ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 15-09-10, 17:50
moon400 moon400 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Cytat:
Napisał RudaGrazyna Zobacz post
pewnie, że się da , pod warunkiem że zrobi Ci to osoba, która potrafi (czytaj specjalista - fryzjer), a nie np. koleżanka, której się wydaje ze sobie da radę
ja z bardzo ciemnych zeszłam na rudy - taki rudy rudy (w ciągu kilku godzin) dodam tylko, ze nie miałam żadnych plam czy też prześwitów ciemnych na głowie.... wszystko zależy od tego kto nam to zrobi i jak
Justyna ale wcześniej to chyba dekoloryzator nie ?
a potem dopiero rudy, bo na taki ciemny to jaśniejszy raczej nie przyjmie.
Ja wczoraj na ciemny brąz nałożyłam jasny i efekt jest taki że jak ciemne były tak są,
ale mi to w sumie pasuje, bo dekoloryzacji trochę się boję.
stare 15-09-10, 22:36
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Zdjęcia: 32
najpierw musisz rozjaśnić włosy dopiero później nakładać właściwą farbę, wątpię aby jedna farbą uzyskać taki efekt
czyli z ciemnych na rudy np. na brąz może, ale myślę ze mogłyby wyjść łaty

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
stare 20-10-10, 08:48
linea linea jest nieaktywny
Senior Member

Dzisiaj wybieram się do fryzjerki, mam pomalowane na czekoladkę włosy, a teraz chciałam coś jaśniejszego, fryzjerka zaproponowala mi delikatnie jaśniejszy odcień. Może w taki sposób będę przechodziła do jaśniejszego brązu. Oczywiście wiem że praktycznie różnicy nie będzie widać, ale po kilku wizytach czyli tak na wiosnę może ten odcień będzie już lekko jaśniejszy.
stare 08-11-10, 15:33
Luna_89 Luna_89 jest nieaktywny
Senior Member

W sumie dobry pomysł linea Zamiast od razu rozjaśnić-przechodzić stopniowo do coraz jaśniejszego odcienia

"Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero ZAKUPY!" ~ Marilyn Monroe
stare 18-11-10, 08:00
miklusia miklusia jest nieaktywny
Junior Member

Po przejściach

Witam. ! sama kiedy miałam rozne odcienie ciemnych włosów w tym czarne, teraz jestem jasną blondynką, Powiem tak: Moj fryzjer na słowo chce zostac blondynka o mało nie dostał zawału Zaczął od nakłądania mi dwoch kolorów farby, na góre cimniejszy na dół jasniejszy, zeby rozjaśnić ogolnie kolor włosa. tak po 3 zabiegach wygladały w miare, zaczął baleyage , i tak to wszytsko trwało pół roku, skoro ty chcesz miec odcien orzecha mysle, ze podobna metode powinien zastosowac tylko baleyage nie blondem tylko odcieniami orzecha Wybierz sie do porządnego fryzjera , jesli jestes z wrocławia to moge pomóc w wybrze;p Fryzjer na pewno co wymysli, ale to nie bedzie zabawa ktora zakonczy sie po jednym zabiegu

POWODZENIA
stare 09-12-10, 18:03
linea linea jest nieaktywny
Senior Member

Zamierzam jutro zapisać się na wizytę do fryzjera. Muszę zamalować odrosty, czyli siwe hehe. Miałam rozjaśniać sobie stopniowo włosy, ale doszłam do wniosku że porobie sobie jasniejsze pasemka, tzn rozjasnię Nie wiem jak to bedzie wyglądało, mam ciemny brąz, a pasemka chcialabym aby były w odcieniu jasnego brązu

No i jestem po wizycie. Mam pasemka w kolorze coli, fryzjerka bała się że nie weźmie mi tych ciemnych włosów bo prawie wchodziły one w czarny, ale udało się. Nawet kobieta która mi to robiła była zadowolona z siebie Dość fajnie to wyszło, od razy jasniej
stare 19-04-11, 21:55
kleo kleo jest teraz aktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Zdjęcia: 4
a może któraś z was ma taki kolor włosowi i zechce mnie uraczyć jego nazwą jego odcienia a nawet i nazwa firmy?
pasuje on do takich brązowo-zielonych ślepi? ( z daleka wydają się być bardziej brązowe ale z bliska bardziej zielona a nawet z dodatkiem żółtych plamek)

teraz mam kolor - bursztynowy brąz
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 36_500x640.jpg (23.0 KB, 5 wyświetleń)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania