ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 01-06-11, 09:00
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Konkurs - testy serum Pantene Pro-V

Zapraszamy do testów, w których mamy dla Was aż 100 boxów z Intensywnym Serum Pantene Pro-V Zdrowy Kolor 3-Minutowa Metamorfoza, które ekspresowo przywraca włosom zdrowie sprzed koloryzacji. Dzięki unikalnej formule, serum imituje zniszczoną podczas koloryzacji naturalną lipidową powłokę ochronną włosa, tzw. warstwę F.

Zadanie konkursowe polega na rozwinięciu zdania: „Na ten sezon wybieram kolor włosów w odcieniu…” (max. 5 zdań).

Wybrane testerki razem z serum otrzymają od nas do wypełnienia ankietę do oceny produktu.

Szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,2,37,1707...-pantene-pro-v

Serdecznie zapraszamy!

Testerki mogą się zgłaszać do 15 czerwca.
stare 01-06-11, 09:34
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Na ten sezon wybieram kolor włosów w odcieniu "miodowy karmel".
Ponieważ mam urodę w typowym "zimowym" kolorycie, zwykle jestem nieustannie wierna bardzo ciemnemu brązowi. Pomyślałam jednak, że na lato warto wypróbować czegoś nowego, jaśniejszego i może bardziej zwariowanego
stare 01-06-11, 10:02
LadyGlen LadyGlen jest teraz aktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Na ten sezon wybieram kolor wlosow w odcieniu...ciekawym
Chociaz raczej powinnam byla napisac 'problematycznym'- moje czarne jak wegiel wlosy czesciowo utlenilam i nalozylam toner w pieknym odcieniu fioletu. Niestety to rozjasnianie nie wplynelo dobrze na kondycje wloskow-po dekoloryzacji wypadaly garsciami a obecnie przy myciu czuje,jakby byly zrobione z rociagliwej gumy. Ciagle jednak uwazam,ze moje obecne kolory na glowie wygladaja szalowo i mysle nad wieksza iloscia fioletu,jednak boje sie ze zupelnie mi powypadaja i bede miala gdzieniegdzie czarne pukle a gdzie indziej lyse placki ratunkiem dla mojego pieknego,acz zagrozonego koloru<i przy okazji ratunkiem dla calych wlsoow> byloby serum pantene pro-v zdrowy kolor,czuje ze moje wlosy po takiej kuracji moglyby wrococ do dawnej swietnosci
stare 01-06-11, 10:24
perpetua17 perpetua17 jest nieaktywny
Junior Member

ciemny brąz gdyż moja karnacja jest bardzo ciemna.Oczy mam koloru brązowego a moje brwi są bardzo gęste i ciemne.nie dawno miałam małą metamorfozę i byłam blondynką i wyglądałam strasznie.Przez te rozjaśnianie włosów strasznie je zniszczyłam.Che być znowu brunetką.
stare 01-06-11, 10:29
diabolique diabolique jest nieaktywny
Senior Member

Rydym blond Od jakiegoś czasu "schodzę" z koloru czerwonego niczym cegła, i choć doświadczenie to miało swoje plusy (mam tu na myśli tysiące kolorów po drodze - eksperyment na eksperymencie), to już nie mogę się doczekać, gdy znów będę jasnowłosą, niebieskooką laską z piegami na nosie . Póki co, mój miedziano rudy odcień, podczas tygodniowego pobytu na Majorce, rozjaśnił się, a w fryzurę wkradły się już pierwsze blond refleksy. To dobry prognostyk - może z końcem lata znów będę blondynką (choć znając życie wówczas zamarzy mi się inny kolor) .

* Używałam ostatnio maskę i odżywkę z serii Aqua Light. Poza tym zdarzyło mi się kupić szampon czy odżywkę z Pantene - na bank z serii zwiększającej objętość oraz z utrwalającej kolor Pewnie coś tam po drodze by się jeszcze znalazło...
stare 01-06-11, 10:41
paula8602 paula8602 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
Na ten sezon wybieram kolor włosów w odcieniu modnym a jednocześnie naturalnym. Lubię czuć sie swojo w nowym kolorze włosów. Kolorek ma być w harmonii z moją cerą, makijażem, sposobem życia. Dlatego podczas koloryzacji wybiorę kolor głębokiej mlecznej czekolady gdyż mam cerę oliwkową.
Trzymajcie kciuki- nowa ja już za tydzień

Używam szamponów i odżywek Pantene Aqua Light- włosy są po nich takie leciutkie
stare 01-06-11, 11:10
madziula2701 madziula2701 jest nieaktywny
Member

Na ten sezon wybieram złoty blond! Uwielbiam naturalne kolory włosów, a farbować muszę z racji pojawiającej się siwizny.. Na szczęście na rynku istnieje wiele takich odcieni i łatwo dobrać coś dla siebie.. Długo nosiłam kolor czarny, ale już w ostatnie wakacje przekonałam się, że blond podczas upałów jest wygodniejszy. Dlaczego? Bo nie przyciąga promieni słonecznych, tak jak czarny i dzięki temu, mózg mi się nie gotuje

Używałam szampony i odżywki Pantene z innych serii..
stare 01-06-11, 11:12
czuszka czuszka jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 4
Na ten sezon wybieram kolor włosów w odcieniu czystego słońca, gdzie promyki bawiąc się moimi kosmykami powodują feerię kolorów i blasków. Zdrowe końcówki, zadbane i połyskujące włosy w kolorze ciepłego złota przywołują na myśl same pozytywne emocje, wspomnienia i cudownie współgrają z opaloną skórą. Wybieram kolor naturalny, nie jakiś plastikowy "siwy", kolor gdzie różne odcienie blond, jak i jasnego brązu współgrają ze sobą tworząc świetny team na mojej głowie. Tylko w tym kolorze wyglądam młodzieńczo, lekko, delikatnie a zarazem łagodnie i ciepło, a przecież w tym sezonie chodzi właśnie o dobrą zabawę i świetne samopoczucie!
stare 01-06-11, 11:17
izuchna izuchna jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Na ten sezon wybieram kolor włosów w odcieniu czekoladowy brąz.Ponieważ jestem naturalną brunetką , uważam że taki kolor włosów najbardziej pasuje do mnie i mojej karnacji.Przez dwa lata byłam blądynką i chce aby moje włosy znowu były zdrowe i błyszczące.

Używałam maske nawilżającą Pantene Pro-V Restoratives
stare 01-06-11, 11:26
megi22241 megi22241 jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 4
Zdjęcia: 31
Na ten sezon wybieram kolor włosów w odcieniu kasztanowy brąz,na lato zawsze wybieram kolory w odcieniach ciepłych.A ze względu że mój poprzedni kolor to czerń,i sama je rozjaśniłam i nałożyłam farbę są trochę osłabione,starałam się przy dekoloryzacji żeby rozjaśnić je tylko do poziomu wystarczającego jednak odrost odbarwił się całkowicie i ich kondycja jest znacznie gorsza.Przydała by się im odbudowa z magicznym serum od Pantene.
Używałam z tej firmy szamponów i odżywek do włosów farbowanych.
Zamknięty Temat

Tagi
konkurs, pantene pro-v, serum

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania