16-12-10, 13:37
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Konkurs gwiazdkowy Comfortable!
Zapraszamy Was do konkursu, w którym można wygrać stoliki pod laptop Comfortable - to świetny prezent dla partnera lubiącego pracować na komputerze… w łóżku, lub dla Was dwojga - aby np. wspólnie oglądać filmy na leżąco;-)
Wystarczy rozwinąć zdanie: „Podoba mi się stolik pod laptopa, bo…” (max. 5 zdań) i wpisać w tym temacie.
Konkurs trwa do 31 grudnia 2010.
Wszystkie szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,7,61,1254...ik-pod-laptopa
Zapraszamy!
|

16-12-10, 13:46
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Podoba mi się stolik pod laptopa, bo zwykle korzystanie z komputera w innym miejscu niż przy stole wiąże się z niewłaściwą postawą. Ta z kolei powoduje liczne dolegliwości, a dolegliwości wywołują narzekania. Narzekania rodzą w drugiej osobie frustrację i kończy się nieprzyjemnie. Tymczasem wystarczy stolik pod laptopa i wszystko w porządku
|

16-12-10, 14:30
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Podoba mi się stolik pod laptopa, bo jest on bardzo praktyczny , kiedy korzysta się z laptopa najczęściej trzyma się go na kolanach, przez co laptop się grzeje ,a to na pewno mu nie służy . Dzięki temu stolikowi dużo łatwiej korzysta się z laptopa ,bowiem nie można sobie spokojnie go położyć , a także wpiąć myszkę .
|

16-12-10, 14:51
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Mielibyśmy razem z mężem niepowtarzalną okazję na wspólnie spędzone chwile,oglądając nasze ulubione komedie.Byłby to nasz niezwykle ekskluzywny mebelek,dzięki któremu w bardzo komfortowy sposób moglibyśmy odpocząć i zrelaksować się tylko we dwoje,nawet po bardzo ciężkim dniu pracy.Poza tym mógłby on służyć jako stolik do podania śniadania w łóżku nie tylko na specjalne okazje,ale nawet na co dzień.
|

16-12-10, 15:29
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Podoba mi się stolik pod laptopa, bo…jest malutki, funkcjonalny, jak dla mnie idealny. Ma świetny design, jest bardzo praktyczny, modny, ciekawy, wręcz fantastyczny. Teraz gdy jestem w stanie ciężarnym, byłby ten stolik dla mnie wręcz idealny. Mogłabym leżeć na łóżku i odpoczywać i jednocześnie kontakty ze znajomymi online utrzymywać. Mąż pewnie zaakceptował by tego małego w łóżku rywala, bo kobiecie w ciąży na wiele się pozwala
|

16-12-10, 15:44
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Podoba mi się stolik pod laptopa, bo już udusiłam jednego pierzyną i nie chcę już więcej popełnić tego kosztownego morderstwa. A ze stolikiem mogłabym do łóżka zabrać cały świat i spędzać upojne wieczory przeglądając iBeauty.pl z lampką wina
|

16-12-10, 16:15
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Podoba mi się stolik pod laptopa, bo uwielbiam się wylegiwać w łóżku ale niestety nie mogę tam zabrać mojego laptopa. A taki stolik wygląda solidnie co jest podstawą dobrego mebla(tu stolika pod laptopa) i pasuje mi do mojej sypialni oraz jest to świetny prezent pod choinkę. A przede wszystkim wszyscy będą mi go zazdrościć.
|

16-12-10, 16:31
|
|
Member
|
|
|
|
Podoba mi się stolik pod laptopa, bo jest nowoczesny, a zarazem ekologiczny i bardzo praktyczny. Byłby to idealny prezent pod choinkę dla mojego męża (i również dla mnie), który spędza mnóstwo czasu za biurkiem przy komputerze, czyli z dala ode mnie  , a dzięki temu pomysłowemu stolikowi mogłabym chociaż przytulić się do niego podczas sufowania po necie i trochę się ogrzać  Poza tym lubię takie oryginalne gadżety, które ułatwiają życie i pozwalają zaoszczędzić bezcenny czas.
|

16-12-10, 18:25
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Podoba mi się stolik pod laptopa, bo...
... wezmę Was ze sobą do łóżka  mąż poda mi na nim śniadanie  albo ja jemu, jak zasłuży.
Stolik ma prosty design który idealnie wpasuje się w wystrój mojego pokoju, do tej pory czegoś mi brakowało, teraz już wiem-to stolik pod laptopa. Jest wielofunkcyjny: oprócz oczywistej opcji pod laptopa ma tez kilka innych takich jak np.ciekawy i nowoczesny wygląd.
Jeśli go wygram będziecie mi towarzyszyć nawet na kanapie.
|

16-12-10, 19:32
|
|
Member
|
|
|
|
|
Podoba mi się stolik pod laptopa bo...
znacznie ułatwił by mi normalne funkcjonowanie i kontakt ze światem. Jestem w ciąży, niestety moja ciąża jest zagrożona więc muszę leżeć jeszcze parę miesięcy w łóżeczku. Aby wynagrodzić mi te chwile, mąż właśnie kupił mi laptopa co bardzo mnie uradowało, niestety trzymanie go na brzuchu strasznie mnie męczy...kiedy zobaczyłam ten stolik pod laptopa od razu mi się spodobał jest bardzo praktyczny, prosty design idealnie komponuje się do każdego wnętrza i ta wielofunkcyjność, która w małym mieszkaniu sprawdza się na każdym kroku. Dla mnie w tej chwili to idealny i wymarzony mebel.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|