07-02-12, 10:27
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał migotka
Jaki odcień, numer, firma ?
Tego jest tak wiele na rynku, a ja mam zazwyczaj problem z wyborem.
|
ja uwielbiam z maybelline new york i oriflame no i loreala
|

07-02-12, 13:17
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Ja mam 2 sprawdzone marki. Używam klasyk -evelin bezbarwnyo i artdeco. Ten drugi nadaje usta taki piękny różowy odcień i powiększa je.
|

07-02-12, 18:54
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał łotrzyca
Ja mam 2 sprawdzone marki. Używam klasyk -evelin bezbarwnyo i artdeco. Ten drugi nadaje usta taki piękny różowy odcień i powiększa je.
|
widzę, że ta marka jest Ci bardzo bliska 
ja osobiście używam kosmetyków rożnych firm, rzadko się zdarza bym błyszczyk, cienie, podkład,tusz i wszelkiego rodzaju kredki używała z jednej marki
|

08-02-12, 19:56
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
widzę, że ta marka jest Ci bardzo bliska 
ja osobiście używam kosmetyków rożnych firm, rzadko się zdarza bym błyszczyk, cienie, podkład,tusz i wszelkiego rodzaju kredki używała z jednej marki 
|
A ja się przyznam do małego świra... Lubię mieć kosmetyki jednej marki do całego makijażu
|

08-02-12, 20:32
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
A ja się przyznam do małego świra... Lubię mieć kosmetyki jednej marki do całego makijażu 
|
a konkretnie jakiej?
|

08-02-12, 20:37
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Też mam takiego świra:> jak już przekonam się do jednej marki to konsekwentnie kupuję produkty. A artdeco spełnai moje potrzeby. Teraz odkąd biegam już 6 miesięcy inwestuje w ciuchy, buty i wszystko mam Pumy:> kurcze może to jakaś dewiacja...
|

08-02-12, 21:32
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Uwielbiam błyszczyki z firmy oriflame, rimmel i maybelline
|

08-02-12, 23:25
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
a konkretnie jakiej? 
|
O tam, nieważne, mam kilka zestawów różnych firm, generalnie, jak zaczynam od podkładu Bourjois, to potem często ląduje cień, róż, tusz i błyszczyk Bourjois, podobnie z Oriflame, Essence albo Lovely(i Wibo, bo to jest to samo). Teraz tylko z takich firm mam full zestawy  kiedyś miałam tusz z Revlona, to używałam go zawsze z podkładem Revlona, itd itp. To tak strasznie głupie, że nikt tego poza mną nie ogarnia
I jeszcze mam tak, że mam fazę na jakąś firmę i ciągle tylko jej używam ^^
|

20-02-12, 14:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
moj ulubiony to essence xxxl nude i z avonu powiekszajacy usta w kolorze honey delight
|

25-02-12, 12:50
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Ostatnio mój makijaż na co dzień jest w kolorach kremowo- różowych (blady róż). Zazwyczaj usta mam pomalowane pomadką nude (essence nr 52). Teraz zamieniłam na błyszczyk (bezbarwny i delikatnie różowy z niewielkimi drobinkami) Miss Sporty. Kupione już kiedyś, kiedyś. Ładnie wyglądają na ustach.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|