ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 02-09-10, 17:11
Mikita Mikita jest nieaktywny
Junior Member

dużo powinien :)

1)TAK
2)Idealny neurokosmetyk powinien z precyzją lasera, matematyczną dokładnością, ale przede wszystkim ogromną delikatnością rozprawić się z problemem skóry (trądzik, przebarwienia itp.). Powinien być taką ostatnią deską ratunku - do której sięgamy, gdy zwykłe kosmetyki nam nie pomagają i to właśnie NEUROKOSMETYK da nam pewność, że z problemem wygramy i z problemem się pożegnamy!!!
stare 02-09-10, 17:20
goskaf1 goskaf1 jest nieaktywny
Junior Member

1. Tak
Idealny neurokosmetyk powinien poprawiać i cerę i moje samopoczucie. Wiadomo jeśli kosmetyk jest dobry i działą to i ja czuję się dobrze. Od zawsze miałam problemy ze cerą, która była wiecznie tłusta i zawsze był gdzieś pryszcz. Dlatego jeśli Idealny neurokosmetyk poprawi mi cerę to na pewno sprawi też, że będę częściej się uśmiechać i będę pewniejsza siebie. Ten idealny kosmetyk powinien sprawić, że moja cera będzie gładka i nie błyszczała się.
stare 02-09-10, 17:55
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
1. Odpowiedź : Tak

2. Idealny neurokosmetyk powinien być lekarstwem zamkniętym w niewielkim opakowaniu. Powinien kojąco działać na skórę twarzy, oczyszczać ją, odpowiedno nawilżać. Składniki w nim zawarte nie powinny uczulać, a sprawiać, że twarz wyglada zdrowo i estetycznie, bez uciążliwego "błyszczenia".
stare 02-09-10, 18:22
Maqua Maqua jest nieaktywny
Junior Member

1. Tak
2. ...powinien spełniać swoje zadanie. Zmęczona testowaniem produktów na zasadzie 'a może ten pomoże', uważam, że najważniejsze jest, aby pomagał mojej cerze. Oczywiście ideał powinien jeszcze nawilżać skórę, chronić przed szkodliwymi promieniami UV i pozwalać cerze oddychać. Powinien również mieć 'siostry i braci': neurokosmetyki, które kompleksowo działają na skórę tym samym zwiększając skuteczność terapii.
stare 02-09-10, 19:39
Dominika0118 Dominika0118 jest nieaktywny
Junior Member

Wpisy: 16
Zdjęcia: 12
Wink "Idealny neurokosmetyk powinien..."

1: Tak
2: "Idealny neurokosmetyk powinien... no własnie według mnie powinien dokładnie oczyszczac skóre ze wszystkich zanieczyszczen. Sprawic aby cera nie błyszczała sie ale tez nie była sciągnieta, powinna byc zmatowiona ale jednoczesnie nawilzona. Powinien zapobiegac zaskórnikom i przebarwieniom i byc przy tym delikatny dla skóry. I PRZEDE WSZYSTKIM IDEALNY NEUROKOSMETYK POWINIEN BYC PO PROSTU SKUTECZNY.
stare 03-09-10, 17:12
19790411 19790411 jest nieaktywny
Member

„Idealny neurokosmetyk powinien…”

1. TAK
2. Idealny neurokosmetyk powinien…"wywierać wpływ na aktywność skórnego układu nerwowego bądź modelować działanie skórnych neurotransmiterów”.* A tak własnymi słowami, powinien dawać mojej skórze wszystko co najlepsze
*http://biotechnologia.pl
stare 03-09-10, 17:36
bunkier.ad bunkier.ad jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
Konkurs SVR

1.TAK!
2.Idealny neurokosmetyk powinien przede wszystkim koić skołatane od problemów serduszkoSkóra wymęczona długą walką z trądzikiem to i wymęczona dusza..taki kosmetyk powinien łagodzić wszelkie podrażnienia już istniejące i te, które nas czekają,nie powinien wysuszać skóry a ją optymalnie nawilżać..powinien także rozprawiać się z naszym łojem i regulować pracę gruczołów..niech pracują, owszem ale na naszą piękną korzyść no!
stare 03-09-10, 17:40
snowflower snowflower jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
1. tak
2. Idealny neurokosmetyk powinien sprawiać, że po jego użyciu będę się czuła jak po zabiegach w SPA a nawet jak po dotknięciu czarodziejskiej różdżki ( młoda, piękna, niczym poprawiona photoshopem). No i sprawiać, że chłopak zamiast "ładnie wyglądasz" powie "kochanie, jesteś moim ideałem"
stare 03-09-10, 20:20
anetka129 anetka129 jest nieaktywny
Junior Member

1.tak
2.powinien, być Lekki, Łagodny i dokładny likwidować wszystkie nie doskonałości
stare 03-09-10, 20:31
jola
Guest

1. Tak

Idealny neurokosmetyk powinien…zastąpić ciągłe wizyty u dermatologa, godziny spędzane u kosmetyczki, pieniądze wydane na dziesiątki maści, maseczek, kremów, toników, kapsułek piękności. Bo idealny neurokosmetyk to mała tubka kremu stojąca na półce w łazience, dzięki której moja skóra jest ukojona i wzmocniona, gładka i jędrna, wygląda zawsze pięknie i zdrowo. A ja dzięki tej „magicznej tubce” nie muszę się martwić, że obudzę się rano z nieproszonym gościem na twarzy w jakimś ważnym dla mnie dniu.
Zamknięty Temat

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania