ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 12-05-10, 12:43
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Exclamation KONKURS head&shoulders

Zapraszamy Was serdecznie do nowego konkursu, w którym można wygrać najnowszy szampon marki head&shoulders „Nawilżenie. Pielęgnacja suchej skóry głowy” - do rozdania mamy 10 zestawów (zapas półroczny - 6 sztuk szamponu w zestawie)

Szczegóły znajdziecie TUTAJ.

Zadanie konkursowe: napiszcie i wstawcie w ten dział krótki tekst pt. „Czego oczekujesz od nowego szamponu head&shoulders „Nawilżenie. Pielęgnacja suchej skóry głowy”.

Zapraszamy!
stare 12-05-10, 15:43
KsiezniczkaLexi
Guest

Czego oczekujesz od nowego szamponu head&shoulders „Nawilżenie. Pielęgnacja suchej s

Od nowe szamponu head&shoulders oczekuję ładnego i świeżego zapachu. Zapobieganiu powstawania łupieżu, delikatności dla wrażliwej skóry. Łatwości w użyciu. Sprawienia żeby włosy były zawsze lśniące i idealnie ułożone. Oczekuję oryginalności i wszystkiego czego nie dają inne szampony!
stare 12-05-10, 20:15
paula600324
Guest

„Czego oczekujesz od nowego szamponu head&shoulders „Nawilżenie. Pielęgnacja suchej s

Od szamponu head&shoulders "Nawilżenie. Pielęgnacja suchej skóry głowy"
oczekuję aby usuwał łupież, był delikatny dla skóry głowy, nawilżał ją. Aby ładnie pachniał, dobrze się pienił i aby po umyciu tym szamponem moje włosy wyglądało zdrowo i atrakcyjnie.
stare 12-05-10, 20:21
pomarancza pomarancza jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
Od szamponu head&shoulders oczekuję, by zwrócił wolność mojej głowie, zniszczył łupież. Miło byłoby mieć nawilżone włosy, a nie tylko namiastkę, które dają zwykłe szampony. Miękkie włosy to moje marzenie od zawsze, mam nadzieję, że ten szampon podoła wyzwaniu!
stare 12-05-10, 21:48
miki24 miki24 jest nieaktywny
Senior Member

Znam szampony Head&Shoulders i zdecydowanie bardzo dobrze radzą sobie z łupieżem więc myślę że ten nowy nie będzie gorszy.Od nowego szamponu oczekuję pięknego i ciekawego zapachu. Nazwa "Nawilżenie.Pielęgnacja suchej skóry głowy" wskazuje na to że szampon będzie nawilżał i pielęgnował skórę głowy więc mam nadzieję że to zrobi. Jeśli szampon odpowiednio zadba o naszą skórę głowy to i nasze włosy będą sie pięknie prezentować.
stare 12-05-10, 23:36
Milusienka
Guest

Oczekiwania wobec nowego szamponu head&shoulders mam takie,
że już mam dość używania nieskutecznych szamponów, a bywały różnorakie .
Moja skóra głowy taka sucha, że potrzebna mi nie tylko nadzieja i otucha.
Wierzę, iż w nowym szamponie head&shoulders kryje się skuteczna moc
i że już nie będzie moim włosom i skórze głowy potrzebna inna pomoc.
Oczekuję, by me włosy były miękkie i odżywione,
a przy tym wszystkim lśniące i dobrze nawilżone.
Marzę by na mej skórze głowy nie było łupieżu po raz kolejny,
a zapach nowego szamponu był piękny, delikatny i przyjemny .
stare 13-05-10, 00:26
umcykk
Guest

Mam nadzieję, że będzie tak dobry jak św. Franciszek z Asyżu - posłużę się mottem mojego znajomego. A tak na serio, czego oczekuję? Świeżego, przyjemnego zapachu długo utrzymującego się na włosach, aby mój ukochany też na tym skorzystał Aby skutecznie usuwał łupież, który pojawia się od czasu do czasu oraz co najważniejsze by pielęgnował i nawilżał skórę głowy, a mimo tego, aby włosy nie przetłuszczały się od razu po umyciu, były lśniące, miękkie i łatwe w rozczesywaniu. Spore wymagania, ciekawe czy je spełni?

Ostatnio edytowane przez umcykk ; 13-05-10 o 00:31 Powód: dopisek
stare 13-05-10, 08:18
aniag456
Guest

Smile

Od tego szamponu oczekuję, więcej niż od innych szamponów head&shoulders. Wszystkie, jakie do tej pory wypróbowałam ładnie pachniały, dobrze się pieniły i co najważniejsze, usuwały łupież. Jako, że ten jest nowy, spodziewam się czegoś dodatkowego: że naprawdę dobrze nawilży skórę mojej głowy i załagodzi jej podrażnienia. Pozwoli to mi poczuć pełen komfort i w pełni cieszyć się pięknem lśniących włosów. Ponadto mam nadzieję, że dzięki składnikom nawilżającym, pomoże mi zlikwidować efekt puszenia się moich suchych włosów
stare 13-05-10, 10:36
sun sun jest nieaktywny
Junior Member

Od nowego szamponu Head & Shoulders przede wszystkim oczekuje pielęgnacji skóry głowy oraz włosów a także skuteczności w działaniu,włosy powinny stać się miękkie,lśniące,skóra nawilżona i odżywiona a po łupieżu nie zostać śladu,dodatkowym atutem powinien być świeży,ładny zapach który utrzymywałby się długo na moich włosach.
stare 13-05-10, 11:05
tygrysek82bu
Guest

Smile

Od nowego szamponu head&shoulders „Nawilżenie. Pielęgnacja suchej skóry głowy” oczekuję:
NAWILŻENIA po same końce, by nie straszne było mi słońce!
PRZYJEMNEGO zapachu, który w mycia chwili, czynność tę niezwykle umili!
ORZEŹWIENIA by móc zmysły swe rozbudzić!
PIELĘGNACJI suchej i zmęczonej skóry!
BLASKU , by me włosy pięknie wyglądały!
MIĘKKOŚCI , by mile twarz otulały!
WYDAJNOŚCI, by nigdy go nie brakowało,
by podczas każdego mycia, to on pieścił moje włosy, delikatną pianą!
Zamknięty Temat

Tagi
head&shoulder, konkursy

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania