ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 08-11-09, 22:00
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Post KONKURS "Przyciągnij sukcesy z pasją" - ZAKOŃCZONY!

Do wygrania mamy 5 egzemplarzy poradnika "Przyciągnij sukcesy z pasją" autorstwa Agnieszki Przybysz. Ciekawa lektura zwłaszcza dla tych wszystkich, którzy chcą łączyć swoje zainteresowania i pasje z karierą i odnosić sukcesy.

Wystarczy, że napiszesz nam krótki tekst o tym, co dla ciebie znaczy "kariera z pasją", a możesz zdobyć jedną z pięciu nagród!

Zapraszamy do pisania z pasją!

Konkurs trwa od 9 do 20.11.2009 r. (włącznie).

stare 09-11-09, 19:05
Magic18girl Magic18girl jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 9
Kariera z Pasją

Kariera z pasją jest dla mnie połączeniem czegoś co bardzo lubie robić z pracą. W moim przypadkiem jest to fryzjerstwo. Od bardzo dawna interesuje się modą fryzur jak i stylizacją,dlatego wiem że to bym chciała robić w życiu, i zamierzam rozwijać swoje zainteresowanie aby później mogło rozkwitać w pracy
stare 09-11-09, 21:17
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Kariera z pasją to robienie czegoś, co się kocha, to praca, która daje satysfakcje i radość tworzenia. Kiedy chęć do działania jest tak wielka, że nie pozwala rano za długo spać, a wieczorem każe szybko zasypiać, aby kolejny dzień szybciej nadszedł. Dla mnie to także radość z niesienia pomocy innym, dzielenie się tym, co udało mi się osiągnąć. To także ciągła nauka i zdobywanie wiedzy, by być lepszym, dla samego siebie. Przede wszystkim to wiara w siebie, w swoje możliwości !

stare 10-11-09, 16:21
tymianka
Guest

Kariera z pasją

Kariera z pasją to ''coś'' co jest mocno związane z czymś co lubimy robić, co sprawia nam przyjemność. Pasję ma w sobie każdy człowiek, może ona dotyczyć wszystkiego. Czym by była osoba, która nie ma żadnych zainteresowań, hobby? Zawód, kariera powinna się wiązać z naszymi zamiłowaniami.
stare 10-11-09, 17:15
Liliana Liliana jest nieaktywny
Banned

Zdjęcia: 9
Dla mnie "Kariera z pasją" oznacza poświęcenie swojej pasji ale i zarabianie w ten sposób na życie . Myślę, że jeśli każdy z nas podejmie decyzję o takiej karierze z pasją to może wiele osiągnąć poprzez spełnienie swoich marzeń i co ważne zawsze też będziemy czuć się spełnieni robiąc to, co tak naprawdę kochamy.
"Kariera z pasją" wymaga też sporo wysiłku, gdyż trzeba znaleźć takie zainteresowanie, które da mi taką korzyść, że będę gotowa aby ten wysiłek podjąć z ochotą a nie na siłę .
Bardzo chciałabym przez całe życie robić coś co bardzo kocham i aby każdego dnia móc czerpać z mojej pracy przyjemność - tylko wtedy byłabym naprawdę spełniona... , niestety narazie brak mi odwagi i pomysłów
stare 10-11-09, 21:03
grruszka grruszka jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 28
sukces z pasją

Dla mnie sukces połączony z pasją to rzadko spotykane szczęście. W końcu jest wielu ludzi, którzy robią coś codziennie, ale nie czerpią z tego żadnej satysfakcji. Może boją się wyzwań, może boją się życia. Wiem jedno. W moim przypadku sukces z pasją to mój (mam nadzieję) przyszły zawód, czyli fotografia. To chyba wszystko! : )
stare 12-11-09, 12:16
bethan bethan jest nieaktywny
Junior Member

Zaczynasz dzień i wiesz już, co zrobisz. Uśmiechasz się. Pijesz kawę, spokojnie, bo nic cię nie stresuje. Planujesz co dokładnie dzisiaj zrobić, z kim się spotkasz, co załatwisz. Potem spokojnie bierzesz się za realizację planu dnia. Znowu dzieje się tyle nowych rzeczy, kolejne wyzwania. Lubisz to, wpadasz na nowe pomysły i to cię ekscytuje, nie czujesz rutyny, zmęczenia. Wybiegasz myślami do przodu i widzisz siebie w przyszłości spełnioną, zadowoloną. Szczęśliwą.
A wieczorem, ze spokojem kładziesz głowę na ramieniu męża.
stare 13-11-09, 16:55
justyna1 justyna1 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 5
dla mnie kariera z pasją to robienie na codzień tego co się lubi, tego co nas pociąga, interesuje i intryguje oraz przynosi korzyści materialne.Kariera z pasją kojarzy mi się ze wstawaniem rano z uśmiechem na twarzy, z chętnym udawaniem się do pracy i poświęcaniem się ale bez negatywnego odczucia.Szkoda ,że tak mało osób robi karierę z pasją, bo chyba mało jest zawodów dających satysfkację psychiczną i materialną zarazem a z tym mi się to najbardziej kojarzy.
stare 13-11-09, 19:46
iwonciaaa iwonciaaa jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 13
Uważam że możemy go osiągnąć dzięki pracy którą lubimy, w której się realizujemy i dobrze czujemy.
stare 13-11-09, 21:22
polec polec jest nieaktywny
Member

Thumbs up

Hasło „kariera z pasją” to nie tylko slogan, ale podejście do pracy nie tylko z pełnym zaangażowaniem, profesjonalizmem, ale i czerpanie radości z przeskakiwania kolejnych szczebelków w swojej firmie.Według mnie to rodzaj satysfakcji wewnętrznej, że to co robię budzi mój uśmiech na twarzy i wprawia mnie w dobry nastrój, że czerpię z tego nieograniczoną radość i nie mam szans się wypalić, to jest istota kariery z pasją. W takiej sytuacji doceniam możliwości rozwoju, trafione zawodowe decyzję i mam motywację połączoną z ogromnymi pokładami chęci do nauki. Bo to dalszy rozwój jest podstawą pasji, w dziedzinie w której mogę się rozwijać. Poszerzam horyzonty z dziedziny w której zdobywam najwyższe szlify i banalnie mówiąc, się realizuję zawodowo. Nie jest możliwym, robić karierę bez pasji, bo przecież nawet ukochane ciastka,jedzone z przymusu, nigdy nie smakują i chcemy je połknąć jak najprędzej !!!
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania