W tej chwili mam już z tyłu dłuższe a z przodu jeszcze muszą urosnąć bo do tyłu zaczesane trzymają się tylko przy "tonie"żelu a bez żelu opadają na czoło i nie mam pojęcia jak je czesać teraz w tym okresie przejściowym. Może macie jakiś pomysł, fotkę ?
|

17-04-11, 14:17
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał HeliopolisKing
 bez obaw, obiecuję, że kokardek nie będę zakładał, ani nikt nie będzie musiał się z maszynką na mnie zaczajać  mnie interesuje ta 1 fryzura tylko zanim włosy z przodu urosną na tyle by się dały do tyłu zaczesywać i tak się trzymały to nie wiem co na razie robić? W tej chwili mam już z tyłu dłuższe a z przodu jeszcze muszą urosnąć bo do tyłu zaczesane trzymają się tylko przy "tonie"żelu a bez żelu opadają na czoło i nie mam pojęcia jak je czesać teraz w tym okresie przejściowym. Może macie jakiś pomysł, fotkę ?
|
nawet nie pomyślałam, ze tak ciężko jest znaleźć jakaś fryzurę dla mężczyzny, zawsze myślałam, ze to takie hop siup a tu się okazuje, że to nie lada wyzwanie.
zajrzyj na ikf, tam jest sporo fryzur, może któraś Ci podpasuje.
|

21-06-11, 13:48
|
|
Member
|
|
|
|
chwale sie, że moje wlosy juz zapuszczone, w trakcie dwa razy u fryzjera podcinane by nadac im ksztalt i wygladaja całkiem fajnie, ale moj nowy "przydomek" niezbyt mi sie podoba -banderas
|

01-03-12, 18:40
|
|
Member
|
|
|
|
nie obcinac
|

02-03-12, 10:54
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał lady
nie obcinac 
|
A koleżanka to czytała czyj i o czym ten temat jest, i jaka była ostatnia wypowiedź autora wątku ? Czy tak raczej nie bardzo?
|

02-03-12, 15:37
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Zdecydowanie poradzić się fryzjera, by fryzura zachowała ładny kształt
|

14-03-12, 19:40
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Sprawa się rozwiązała,niby koniec tematu,ale kto wie może włosy odrosły dużo,dużo,aż za dużo i wątek znów aktualny
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|