04-10-10, 23:19
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Konkurs Kerastase
Zapraszamy Was do udziału w kolejnym konkursie - tym razem możecie wygrać b. fajne zestawy minikosmetyków (o pojemności 1/3 normalnego produktu) do włosów Kerastase w plastikowych kosmetyczkach. Polecamy na jesienne wypady!
Wpisujcie poniżej rozwinięcie zdania: „Dzięki zestawowi „Voyage” Kerastase…”
Tradycyjnie pełna wypowiedź może mieć 5 zdań.
Szczegóły konkursu na: http://ibeauty.pl/artykuly,2,38,956,...ozny-k-rastase
Zapraszamy!
|

05-10-10, 10:47
|
|
Member
|
|
|
|
|
Wyznanie
Dzięki zestawowi „Voyage” Kerastase mogłabym:
- jeszcze bardziej polubić podróżowanie...
- pożegnać się z nadbagażem w postaci tony kosmetyków do włosów...
- oczarowywać fryzurą wszystkich dookoła, gdziekolwiek mnie nogi (lub środki transportu) poniosą...
- i odbywać podróże, nucąc pod nosem "Voyage, voyage" Vanessy Paradise, licząc, że moje włosy dorównają wkrótce jej fryzurze urodą i zdrowiem!
(a podoba mi się najbardziej zestaw Résistance do włosów słabych i łamliwych)
|

05-10-10, 10:57
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
„Dzięki zestawowi „Voyage” Kerastase… poczuję, że VOYAGE'uję jak Desireless (dans l'espace inoui de l'amour)... w niebywałą przestrzeń miłości. Miłość ta jest ukierunkowana na dbałość o każdy milimetr mojego ciała, na każdą cebulkę włosa, które stopniowo dopieszczane zapominają o trudach podróży.
Przetrwają:
-wiatr w Hiszpanii, deszcz równikowy (de vent d'espangne en pluie d'equateur)
Utrzymują formę:
-na wydmach Sahary (sur les dunes du Sahara)
-w indiańskich rzekach (sur l'eau sacree d'un fleuve indien)
-przez całą szerokość geograficzną (!)
od wysp Fiji po wyspy Fuji-Yama (des iles Fiji au Fujihama)
Do mojej pielęgnacji z przyjemnością dobrałabym: Reflection do włosów rozjaśnianych lub z pasemkami (Kąpiel Chroma Riche, Maska Chroma Riche, Mleczko Chroma Thermique)
|

05-10-10, 11:01
|
|
|
„Dzięki zestawowi „Voyage” Kerastase mogłabym doskonale zadbać o kondycję moich włosów przebywając kilka dni poza domem.
Zapewniłyby stuprocentowy komfort i świeżość moim włosom będąc na wycieczce, weekendzie u znajomych, czy też w szpitalu...
gdyż właśnie ostatnio tam brakowało mi takiego mini zestawu.
Są również dla mnie jak "apteczka pierwszej pomocy"  ... malutkie, lekkie, funkcjonalne i poręczne buteleczki o małych pojemnościach nie tylko ułatwią podróż,
ale umożliwią mi też wypróbowanie nowych zestawów kosmetyków Kerastase, z którymi wcześniej nie miałam doczynienia.
W wypadku wygranej wybieram Résistance do włosów słabych i łamliwych (Kąpiel Wzmacniająca, Cement Odbudowujący, Cement Termiczny)
|

05-10-10, 11:08
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Voyage
Dzięki zestawowi „Voyage” Kerastase moja fryzura zawsze dostosuje się do tempa mojego życia!
hmm wojaże z zestawem Résistance do włosów słabych i łamliwych
|

05-10-10, 11:30
|
|
Senior Member
|
|
|
|
... być może blond moich włosów nawet po kilku tygodniach od farbowania nadal pozostanie blondem,
... być może moje włosy uspokoją się, przestaną się buntować i puszyć,
... być może nawet w podróży będę mogła zapewnić im profesjonalną pielęgnację,
... być może gdy uda mi się wypróbować te kosmetyków "być może" zmieni się w "na pewno!"
Dałabym się pokroić za zestaw do włosów blond i z pasemkami
|

05-10-10, 12:07
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Dzięki zestawowi „Voyage” Kerastase na dłużej zatrzymam wspomnienia z letnich wyjazdów, a w subtelnym zapachu odkryję nowe możliwości, plany i radości, także w jesiennej pogodzie  . Być może zabiorę ten zestaw w moją kolejną podróż - tym razem już nie wakacyjną, ale to nie znaczy, że gorszą?  . Jesień wcale nie musi być nudna, a zestaw „Voyage” musi się po prostu znaleźć w damskiej walizce, czy torebce!  . Moje niesforne włosy już się wyrywają do wypróbowania nowych kosmetyków  .
(Najbardziej pasowałby mi zestaw 1 - do suchych)
|

05-10-10, 12:42
|
|
Member
|
|
|
|
|
Dzięki zestawowi „Voyage” Kerastase każda podróż będzie przyjemniejsza, moja kosmetyczka wreszcie nie będzie zapchana a ja będe mieć wiecej miejsca w walizce.Dzięki Voyage moje włosy będą mocne, lśniące i odżywione a ja nie będe musiała się martwić,że po podróży moje wlosy będa w fatalnym stanie.Tak więc dzięki Voyage będę spokojna uśmięchnięta i będe delektować się urokami podróży.
|

05-10-10, 13:02
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Dzięki zestawowi „Voyage” Kerastase w każdej chwili i w każdym momencie będę czuła się piękna. Poczucie, że jestem piękna dodaje mi pewności siebie zarówno w życiu zawodowym jak i relacjach damsko-męskich. Nigdy nie wiadomo kiedy flirt przerodzi się w prawdziwą miłość
W wypadku wygranej wybieram Résistance do włosów słabych i łamliwych.
|

05-10-10, 13:34
|
|
|
Dzięki zestawowi "Voyage" Kerastase będę miała okazję czuć się pięknie, pewnie i seksownie, dzięki perfekcyjnie ułożonej i wypielęgnowanej fryzurze.
Moje idealnie odżywione, długie i gęste loki będą mogły zachwycać w każdej części świata, delikatnie unosząc się na wietrze, falując w morskich falach, czy też opadając na zmęczone ramiona podczas górskich wędrówek.
Będą seksowne i ponętne podczas wieczorów pełnych namiętności, niezależnie od tego, gdzie się znajdę (w końcu małe, wydajne opakowania mogą towarzyszyć mi wszędzie)
Dzięki zestawowi "Voyage" Kerastase będę zachwycała mężczyzn, wzbudzała zazdrość kobiet - wszystko za sprawą symbolu kobiecości - pięknym i zdrowym włosom.
Taki afrodyzjak chcę zabierać ze sobą wszędzie, również jako bagaż podręczny do samolotu .
Najbardziej odpowiadałby mi zestaw Nutritive, lub Resistance.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|