ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 23-01-11, 23:30
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Smile Konkurs - Rexona Crystal

Zapraszamy do konkursu, w którym można wygrać zestawy antyperspitantów Rexona Crystal. Wystarczy dokończyć wypowiedź:
„Odważam się na czerń, bo…”

Max. 5 zdań.

Inspiracji szukaj na: http://ibeauty.pl/artykuly,3,49,1317...tawic-na-czern

A szczegółów konkursu na: http://ibeauty.pl/artykuly,3,48,1316...rexona-crystal

Zapraszamy!
stare 24-01-11, 00:10
hallina hallina jest nieaktywny
Senior Member

Konkurs Rexona

Odważam się na czerń,bo zakochałam się w małej czrnej od momentu,kiedy zobaczyłam w niej Audry Hepburn.Od tego momentu wiedziałam ,że jest to obowiązkowy element mojej garderoby.Są rzeczy kultowe,ponadczasowe i mała czarna ne pewno do nich należy-zaopatrzona dodatkowo w odpowiedni antyperspirant Rexona Crystal czuję się nie tylko pięknie,ale i pewnie,bo wiem,że biała plamy to już melodia przeszłości-na szczęście!Mogę sobie tylko zaśpiewac "Ale to już było..." i cieszyc się idealną,głęboką czernia.
stare 24-01-11, 10:38
tymka1989 tymka1989 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 8
Smile

Odważam się na czerń, bo jest zawsze na czasie i do wszystkiego pasuje! I jakby pomyśleć to zawsze mam na sobie coś czarnego... choćby jakąś małą ozdobę na bluzce
stare 24-01-11, 10:44
ulcia21 ulcia21 jest nieaktywny
Junior Member

Odwazam sie na czern.....poniewaz do wszystkego pasuje,mam pare kilo za duzo i czerniom 'troszke' to zatuszuje.A poza tym czern jest elegancka Dobrze sie czuje w czarnych ciuszkach
stare 24-01-11, 10:49
brokulek brokulek jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 18
Smile

Odważam się na czerń, bo idealnie podkreśla moja sylwetkę, wyszczupla a przylegająca do ciała mała czarna sprawia ze czuje się elegancka i piękna. Jako kobieta żyjąca w dużym tempie cenie sobie poczucie komfortu i świeżości. Mój dezodorant musi zapewniać mi poczucie komfortu i zwierzęcości. Oznacza to że nie pozostawia plam i mogę go użyć po porannym fitnessie i swobodnie wciągnąć na siebie dopasowaną czarna kreację.
stare 24-01-11, 11:17
euphoria euphoria jest nieaktywny
Junior Member

Odważam się na czerń, bo… dzięki niej zachowuje równowagę. Pomiędzy kolorowym wnętrzem (własnej duszy), a zewnętrzną, stonowaną elegancją, której uniwersalność przegoniła już o lata świetlne wszystkie trendy. Czerń jest wieczna zupełnie jak Einstein i Internet. Lubię być mała czarna, nawet w chwili, gdy jestem duża blond. Nie będe tu ukrywać swoich preferencji - od razu kawa na stół! W dodatku wiem, że nastrój mi nie wyblaknie, bo żadna plama się nie zdarzy!

Ostatnio edytowane przez euphoria ; 24-01-11 o 11:17 Powód: :)
stare 24-01-11, 11:30
Youztyna Youztyna jest nieaktywny
Junior Member

Odważam się na czerń, bo jest ponadczasowa- zawsze była, jest i będzie najbardziej elegancka, uniwersalna- pasuje każdej kobiecie i na każdą okazję- no może z wyjątkiem sukni ślubnej , chociaż i takie powstały... W czerni czuję się pięknie i swobodnie, po prostu czuję się sobą!
stare 24-01-11, 12:20
Anulka00089 Anulka00089 jest nieaktywny
Junior Member

Konkurs - wygraj antyperspiranty rexona crystal

Odważyłam się postawic na czerń gdyż odkąd stosuję Rexonę zakopałam wojenny topór z białymi plamami pod pachami. Pokochałam ten antyperspirant dlatego że wreszcie mogę nosic moją "małą czarną" na bankietach nie bojąc się nieprzyjemnego zapachu i widoku. Moją tajną bronią jest Rexona!
stare 24-01-11, 12:24
malgosia74 malgosia74 jest nieaktywny
Member

Smile Konkurs Rexona Crytal

Odważam się na czerń , bo używam dobrej marki antyperspirantów, dzięki którym czuję się świeżo i komfortowo. Lubię "małe czarne" w różnym fasonie, są ponadczasowe i zawsze trendy, pod warunkiem, że są naprawdę czarne Z Rexoną czerń pozostaje czernią, bez białych kompromitujących plam. Każda impreza jest ta wyjątkową, bo nie tracę czasu na myślenie czy coś nie pójdzie zgodnie z planem, czy się nie spocę i czy nie świecę białą plamą tańcząc i bawiąc sie wesoło. Z Rexoną Crystal czerń jest moją wizytówką elegancji, świeżości i bycia sobą )
stare 24-01-11, 12:56
nika nika jest nieaktywny
Banned

Odważam się na czerń bo wyszczupla,ubrania w tym kolorze są eleganckie i dodają mi wdzięku.W czerni czuję się jak królowa wybiegów.
Zamknięty Temat

Tagi
konkurs, rexona crystal

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania