22-06-10, 23:53
|
 |
Administrator
|
|
|
|
KONKURS Dove - zestaw na lato
Zapraszamy Was do nowego konkursu, w którym można wygrać zestawy kosmetyków Dove (nowy żel pod prysznic Dove Go Fresh Revive, szampon Heat Defense Therapy i mleczko do ciała Beauty Body Milk).
Zadanie konkursowe polega na wstawieniu (w tym dziale) wypowiedzi będącej rozwinięciem zdania: „Świeżość lata to…”.
Uwaga! Pełna wypowiedź może maksymalnie składać się z 3 zdań! Dłuższe nie będą brane pod uwagę przy ocenie.
Szczegóły konkursu: http://ibeauty.pl/artykuly,3,49,765,...osmetykow-dove
Serdecznie zapraszamy!
|

23-06-10, 07:43
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Świeżość lata to promienie słońca na policzku. To biedronka wędrująca po mojej dłoni i ciepły wiatr bawiący się włosami. Świeżość lata to śmiech, radość i optymim
|

23-06-10, 09:55
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
|
Świeżość lata to wschód słońca o poranku, spacer po rosie i śpiew ptaków witających nowy dzień.
|

23-06-10, 09:56
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Świeżość lata to promienie słońca ogrzewające naszą skórę w letni poranek
|

23-06-10, 10:07
|
|
|
|
Świeżość lata to zapachy unoszące się w powietrzu, pełne radości, lekkości i ulotności.
Świeżość lata to zapach powiewu morskiej bryzy muskającego moje rozpalone słońcem ciało, zapach czereśni, śliwek i jabłek zerwanych prosto z drzewa, a także zapach kwiatów rosnących na łące.
Ale przede wszystkim świeżość lata to dla mnie cudowny, aromatyczny zapach ciasta z rabarbarem pieczony każdego lata przez moją babcię.
|

23-06-10, 10:14
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Świeżość lata to ... poranna rosa na bosych stopach. Świeżość lata to ... słońce muskające złotym dotykiem skórę. Świeżość lata to ... wolność i radość!
|

23-06-10, 10:21
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Świeżość lata to dla mnie zacisze domowego ogrodu, feeria barw i zapachów kwiatów i fruwających wśród nich motyli, to smak dojrzałych, opitych słońcem truskawek... 
To także chłodzący mile skórę powiew wiatru od morza, i nagrzany piasek na dzikiej plaży, z dala od tłumów ludzi, gdzie można spokojnie wsłuchiwać się w szum fal...
Świeżość lata to piękno upalnego dnia i drzemiące w cieniu drzew marzenia...

|

23-06-10, 11:06
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Świeżość lata to zapach cytrusów, świeżo skoszonej trawy, ciepłego deszczu w słońcu. To powiew morskiej bryzy i spanie do południa. Świeżość lata to wolność.
|

23-06-10, 12:17
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Świeżość lata to...
ten krótki moment zaraz po burzy, kiedy powietrze jest jeszcze dziewiczo świeże,
to morska bryza (opcja nie dla wszystkich - niestety)
A także zimny prysznic z mocno odświeżającym żelem (opcja dla każdego)
Poza tymi wyjątkami lato niestety nie ma wiele wspólnego ze świeżością;-/
|

23-06-10, 12:25
|
|
|
|
Świeżość lata to zimny prysznic o poranku, orzeźwiający koktajl owocowy na śniadanie, to rześki zapach perfum na ciele i przyjemny cień w środku dusznego miasta. To w końcu ciepły wieczorny deszcz po upalnym dniu.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|