19-04-11, 09:39
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Konkurs - testy makijażu Bell!
Witajcie,
Zapraszamy do konkursu Bell, w którym możecie wygrać i przetestować 1 z 50 zestawów Bell - w każdym 2 tusze i 2 podkłady!
Testerki będą zobowiązane do wypełnienia ankiety nt. testowanych kosmetyków i wysłania jej do nas mailem.
Zadanie konkursowe polega na rozwinięciu zdania: „Kosmetyki Bell to dla mnie…” (max. do 5 zdań).
Szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,1,32,1601...i-mascary-bell
Serdecznie zapraszamy!
|

19-04-11, 10:02
|
|
Member
|
|
|
|
|
„Kosmetyki Bell to dla mnie…” nowość! Nigdy nie miałam okazji ich stosować, i chętnie bym się przekonała, czy faktycznie Bell wydobędzie i dodatkowo podkreśli moją urodę i piękno.
|

19-04-11, 10:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Kosmetyki Bell to dla mnie wspomnienie dziecinstwa-moja mama uzywala ich pomadek  Minelo kilkanascie lat,a ja stalam sie wierna fanka blyszczyka Fashion Colour,zuzylam juz kilka buteleczek  Kosmetyki tej firmy moga tez byc dla mnie przyjemnym zaskoczeniem-nigdy nie uzywalam ich tuszu ani podkladu,moze tez na stale zagoscilyby w mojej kosmetyczce?Chcialabym moc to sprawdzic
|

19-04-11, 10:35
|
|
Member
|
|
|
|
|
Kosmetyki Bell to dla mnie najlepsze kosmetyki w najatrakcyjniejszej cenie.Pierwszym kosmetykiem jakim dostałam był właśnie tusz i podkład firmy Bell i to one tak naprawdę sprawiły,że pokochałam tą firmę i do dziś pozostaje jej wierna.Te kosmetyki są naprawdę dobre jakościowo,wydajne i każda znajdzie coś dla siebie.Ja znalazłam i dzięki nim czuję się piękniejsza a nawet seksowniejsza,poza tym warto wspierać to co dobre i kobiece a firma Bell to esensja kobiecości.
|

19-04-11, 10:39
|
|
Junior Member
|
|
|
|
"Kosmetyki Bell to dla mnie..."
"Nieodkryte dotąd miejsce na Ziemi...". Nie używałam do tej pory tych kosmetyków , tak więc nie mogę opisać dokładnie,czym dla mnie są. Jednak gdzieś głęboko w sercu czuję, że moje rzęsy pokochałyby te maskary a skóra zakochałaby się w tych podkładach.
A przecież "tylko miłość potrafi zatrzymać czas", więc moja skóra i rzęsy byłyby zawsze znakomite i piękne!!
|

19-04-11, 10:40
|
|
Member
|
|
|
|
Kosmetyki Bell to dla mnie kosmetyki o światowym standardzie za bardzo przystępną cenę! Ciągle jestem na etapie poszukiwania idealnych kosmetyków dla mojej cery i na każdą porę roku, dlatego cenie sobie różnorodność produktów i szeroką gamę dostępnych kolorów. Podczas zakupów lubię, oprócz kosmetyków do twarzy, kupić też lakier do paznokci, a Bell ma w ofercie to wszystko. Bell zapewnia mi codziennie inny wizerunek bez wielkiego obciążenia mojego portfela
Używałam błyszczyka Milky Shake, różu do policzków oraz cieni mineral show.
|

19-04-11, 10:51
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Kosmetyki Bell to dla mnie....
Kosmetyki Bell to dla mnie źródło niewyczerpanych pomysłów na makijaż każdą porą roku.
Wiosną i latem rozpieszczają mnie orzeźwiającymi pastelami, tryskają energią kolorów, ale i subtelnością wiosennego poranku.
Jesienią i zimą przenikają mnie barwami chłodnego srebra i ciepłego złota.
W ciągu dnia otulają moją twarz niczym pajęczyna - delikatnymi i dziewczęcymi odcieniami, by wyglądać i czuć się świeżo cały dzień.
Gdy chcę olśniewać, oplotą mnie wieczorową porą w mieniące się niczym milion gwiazd granaty i mroczne czernie...
Używałam:
- cieni Satin Mat
- eyeliner Perfect Dip
- błyszczyki Glam & Sexy
- podkład Skin Matt
|

19-04-11, 10:53
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Kosmetyki Bell to dla mnie wspomnienie młodości. Mój pierwszy kosmetyk był właśnie tej marki i nigdy nie zapomnę zazdrosnych spojrzeń moich koleżanek, gdy pokazałam im intensywnie fioletowe cienie z serii Duo Look, które otrzymałam w prezencie urodzinowym od mojej siostry. Od tego czasu minęło już sporo lat, a ja z łezką w oku przeglądam półki z asortymentem Bell i cieszę się, że firma ta ciągle istnieje, rozwija się i wprowadza coraz to nowsze, innowacyjne produkty. Uważam, że to jedna z niewielu dobrych, sprawdzonych, polskich marek, która łączy pokolenia.
Używałam:
- Fashion&Mat - matowe cienie do powiek
- Professional Eyeliner Pencil - automatyczna kredka do oczu
- Fashion Colour - lakiery do paznokci
- Precision - konturówka do ust
|

19-04-11, 11:03
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
„Kosmetyki Bell to dla mnie…”
ląd POZNANY, acz (wciąż) NIEZDOBYTY. Styczność z tymi kosmetykami, po raz pierwszy miałam na początku lat 90., kiedy to jeszcze na półkach królowały tusze maczane w wodzie (to one były podstawą do stworzenia mojego pierwszego, samodzielnego makijażu! Efekt: wielkie, czarne podkowy pod oczami), najmodniejsze czerwone szminki oraz perfumy na bazie, wyłącznie spirytusu. Pamiętam, że te kosmetyki, napłynęły jak orzeźwiająca fala nowości i wprowadziły nową, dobrą polską jakość na półki, gdzie wciąż bezsprzecznie rządziły gustami, zachodnie marki. To były takie pomarańcze spod lady, pośród szarzyzny, całego tego czasu.
Używałam szminek, jednak niestety ich nazwy, uciekły z pamięci.
|

19-04-11, 11:07
|
|
Junior Member
|
|
|
|
„Kosmetyki Bell to dla mnie…”
- tanie ale bardzo dobre kosmetyki dla każdego,
- ich kolory i rodzaje każdemu się dopasują,
- nie uczulają i nie pachną zbyt intensywnie,
- super szata graficzna i pomysł na reklamę,
- Bell to marka dla mnie od wieków na podium !!
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|