ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 08-02-11, 23:21
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Smile Konkurs – modne bransoletki do wygrania!(zakończony)

Witajcie,
Zapraszamy Was na konkurs walentynkowy, w którym można wygrać supermodną bransoletę ze sznurka z zawieszką - do wyboru aż 24 wzory. Do rozdania mamy 10 takich bransoletek.

Wystarczy rozwinąć zdanie (max. do 5 zdań): „Moja wymarzona biżuteria walentynkowa…”

Zobacz wszystkie szczegóły: http://ibeauty.pl/artykuly,6,64,1413...nsoletke-jo-li

Zapraszamy!
stare 09-02-11, 00:37
marchewka marchewka jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
- jak powiada biologia - powinna posiadać allosomy, lecz obecnie z tego kariotypu najbardziej interesują mnie dwa chromosomy. I tak wyróżniają się :

cechy biżuterii XX - boskie kształty, ulotność w zestawie z marzycielską formą i sielskim przekazem, niezdecydowanie - czy na prawej ręce lepiej się prezentuje czy na lewej (wszak dobrze, że szyja pozostaje tylko jedna!), dość znaczna kłótliwość w obrębie koralików (czerwona zazdrości fioletowej blasku i stylu), połączenie delikatności jedwabiu i nieprzeciętnej siły stali.

cechy biżuterii XY - woli leżec przy TV, niż na nadgarstku, nie przylega do niej smar i ma wygrawerowany znak firmowy najnowszego modelu samochodu. Trudno ją uchwycić w słowa, bo bywa niewidoczna.

UWAGA! TYLKO WE DWOJE STANOWIĄ NIEROZERWALNĄ i WYMARZONĄ CAŁOŚĆ.
stare 09-02-11, 09:19
Anula84 Anula84 jest nieaktywny
Member

Moja wymarzona biżuteria walentynkowa powinna być gorąca (ale tak, by nie poparzyć mi skóry), czerwona jak koral (i moja ukochana szminka) oraz elegancka i dyskretna...

Niech to będzie serduszko z koralu, na cieniutkim srebrnym łańcuszku - ukryte pod bluzką. Szlachetny materiał - jak szlachetne uczucie - najpiękniejsze ze wszystkich...

I będzie tylko dla mnie i tylko mnie będzie przypominać o tym, że mnie ktoś kocha tak mocno, że aż dał mi swoje serce...
stare 09-02-11, 09:35
klaudiaphelps klaudiaphelps jest nieaktywny
Junior Member

Moja wymarzona biżuteria walentynkowa byłaby tą wymarzoną jeśli dostałabym ją od osoby którą kocham od dłuższego czasu. Jednak miłość platoniczna ma swoje wady i niestety szans na niespodziankę żadnych nie mam. Wymarzona nie jest dla mnie jednoznaczna z droga, wyrafinowana, niespotykana. Wolałabym dostać coś od serca, mogłoby być nawet samodzielnie wykonane - im więcej starań tym bardziej wzruszające i piękne jest to, jak sobie pomyślisz, że to specjalnie dla ciebie.
stare 09-02-11, 09:48
olaaaaaa olaaaaaa jest nieaktywny
Junior Member

biżuteria

Moja wymarzona biżuteria walentynkowa.. od chłopaka mogłoby to być nawet coś niedrogiego, ale co będzie mi przypominało o nim codziennie
stare 09-02-11, 10:02
ivanotta ivanotta jest nieaktywny
Junior Member

Nie będę ukrywać że moją wymarzoną biżuterią Walentynkową jest oczywiście pierścionek a to nie byle jaki bo pierścionek zaręczynowy. Która z nas nie marzyła aby oświadczyny odbyły się właśnie w Walentynki ze specjalną oprawą. Teoretycznie są tylko raz w życiu więc warto poszaleć
stare 09-02-11, 10:08
2fast4u 2fast4u jest nieaktywny
Member

Moja wymarzona biżuteria walentynkowa przyciąga wzrok zarówno kobiet jak i mężczyzn. Kobiety mi jej zazdroszczą, ponieważ urzeka swoim pięknem, a ja w niej iskrzę blaskiem. Natomiast mężczyzn biżuteria ta intryguje i inspiruje do nawiązania ze mną bliższego kontaktu. Ponadto dzięki niej czuję się tą jedyną, wyjątkową oczarowując swojego mężczyznę.
stare 09-02-11, 10:08
JeszczeBardziej JeszczeBardziej jest nieaktywny
Senior Member

Moja wymarzona biżuteria walentynkowa powinna zawsze kojarzyć mi się z tym właśnie dniem i przywoływać wspomnienia. Są dwa sposoby, żeby tak się stało. Po pierwsze: słowo-klucz wygrawerowane na niej, po drugie: sposób, w jaki ją otrzymam. Gdyby chodziło o pierścionek lub bransoletkę, chciałabym, żeby mężczyzna wsunął mi je na rękę/dłoń kiedy śpię. Gdyby to miały być kolczyki, mógłby włożyć je do kasetki z moją biżuterią i w sprytny sposób skierować tam moją uwagę:"Kochanie załóż proszę te śliczne kolczyki."-"Które?" - "A masz takie jedne, będziesz wiedziała które."
stare 09-02-11, 11:52
shizunia shizunia jest nieaktywny
Junior Member

Moja wymarzona biżuteria walentynkowa powinna być słodka jak mleczna czekolada, gorąca jak zakochane serce i od osoby wyjątkowej, bliskiej mojej sercu - chłopak, rodzice, przyjaciółka
stare 09-02-11, 11:56
AskForMore AskForMore jest nieaktywny
Junior Member

Moja wymarzona biżuteria walentynkowa byłaby zależna od spędzania walentynek. Na romantycznej kolacji chciałabym być obsypana diamentami a na spacerze przy świetle księżyca kolorowymi i kwiatowymi akcentami. Do kina założyłabym takie cacka którymi olśniłabym każdego, na wycieczkę za miasto coś kamieniami zdobionego. W skład biżuterii wymarzonej wchodziłyby kolczyki i bransoletki pięknie zdobione. Pozostałe elementy - pierścionki i naszyjnik równie wspaniałe - byłby by nieco skromniejsze od reszty i małe.
Zamknięty Temat

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania