ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 08-12-11, 12:21
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Konkurs świąteczny Mary Kay!

Zapraszamy do konkursu, w którym możecie wygrać 10 luksusowych zestawów kosmetyków Mary Kay. Uwaga! Każda laureatka otrzyma zestaw, który sama sobie wybierze!

Nagrodą w konkursie jest bowiem jeden dowolny, zaprezentowany w Poradniku Prezentowym Mary Kay zestaw kosmetyków. Spraw sobie radość na święta!

Zadanie konkursowe:
Odpowiedz na pytanie, który z zestawów prezentowych zaprezentowanych w PORADNIKU PREZENTOWYM MARY KAY>>> chciałabyś wygrać i dlaczego?

Wypowiedź może mieć max. 5 zdań.

Konkurs trwa do 19 grudnia.

Szczegóły konkursu na: http://ibeauty.pl/artykuly,3,48,2424...eczny-mary-kay

Zapraszamy!
stare 08-12-11, 12:55
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Może to trochę dziwne, ale chciałabym wygrać zestaw -idealny prezent dla Niego - MK Men. Podarowałabym ten zestaw Dziadziowi albo Ojcu, albo i jednemu i drugiemu (bo bym rozdzieliła sprawiedliwie ). A i jeden i drugi "przerobił" już chyba każdy dostępny w sklepach zestaw kosmetyków, teraz więc byłaby szansa na coś innego i niespotykanego. Oni otrzymaliby kosmetyki, a mój i Mamy portfel też byłby zadowolony Czyli taki zestaw sprawiłby radość aż 4 osobom - ekonomicznie

stare 08-12-11, 12:59
Izabelcia_30 Izabelcia_30 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Przyznam,że to był bardzo ciężki wybór,bo tyle pięknych i niesamowicie kuszących zestawów prezentuje tegoroczny Poradnik Prezentowy Mary Kay.Jednak największą niespodziankę na te szczególne święta sprawiłby mi portal iBeauty zestawem Mini Kompaktu Mary Kay.Po prostu zakochałam się w tym małym Skarbie,który w tak pięknej i minimalistycznej formie odmieniłby każdy nawet pochmurny dzień i oczywiście mnie samą.To byłaby totalna odmiana dotychczasowego mojego postrzegania makijażu i niesamowicie wielka radość w Te świętaDlatego bardzo marzy mi się to maleństwo pod choinkę
stare 08-12-11, 13:26
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Chciałabym wygrać zestaw TimeWise (kompleks na noc i krem nawilżający) - wygrać dla Mamy. To nie był dla Nas łatwy rok, pogmatwało się w naszych relacjach bardzo. Dopiero moja wyprowadzka uświadomiła jej, ze świadomie podejmuję decyzje w swoim zyciu i dobrze żyję, mnie natomiast pokazała, jak bardzo warto pielęgnować relacje z rodzicami, z mamą zwłaszcza. Zasłużyła na tą niespodziankę bardziej niż ktokolwiek inny - dziękuję za pakunki pełne domowego jedzenia, i przede wszystkim za "jestem dumna jak teraz żyjesz córeczko"!
stare 08-12-11, 13:26
marttoolla marttoolla jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 4
Zestaw pędzelków to wprost idealny prezent dla mnie.
Byłabym wdzięczą z całego serca i duszy Ibeautykołajowi za taki prezent!
Mogłabym rozwinąć moje wizażowe skrzydła, doskonaląc się w makijażu z Mary Kay
Oczywiście pochwaliłabym się moimi makijażowymi rewolucjami z Wami Kochani:*
stare 08-12-11, 13:27
syllunia_87 syllunia_87 jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
Satin Body

