ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 16-09-11, 08:14
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Konkurs - wygraj audiobooka

Zapraszamy do konkursu, w którym mamy do wygrania 3 wspaniałe audiobooki (w wykonaniu znanej aktorki, Anny Guzik): „101 rzeczy lepszych od diety”. Bestseller Mimi Spencer (wydany w Polsce przez Wydawnictwo Rodzinne) z poradami, jak schudnąć bez wysiłku!

Zadanie konkursowe polega na wymyśleniu rzeczy, która jest… lepsza od diety!
Opiszcie ją w formie wypowiedzi składającej się maksymalnie z 5 zdań!

Konkurs trwa do 16 do 30 września.

Szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,8,89,2056...szych-od-diety

Zapraszamy!
stare 16-09-11, 10:18
aniatry aniatry jest nieaktywny
Member

Lepsze od diety jest...zdrowe odżywianie tzn.jakosć potraw.
Jedząc soczyste, zdrowe warzywa, będziemy wyglądać tak samo kwitnąco jak one
Jesteś tym co jesz!!!
Jedzmy to co lubimy ale w mniejszych ilościach a będziemy szczęśliwe
Dodatkowo stawiam na długie spacery, taniec i śmiech bo to zdrowie.....
stare 16-09-11, 11:15
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Lepsze od diety jest iBeauty wraz z jego uzytkowniczkami. Kiedy potrzeba - zmobilizują, wesprą, okrzyczą, ale i ciastkiem czy drinkiem poczęstują (wirtulanym, więc nie idzie w ... ). W końcu : RAZEM JEST PIĘKNIEJ

stare 16-09-11, 12:04
mamamichasia mamamichasia jest nieaktywny
Member

Lepsze od diety jest...jedzenie, ale z rozsądkiem. Uwielbiam jeść, ale starannie dobieram produkty, nie pod względem kaloryczności, ale naturalności, niskiego przetworzenia i braku chemicznych "polepszaczy". Jem bez poczucia winy, stawania na wagę i zadręczania się każdą kalorią i może nie jestem okazem modelki, ale jestem zadowoloną z życia kobietą, świadomą własnego ciała, dbającą o nie i cieszącą się z życia. Z pewnością jest to lepsze od diety, bo błysk w oku i szczęśliwy uśmiech są dużo bardziej seksowne niż udręczona mina i wystające żebra.
stare 16-09-11, 12:22
ines ines jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 10
Lepsze od diety jest rozmowa z moją udręczającą mnie ciotką. Zawsze po takiej rozmowie ważę mniej. Czyżby to jakiś pozytywny element stresu? No cóż...niestety nie mam metody na ograniczenie kontaktu z cioteczką, jednak doceniam, że kalorie uciekają ode mnie mimochodem. A może teleportują się na nią, albo omijają ją szerokim łukiem - czego ja zrobić nie umieć.
stare 16-09-11, 13:06
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Mam swoją własną receptę na piękny wygląd, lepszą niż dieta;

po pierwsze, solidny spinning, czyli energetyzująca jazda na rowerze, utrzymująca w doskonałej formie i odpowiednia właściwie dla każdego, niezależnie od wieku czy kondycji;
po drugie, taniec brzucha, który uczy nas, kobiety, własnego ciała, własnej zmysłowości, jest niesamowicie przyjemny a przy tym odchudza i wzmacnia;
po trzecie dobra książka, wciągająca i inspirująca, dzięki której zamiast "pocieszać się" słodyczami możemy zrelaksować się dzięki przeniesieniu w inny, lepszy świat!
stare 16-09-11, 13:38
busia busia jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
Lepsze od diety...

Zaliczam się do kobiet, które jeszcze nigdy się nie odchudzały ani nie stosowały żadnych diet. Nie muszę wymyślać, co jest lepsze od diety, bo ja to od dawna wiem przede wszystkim jem wolniej jedzenie i długo się delektuję, dlatego czuję się już nasycona przed końcem posiłku i w efekcie jem mniej. Po drugie lubię sobie dłużej pospać a to przyczynia się do tego, że później jem śniadanie i kilogramy same się zrzucają. Lepszy od diety jest też ruch - nie posiadam samochodu i wszędzie chodzę pieszo. Tymi sposobami jem nawet słodycze kiedy mam ochotę a moja waga ciągle stoi w miejscu
stare 16-09-11, 14:20
agnethia agnethia jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 3
Talking konkurs

Lepsza od diety jest miłość. Kiedy się zakochujemy to przestajemy myśleć o całym świecie i między innymi o jedzeniu. Poza tym chcemy wyglądać atrakcyjnie dla ukochanej osoby i podświadomie rezygnujemy z tuczącego jedzenia.
stare 16-09-11, 16:53
anakea anakea jest nieaktywny
Member

Lepsze od diety jest zdjęć robienie, bo człowiek wciąż gdzieś goni, wciąż biegnie, wciąż jest w ruchu, a widząc piękno każdej kobiety, bez wyjątku, uchwycone na fotografii zaczyna rozumieć, że szkoda życia na rezygnowanie ze smaków, zapachów i aromatów...
Lepsze od diety są górskie wędrówki, bo lewa, prawa, lewa, prawa, to w górę, to w dół, i człowiek, chcąc nie chcąc, gdzie na tych szlakach zostawia zbędne kilogramy, nie chcąc nosić z sobą wciąż nadwyżki...
Lepsze od diety jest zdrowe odżywianie, bez fast foodów, ciągłego podgryzania batoników, opychania się na wieczór, bo w ciągu dnia czasu nie było, czyli... umiar, ale bez rezygnacji ze wszystkiego, co dobre, choć kaloryczne
stare 16-09-11, 17:10
wiewiorczak wiewiorczak jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 4
Lepsza od diety jest własnie stań zakochania ,(w końcu mozna się kilka razy zakochać w swoim facecie) to własnie nie chce mi się jeść i stan w którym wszystko jest mozliwe ,wtedy własna dieta niepotrzebna.a po za tym po co się dietami katować jak najwazniejszy jest rożasdek i robienie czegosc co nam sprawia przyjemność ,czyli kazdy sport -bo dla kazdego coś innego,masaze,zabiegi wyszczuplajace czy wymarzone hobby w którym się realizujemy .
Zamknięty Temat

Tagi
audiobook, konkurs

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania