20-01-12, 15:59
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Ja od jakiegoś czasu używam różanego peelingu do twarzy z Ziai. Dla mnie jest doskonały. Dosyć mocno ściera, bardzo dobrze oczyszcza twarz i odświeża. Efekt widać gołym okiem. Mam cerę mieszaną i sprawdza się świetnie. Niestety u mojej siostry podrażnił policzki (ma cerę suchą). Wykorzystuje go więc do ciała i jest zadowolona.
|

03-02-12, 08:57
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
uzywam joanny truskawkowego ale zdecydowanie lepszy jest pomaranczowy jesli chodzi o zapach, najlepszy do ciala, grube ziarenka, jestem zadowolona
|

03-02-12, 13:18
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Używałam peelingu z Joanny - truskawkowego i o zapachu kiwi, oba smakowicie pachniały i dobrze pielęgnowały  Ale teraz mam innego faworyta - Dax Cosmetics Perfecta Spa Cukrowy peeling do ciała wanilia-pomarańcza - dostałam na Święta od siostry i się zakochałam! Dziewczyny jest fantastyczny! Apetycznie pachnie, ujędrnia, wygładza i nie trzeba potem używać balsamu, bo delikatnie natłuszcza skórę! Mówię Wam, muszę się powstrzymywać, żeby go codziennie nie używać (bo mi żal), super jest!
|

03-02-12, 14:06
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
Hean Peeling cukrowy Slim no limit
Plante System BIO Relaksujący scrub do ciała
Hean Peeling masaż solankowy Slim no limit
Dax Cosmetics Cukrowy peeling do ciała złuszczająco-wygładzający MARCEPANOWY
Hean Peeling masaż pod prysznic Aloe Active
|

03-02-12, 14:09
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
Hean Peeling cukrowy Slim no limit
Plante System BIO Relaksujący scrub do ciała
Hean Peeling masaż solankowy Slim no limit
Dax Cosmetics Cukrowy peeling do ciała złuszczająco-wygładzający MARCEPANOWY
Hean Peeling masaż pod prysznic Aloe Active
|
Który z Heana jest najlepszy, który polecasz? Widziałam je kiedyś chyba w Rossmannie i tanie były
|

03-02-12, 14:10
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja do ciała aktualnie używam peelingu o zapachu cappucino firmy Clarena. To prezent od przyjaciółki. Jestem w nim zakochana (dwa inne, których używałam wcześniej, odłożyłam, czekają na swoją kolej). Przepięknie pachnie (mimo, że ja nie lubię zapachu kawy), mocno ściera i wygładza. Efekt jest niesamowity. Skóra odżywa, dosłownie! Jest, niestety, drogi. Sprawdziłam, pudełko kosztuje 52 zł. Ja osobiście, nie wydaję tyle na kosmetyki, których uzywam bardzo czesto (basamy, żele pod prysznic, peelingi), ale to prezent, w którym się zakochałam. Zostało mi jeszcze pół opakowania. Uwielbiam się nim masować!
O peelingach cukrowych Perfecty też słyszałam wiele dobrego. Chyba właśnie tutaj, na tym portalu Dziewczyny go zachwalały. Pewnie kupię, gdy wykończę te, które mam. No i takie nuty zapachowe jak wanilia i pomarańcza, bardzo mi odpowiadają
|

03-02-12, 14:55
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Ayame najczęściej sięgam po solankowy Slim no limit. Ja kupuję bezpośrednio na stronie hean'a i fakt nie są drogie. Więc dlatego robię zapasy 
A z Daxa bardzo nie lubię tego peelingu, gdyż denerwuje mnie ta powłoka co zostaje na skórze, blllllleeeeeee..... wiem, wiem ma to za zadanie natłuszczanie skóry, ale osobiście wolę używać balsamu. Zapach ładny, ale to wszystko - na pewno już się na niego nie skuszę.
|

03-02-12, 15:26
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
Ayame najczęściej sięgam po solankowy Slim no limit. Ja kupuję bezpośrednio na stronie hean'a i fakt nie są drogie. Więc dlatego robię zapasy 
A z Daxa bardzo nie lubię tego peelingu, gdyż denerwuje mnie ta powłoka co zostaje na skórze, blllllleeeeeee..... wiem, wiem ma to za zadanie natłuszczanie skóry, ale osobiście wolę używać balsamu. Zapach ładny, ale to wszystko - na pewno już się na niego nie skuszę.
|
Dzięki za info  jak wykończę te moje biedronkowe, to poluję na solny
|

03-02-12, 17:22
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
|
A ja właśnie lubię ten efekt "natłuszczenia"  Zresztą mi nie zostaje jakaś obleśnie tłusta powłoka (tego też bym nie zniosła), co chyba znaczy, że jestem tak wysuszona, że me ciało wszystko wciąga
Moja siostra właśnie mi ostatnio "doniosła" o tym marcepanowym, ale miłość do wanilii z pomarańczą zwyciężyła i się na pana-marcepana nie zdecydowała
|

07-02-12, 10:34
|
|
Senior Member
|
|
|
|
a ja uwielbiam peeling z oriflame spa lub h&m i aquolina
|
| Narzędzia wątku |