Zimą, w mroźne śnieżne wieczory najważniejszy jest ciepły kąt w zaciszu domowym, kocyk, zapach pierników unoszący się w mieszkaniu, niezastąpiony niczym spokojny, radosny klimat i przede wszystkim dobry humor. Na początku muszę oczyścić się z negatywnych emocji i opowiedzieć swojemu ukochanemu, w czym leży problem, poszukać słów pocieszenia i jego optymistycznego uśmiechu, a następnie przytulić się do niego i wtulić głowę w jego mięciutki sweter... A przecież nie chcę, aby moja skóra
była szorstka i nie przyjemna w dotyku, w kontakcie z tak mięciutkim sweterkiem, dlatego pod choinkę wybrałam dla siebie zestaw balsamów do pielęgnacji ciała Satin Body od Mary Kay, które cudownie nawilżą moje ciało, gdy zwłaszcza zimą potrzebuje intensywnej, głębokiej pielęgnacji. Moja skóra stanie się jedwabiście gładka i elastyczna, promienna, emanująca blaskiem niczym gwiazda betlejemska, a świeży zapach ukoi moje nerwy i stres po całym męczącym, chłodnym dniu
stare 08-12-11, 13:40
coco_chanel_88 coco_chanel_88 jest nieaktywny
Member

Konkurs świąteczny Mary Kay

Wybieram zestaw 'Idealny prezent dla trendsetterek'

Chciałabym go dostać, gdyż zamierzam poczynić pierwsze kroki jako przyszła wizażystka, a jako taka potrzebuję wielu 'narzędzi' makijażowych do testów, do tworzonego przeze mnie portfolio i- po prostu- do stworzenia swojej bazy, skoro chcę być profesjonalna.

Zestaw ten daje mi możliwość stworzenia pewnego makijażowego 'universum'.

I...poza tym wszystkim...jest boski!
stare 08-12-11, 14:27
claudiaa claudiaa jest nieaktywny
Junior Member

Konkurs świąteczny Mary Kay!

Który z zestawów prezentowych zaprezentowanych w PORADNIKU PREZENTOWYM MARY KAY, chciałabyś wygrać i dlaczego?

Chciałabym wygrać zestaw do pielęgnacji dłoni Satin Hands - Pomegranate. Nie ma nic piękniejszego niż śnieżny puchowy kocyk na zewnątrz, ale to właśnie zimą, nasze dłonie są szczególnie narażone na chłód, czy wiatr, co sprawia, że mogą się przesuszać i są bardziej podatne na uszkodzenia. Zestaw do pielęgnacji dłoni Mary Kay z pewnością nie pozwoli by zima odebrała całą ich urodę. Kosmetyki z zestawu Satin Hands z pewnością głęboko je nawilżą, a jednocześnie otulą delikatnym, ochronnym płaszczykiem.

Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg ibeauty.jpg (61.1 KB, 339 wyświetleń)
stare 08-12-11, 14:55
malamanda malamanda jest nieaktywny
Junior Member

"Idealny prezent dla mamy - regenerująco-odbudowujący kompleks i krem nawilżający"

Chciałabym podarować zestaw "idealny prezent dla mamy" mojej mamie, która już
niedługo pierwszy raz zostanie babcią. Mama już teraz choć Staś jest
jeszcze w brzuchu rozpieszcza go - przy każdej wizycie dba o dokarmianie,
przytulanie Zawsze też przypomina mi, że kosmetyki, których teraz
używam powinny być szczególnie dobierane - delikatne, naturalne,
bezpieczne dla nas.
Chciałabym odwdzięczyć się jej za wielką troskę Dzięki tym
kosmetykom mama zadba również o siebie - piękna babcia to szczęśliwa
babcia!
stare 08-12-11, 15:10
metaxa83 metaxa83 jest nieaktywny
Banned

Wygraj dowolny zestaw świąteczny mary kay!

zestaw mini kompakt do makijażu Mary Kay...
aby móc wyczarować na swoich powiekach moc zimowych krajobrazów oddychających świąteczną atmosferą.. dodając uroku i magii wigilijnej nocy....
ożywić policzki ciepłem różu, który z radością zatańczyłby w rytmie kolęd wirując z naturalnością mroźnego rumieńca...
Zamknięty Temat

Tagi
konkurs świąteczny, mary kay

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania