06-08-10, 21:13
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Jakich błyszczyków używacie ?
Jaki odcień, numer, firma ?
Tego jest tak wiele na rynku, a ja mam zazwyczaj problem z wyborem.
|

08-08-10, 17:36
|
|
Banned
|
|
|
|
Kocham błyszczyki
Moje ulubione:
1) Vipera "Sweet & Wet", 6 i 8
2) Lancome "Color Fever Gloss", 212, 321 i 324
3) Lancome "La Laque Fever", 320 i 210
Odcienie wybieram zazwyczaj subtelne i delikatne, budyniowe róże i beże.
|

08-08-10, 22:01
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Ja zazwyczaj bezbarwne. Lubię kolorowe błyszczyki (beż, delikatny róż, delikatnie łososiowy) ale mam wrażenie, że na moich ustach wyglądają nie tak jak powinny.
|

08-08-10, 22:16
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja ostatnio w drodze kupna nabyłam Maybelline Krystaliczny połysk 715 Crystal Dune,
bardzo fajny delikatny kolor, super połysk i w konsystencji jest taki miło tłuściutki
|

10-08-10, 19:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Hm, w swojej kosmetyczce mam różne - Basic, Vipera, Ziaja, N.Y.C., Maybelline, Bourjois. Ale w burżujce się po prostu zakochałam !  Dla mnie błyszczyk wszech czasów ;P
|

10-08-10, 21:07
|
|
|
Błyszczyków mam całą masę  , począwszy od takiej firmy jak Miss Sporty kończywszy na Max Factor.
Jednak obecnie używam 3-ech na zmianę firmy Rimmel, Loreal i Bourjois - najlepszym moim zdaniem jest błyszczyk Loreal Glam Shine 6H (mam odcień 110 Addictiv Peach) - ma przyjemny zapach , smak  , usta nie lepią się  i ma bardzo fajną końcóweczkę , która ładnie powiększa usta  ,
ale na Rimmel - Stay Glossy też nie narzekam - mam nr. 140 - naturalny  .
|

19-08-10, 21:52
|
|
|
Miałam kiedyś wspaniały błyszczyk z Sephory, w kolorze pomarańczowo-marchewkowym z drobinkami. Wyglądał super, ale niestety nie mam już opakowania, aby Wam podać numer.
Zapomniałabym! Lancome Juicy Tubes są super!
Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 20-08-10 o 00:19
Powód: post pod postem
|

25-08-10, 13:49
|
|
Banned
|
|
|
|
Tyle się naczytałam o Juicy Tubes, że takie "och" i "ach", więc kiedyś zakupiłam całą serię (komplet zawierał 6 sztuk) i niestety, mocno się zawiodłam. Moim zdaniem te błyszczyki nie odbiegają jakością od błyszczyków ze "zwykłego" sklepu za rogiem, a nawet są gorsze. Z tego co zapamiętałam, to bardzo sklejały usta. Od razu może wspomnę, że zakupiłam je w Sephorze, a więc były oryginalne i świeże.
A bym zapomniała o Bourjois "Rose Exclusif"  . Już wspominałam o nim na forum, że jest rewelacyjny. Polecam!
|

25-08-10, 16:04
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Ja kilka dni temu kupiłam dwa błyszczyki z Miss Sporty Hollywood Lipgloss : 301 - bladoróżowy
010 - bezbarwny.
Używam ich jednocześnie, efekt niesamowity !
|

25-08-10, 17:04
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Moimi faworytami są te z Loreal- Glam Shine,i z Bourjois- 3D Effet.Używam różnych odcieni.Cenię je za jakość,wydajność, bogatą gamę kolorów i za przyjemny zapach(bardzo lubię,gdy błyszczyk ładnie pachnie i smakuje,dlatego zawsze staram się wybierać właśnie takie).Poza tym dobrze nawilżają,pięknie błyszczą.Nic dodać,nic ująć.
Używałam także tych z firmy Bell, Maybelline, Rimmel, Oriflame, Avon, Eveline, MissSporty,i jeszcze inne. Często eksperymentuję i kupuję błyszczyki jakich jeszcze nie miałam,ale zawsze muszę mieć przy sobie któryś z 2 wymienionych jako pierwsze.Uważam je za Kosmetyki Wszech Czasów
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|