ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 29-09-09, 20:39
JolkaPolka
Guest

Jaki zapach dla blondynki, brunetki czy rudej?

Co sądzicie o tym, że blondynki mają swoje zapachy, rude swoje, brunetki też swoje.... itd. Ja mam ciemne włosy, ale lubię słodkie zapachy, czasem takie landrynkowe nawet, wydawałoby się, że dobre tylko dla blondynki. Też tak macie?
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-09-09, 21:01
martynka
Guest

Teoretycznie blondynki używają lekkich i słodkich zapachów, więc brunetki niby odwrotnie, ale czy ja wiem? Ważne, żeby Tobie się zapach podobał
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-09-09, 22:10
Tasia
Guest

Ja Blondynka uwielbiam zapachy typowo Brunetkowe choć Panie w perfumeriach usilnie proponują mi typowe zapachy dla Blondynek to już takie perfumiane stereotypy .Wszystko kwestia upodobań a jak już zapachowo to jakie macie typy na jesień takie zapachy otulające i bliskie ciału?
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-10-09, 20:01
Dodzia
Guest

Ja jestem pokrecona, bo kocham prawie wszystkie zapachy... Wydaje mi sie, ze warto miec duzo, bo a noz beda pasowac do jakiejs okazji albo nastroju. I głupio kupuje perfumy, ktore niektorym sie juz by dawno znudzily, a mi przypominaja konkretne wydarzenia z przeszłości. Ehhh... sentymentalna jestem. Macie tak?
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-10-09, 23:14
Belinda
Guest

To ja też się włączę. Ja tam jestem typowym „barometrem” - latem lubię zapachy bardziej rześkie, zimą – otulające, ciepłe, z wanilią, piżmem, paczulą. Sięgam po nie nieświadomie, tak jakoś naturalnie moja skóra i zmysł węchu domagają się letnich i zimnych aromatów…
Odpowiedź z Cytatem
stare 03-10-09, 07:13
zgubilammusk zgubilammusk jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 2
Zdjęcia: 19
moim zdaniem to jest zależne od gustu, nie od tego kto jaki ma kolor włosów...każdy ma swoje indywidualne gusta
Odpowiedź z Cytatem
stare 07-10-09, 20:32
Karolka
Guest

hejka!
Ja jestem brunetką i przepadam za słodkimi, dość cięzkimi czasem zapachami. Ale lubię też delikatniejsze, kwiatowe zapachy... Nie wiem czy to zależy od naszego koloru włosów...myślę, że raczej bardziej od Nas samych, naszego charakteru... często od nastroju. Tak mi się wydaje, sama tak mam. Gdy jestem w bardzo dobrym, radosnym nastroju to raczej perfumuję się zapachami lżejszymi, ale gdy nie czuję się najlepiej, gdy mam kiepski dzień wybieram zapachy słodkie, bardzo intensywne. Każda z Nas ma inaczej...
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-10-09, 11:57
niuta
Guest

:)

Karolka, zgadzam się z Tobą!
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-10-09, 21:51
pomidor
Guest

Cytat:
Napisał Dodzia Zobacz post
Ja jestem pokrecona, bo kocham prawie wszystkie zapachy... Wydaje mi sie, ze warto miec duzo, bo a noz beda pasowac do jakiejs okazji albo nastroju. I głupio kupuje perfumy, ktore niektorym sie juz by dawno znudzily, a mi przypominaja konkretne wydarzenia z przeszłości. Ehhh... sentymentalna jestem. Macie tak?
Ja też często wracam, o ile to jeszcze możliwe, do starych zapachów. Jedne po prostu bardzo lubię, a inne coś mi przypominają...
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-10-09, 23:13
agf agf jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 62
Belinda, ja mam tak samo - nie wiem czy zapachy, które lubię mają coś wspólnego z kolorem włosów czy karnacji, ale na pewno zmieniam je wraz z porami roku: wiosną i latem używam perfum brzoskwiniowych z Yves Rocher, a jesienią i zimą raczej takich bardziej eleganckich i mniej rześkich.
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania