ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 10-08-10, 00:12
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Konkurs - Prosystem Home Care Dr Irena Eris

Zapraszamy do kolejnego konkursu - tym razem do wygrania 10 zestawów składających się z dwóch kosmetyków z profesjonalnej linii Dr Irena Eris Prosystem Home Care.
Wystarczy w postach wstawianych poniżej rozwinąć wypowiedź: „Podobają mi się zabiegi oferowane przez Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris, bo…”. Jeśli nie znasz zabiegów marki, zainspiruj się wchodząc na jej stronę. Link znajdziesz w OPISIE SZCZEGÓŁÓW KONKURSU.
Serdecznie zapraszamy!
stare 10-08-10, 07:30
moon400 moon400 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
"Podobają mi się zabiegi oferowane przez Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris, bo…"

nikt nie zrozumie Ciebie lepiej jak druga kobieta. Podobieństwo zmysłów, wrażliwość na piękno, dbałość o szczegóły..W salonach Dr Irena Eris znajdziesz wszystko co ukoi zmęczone ciało i oczyści duszę, pozwoli zrelaksować, odprężyć, zregenerować. Od popołudnia piękna, przez dzień urody do wieczoru panieńskiego tu kobieta jest kimś wyjątkowym.
stare 10-08-10, 07:45
JeszczeBardziej JeszczeBardziej jest nieaktywny
Senior Member

Talking Ciało i duch

Podobają mi się zabiegi oferowane przez Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris, bo…
kompleksowo dbają o stan mojego ciała, zdrowia i ducha. Nikt nie może zarzucić kobiecie, która wybiera się do instytutu pani Ireny, że jest próżna i zajmuje się tylko swoim wyglądem. To duchowe przeżycie. Naturalne składniki używane w kosmetykach z kolei wykluczają, jakoby klientkami były osoby chcące "sztucznie" stać się piękne. Poza tym wizyta tam daje korzyści zdrowotne. Tym więc, kompleksowym podejściem, pani dr Irena Eris wyciągnęła Polki z domów - wiedziała czego im potrzeba.
stare 10-08-10, 09:29
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
... bo Dr Irena Eris od lat pokazuje jak umiejętnie potrafi zadbać o kobiety - jej nazwisko to marka wysokiej klasy. Zabiegi te rozpieszczają kobietę, pozwalają odpocząć, odreagować, zapomnieć choć na chwilę o codzienności. Naturalne składniki sprawiają, że czują się one pięknie bez masowej ingerencji substancji chemicznych.
Kobieta dopieszczona przez przyjazne jej zabiegi to kobieta zmysłowa, pewna siebie i szczęśliwa.
stare 10-08-10, 09:37
Żmijka Żmijka jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Podobają mi się zabiegi oferowane przez Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris, bo jest ich naprawdę wiele i można skonsultować się wcześniej ze specjalistą, by dobrać właściwe i te najlepsze dla siebie. Dla mnie to ważne, gdyż wiele zakładów oferuje różne zabiegi, ale czasami niekoniecznie są one dobre dla mojej problemowej, powoli starzejącej się już skóry. Oprócz zabiegów na skórę, można również skorzystać z usług fryzjerskich, zrobić sobie manicure i pedicure czy nawet makijaż, a nasz mężczyzna nie musi teraz czekać marudząc "co tak długo?" - wyślijmy go po prostu na M-Sesję . Ważnym atutem Dr Ireny Eris jest stosowanie preparatów, które zawierają naturalne substancje aktywne. Oddajmy się w ręce profesjonalistów i bądźmy jeszcze bardziej piękne!
stare 10-08-10, 14:30
germinal germinal jest nieaktywny
Junior Member

Podobają mi się zabiegi oferowane przez Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris, bo… jeśli chcę poprawić coś w swoim wyglądzie - wiem że tam na pewno to zrobię, a efekt końcowy będzie naprawdę zadowalający. Zawsze mam pewność, że oddaję się w ręce prawdziwych profesjonalistów, a do zabiegów używane są wyłącznie sprawdzone i najwyższej jakości kosmetyki. Mogę tam zabrać swojego partnera, który nie dość że nie będzie narzekał, że wizyta w Instytucie zabiera mi zbyt wiele czasu, to jeszcze wyjdzie stamtąd zrelaksowany i z uśmiechem na twarzy. A to, że Instytut znajduje się raptem kilka przecznic ode mnie, to tylko dodatkowy argument przemawiający za tym by z niego korzystać jak najczęściej
stare 10-08-10, 14:35
Izabelcia_30 Izabelcia_30 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Smile "Podobają mi się zabiegi oferowane przez Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris, bo…"

unoszę się lekko,zwiewnie niczym nowo narodzona nimfa nad śnieżnobiałymi nenufarami.Ofiarowano mi nowe życie w odmłodzonej postaci.Stąpam cicho,prawie bezszelestnie,pośród chmur,tak jak anioł,wokół którego roztacza się niesamowity blask jasności.W euforii uniesienia czuję napływającą pozytywną energię,pochodzącą z najgłębszych pokładów energii-jest ona zgodna z filozofią Arystypa.To mój wielki dzień odrodzenia-chwilo trwaj!!!
stare 10-08-10, 15:34
Adusiek
Guest

konkurs

Podobają mi się zabiegi oferowane przez Kosmetyczne Instytuty Dr Ireny Eris bo tylko
ona do swych usług mnie przekona.Jest to kobieta z wykształceniem do pozazdroszczenia
a jej wysokojakościowe produkty cały świat docenia.Farmaceuta z powołania a z jej
kosmetyków elegancja i kobiecość się wyłania .,,Nagroda Kisiela '' i ,,Perły Biznesu''
tak kobieta doprowadza inne firmy do stresu.Jej nikt nie dorówna bo ona jest jedyna
chętnie zostanę jej synową jeśli posiada syna .
stare 10-08-10, 18:43
Annabelle Annabelle jest nieaktywny
Member

Smile Konkurs

Podobają mi się zabiegi oferowane przez Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris, bo
wypędzą z mego ciała nawet najdrobniejsze "zło"
Zabiegi pielęgnacyjne dekoltu, szyi i twarzy
każda z moich przyjaciółek rozważy
A jeśli chodzi o ofertę zabiegów na ciało,
to sama z nich jutro skorzystam śmiało!
stare 10-08-10, 18:53
jolaxa jolaxa jest nieaktywny
Junior Member

Podobają mi się zabiegi oferowane przez Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris, bo wiem, że podczas ich trwania jestem traktowana z troską i odpowiednią opieką . Przynoszą one ulgę zarówno mojemu ciału jak i duszy. Nigdzie nie potrafię się tak zrelaksować i jednocześnie w miłym otoczeniu profesjonalnie zadbać o swe ciało jak w Instytucie Dr Ireny Eris . Gdyby tego było mało mam pełne zaufanie do naturalnych kosmetyków, które są oferowane przez Dr Irene Eris. Czego, więc chcieć więcej?
Zamknięty Temat

Tagi
dr irena eris, konkurs, kosmetyki do wygrania

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania