ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 26-07-10, 00:22
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Exclamation Konkurs Pevonia Botanica

Zapraszamy do konkursu, w którym można wygrać zestawy minikosmetyków spa Pevonia Botanica - „W sam raz na wyjazd”.

Zadanie polega na rozwinięciu zdania: „Podoba mi się zestaw kosmetyków podróżnych, bo…”, całość wypowiedzi to max. 5 zdań.

Wpisujcie swoje wypowiedzi poniżej. Zapraszamy!

Szczegóły konkursu: http://ibeauty.pl/artykuly,4,86,839,...vonia-botanica
stare 26-07-10, 07:55
Margrat Margrat jest nieaktywny
Junior Member

Podoba mi się zestaw kosmetyków podróżnych, bo...

.....gdy takiego nie posiadam, na wakacje biorę o jedną walizkę (pełną kosmetyków) za dużo. I ciągle słyszę głupie pytanie mojego męża: "co ty tam masz w tych bagażach, kamienie?" Jakie kamienie? Oj, przydałby się niewielki zestaw kosmetyków podróżnych, żeby facet przestał marudzić!
stare 26-07-10, 08:40
mimbla mimbla jest nieaktywny
Junior Member

Kiedy nie jadę samochodem i mój bagaż będę musiała sama nosić, staram się wszystkie rzeczy ograniczyć do minimum. Wtedy szukam mini produktów, małych opakowań, które będą poręczne - zajmą w mojej torbie niewiele miejsca. A to gwarantuje, że w dniu wyjazdu, puste opakowanie będę mogła wyrzucić na miejscu i nie nosić tego z powrotem. Dlatego zestaw podróżny byłby dla mnie dobrym rozwiązaniem
stare 26-07-10, 09:10
megi22241 megi22241 jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 4
Zdjęcia: 31
„Podoba mi się zestaw kosmetyków podróżnych, bo…” Bo zestaw mini kosmetyków Pevonia jest tak mały że mieści mi się w dłoniach,na wycieczkę idealny,w kosmetyczce zajefajnej ,po prostu mini Spa,marzę o nim każdego dnia
stare 26-07-10, 10:13
gosiulka gosiulka jest nieaktywny
Junior Member

Podoba mi się zestaw kosmetyków podróżnych, bo…jest idealny w podróży, szczególnie jeśli wybieramy się do ciepłych krajów, chociaż i w Polsce mamy niesamowite upały. Mgiełka, żel chłodzący są niezastąpione przy wysokiej temperaturze.Zestaw mini produktów zmieści się w każdej damskiej torebce i mamy go zawsze przy sobie.
stare 26-07-10, 10:23
flammette flammette jest nieaktywny
Junior Member

... zestawy podróżne pomagają nam poczuć się zupełnie jak w domu nawet w najdalszym zakątku świata, nie zabierając przy tym zbyt dużo miejsca ( zostawiają je na pamiątki z wakacji ). Każda kobieta ma ulubiony zestaw kosmetyków, które towarzyszą jej każdego dnia, i to one sprawiają, że czujemy się piękne, zadbane, seksowne, a przez to pewne siebie. Tak więc możliwość zabrania swojego "zestawu magika", który działa cuda, w najdalszą podróż, sprawia, że nawet 2000 km od domu wciąż możemy czuć się pewnie i swobodnie, a to przecież najważniejsze
stare 26-07-10, 11:15
envymee envymee jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
Podoba mi się zestaw kosmetyków podróżnych, bo… nigdy jeszcze nie zabrałam ze sobą kosmetyków w ilości "w sam raz" oraz odpowiadających letnim potrzebom. Zawsze czegoś brakuje, czegoś za dużo. Zestaw Botanica jest idealny - mgiełka dająca ukojenie twarzy, żel chłodzacy stopy, ratunek dla ust i nawilżenie dla twarzy. Czegóż chcieć więcej na wakacyjnych wojażach?
stare 26-07-10, 12:21
justka
Guest

Podoba mi się zestaw kosmetyków podróżnych, bo idealnie pasuje do mojej maleńkiej walizki i nie zajmuje dużo miejsca, dzięki czemu będę mogła sobie pozwolić na zapakowanie kilku dodatkowych ciuszków
stare 26-07-10, 12:21
lucy27 lucy27 jest nieaktywny
Senior Member

Podoba mi się ponieważ taki zestaw mini maksymalnie zmniejszy ilość bagażu, który zabieram na wakacje. W walizce zostanie więcej miejsca na... dodatkową parę butów
Wreszcie ktoś wpadł na wspaniały pomysł, przecież i tak w ciągu kilku dni nie zużyję wielkich opakowań mgiełek, szamponów, kremów itp.! Genialne!!!
stare 26-07-10, 12:31
Forward Forward jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 6
Thumbs up kONKURS PEVONIA BOTANICA

... TEN MINI – MAX ZAWIERA WSZYSTKIE NIEZBĘDNE KOSMETYKI, W ODPOWIEDNICH ILOŚCIACH, W PORĘCZNEJ KOSMETYCZCE, KTÓRA ZMIEŚCI SIĘ DO KAŻDEJ TORBY CZY WALIZKI. Wyruszając w podróż, a robię to często, zawsze mam problem ze zbyt dużymi opakowaniami kosmetyków. Trzeba pamiętać, że to nie tylko kwestia ich zbyt dużego ciężaru czy objętości, ale także tego, że warunki w lukach bagażowych, a nawet na samym pokładzie samolotu czy w kabinie samochodu szkodzą nie tylko cerze, ale i kosmetykom. Nie zużyte resztki przywiezione do domu po podgrzewaniu, schładzaniu itd. nadają się jedynie do wyrzucenia. Ten zestaw jest jak zapięta na ostatni guzik, uszyta na miarę kreacja ze starannie dobranymi dodatkami.

Tagi
konkurs, pevonia botanica

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania